Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018



Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 αναμένονται αραιές νεφώσεις, που στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη έως το πρωί, και στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά στη συνέχεια, θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -3 έως 12, στα κεντρικά και νότια από 1 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 12, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και στην Κρήτη από 9 έως 15.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στα νοτιοδυτικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Από το απόγευμα όμως οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά όπου θα είναι βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους έως το μεσημέρι. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου