Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Έτσι προσπάθησαν ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ... να σπάσουν το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης!


1. Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.

2. Σχεδον 200 λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο καλοχωρι (καλοχωρι εως λευκος πύργος 10χλμ !) και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο... (μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. ) 


3. Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.
4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις!
Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο ! Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το Ελληνικό κρατος????
Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές! Ερτ1:
Το αλάτι της Γης Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας Mega: καταλάθος μπαμπάς Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια Star: Traction Σκάι: 9 μήνες
Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βούλιαζε με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας!
Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική! Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης? Πόσο φίμωτρο πια από τα "ελληνικά" κανάλια!
Καθίκια ανώτατοι "δημοσιογράφοι"
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ!
Βαλτε την monkeydonia στον πατο σας !


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου