Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Αργία η εορτή των Τριών Ιεραρχών κι όχι εκκλησιασμός για τα σχολεία.... Είναι προτιμότερο το σπίτι από την Εκκλησία για τους άθεους προδότες....

Το Υπουργείο Παιδείας κατέθεσε σήμερα στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής το Σχέδιο Νόμου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Από την Αιτιολογική Έκθεση αλλά και το περιεχόμενο της παρ. 3  του Άρθρου 26 πληροφορούμαστε ότι η εορτή των Τριών Ιεραρχών μετατρέπεται και για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση σε ημέρα αργίας όπως ισχύει και για τη δευτεροβάθμια.Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι η 30η Ιανουαρίου δεν θα είναι ημέρα εκκλησιασμού ούτε εκδηλώσεων στα σχολεία προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών αλλά ημέρα αργίας δηλ. μία ευκαιρία ανάπαυσης εκπαιδευτικών και μαθητών.

Η παρ. 3 του Άρθρου 26 αναφέρει:

  1. α) Η περίπτ. ια΄ της παρ. 1 του άρθρου 3 του π.δ. 79/2017 (Α΄ 109, διόρθ. σφάλμ. Α΄112) αντικαθίσταται ως εξής: «ια) την εορτή των Τριών Ιεραρχών, την ημέρα της εορτής του Πολιούχου της έδρας του σχολείου και την ημέρα της τοπικής εθνικής εορτής.» Η ισχύς του προηγούμενου εδαφίου αρχίζει από την 30ή-1-2018. 
  2. β) Καταργείται η περίπτ. δ΄ της παρ. 2 του άρθρου 3 του π.δ. 79/2017.
Στην Αιτιολογική Έκθεση αναφέρεται σχετικά:

Με την παρ. 3 (του Άρθρου 26) ορίζεται ότι η εορτή των Τριών Ιεραρχών αποτελεί ημέρα αργίας για τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Παράλληλα, καταργείται η περίπτ. δ΄ της παρ. 2 του άρθρου 3 του π.δ. 79/2017 (Α΄ 109, διόρθ. σφάλμ. Α΄112) η οποία όριζε ότι στις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κατά την ημέρα αυτή πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις, σε αντίθεση με την περίπτ. β΄ της παρ. 3 του άρθρου 2 του π.δ. 104/1979 (Α΄ 23) που ορίζει ρητά ότι η ίδια ημέρα αποτελεί ημέρα αργίας για τις σχολικές μονάδες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

πηγή

ΣΧΟΛΙΟ

Μετά θα σου λένε οι απατεώνες ότι "να την τιμήσαμε την ημέρα την κάναμε αργία για τα σχολεία"....
Λες και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε ότι με δόλιο τρόπο οι άθεοι αποδομητές προσπαθούν να απομακρύνουν όσο περισσότερο μπορούν τα παιδιά μας από την Εκκλησία....

Αργία λοιπόν η εορτή των Τριών Ιεραρχών...
Τα παιδιά καλύτερα στο σπίτι παρά στην Εκκλησία...
Και φυσικά να μην ακούσουν και τίποτα για το ποιοί ήταν οι 3 Ιεράρχες...

Εντάξει....
Απομένει λοιπόν στις οικογένειες να πάνε με τα βλαστάρια τους στην Εκκλησία εκείνη την ημέρα και φυσικά στην ίδια την Εκκλησία να καλέσει τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους.

Αναγκαστικά μέχρι να απαλλαχθούμε οριστικά με κάποιον τρόπο από αυτά τα νεοταξικά σιχάματα, θα πρέπει να κρατήσουμε θερμή την πίστη μας στα παιδιά μας...
Εδώ αντέξαμε 400 χρόνια στυγνής τουρκικής σκλαβιάς δεν θα αντέξουμε μερικούς ψωραλέους, άθεους, ξεπουλημένους;

Κουράγιο. 

http://koukfamily.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου