Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Καιρός: για Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018



Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, τόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί, όσο και προς το πέρας του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -4 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από 1 έως 15, στα νότα από 3 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 13, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 16, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 15.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ως 3 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές μόνο νεφώσεις. Προς το πέρας του εικοσιτετραώρου η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες έως 2, και μόνο τοπικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ανατολικά του νομού, τόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας και νωρίς το πρωί, όσο και προς το πέρας του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι στην πόλη και στα δυτικά του νομού θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά του νομού θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου