Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017



Αρχικά νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Πελοπόννησο και τα βορειοανατολικά, με τοπικά έντονα φαινόμενα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με βαθμιαία βελτίωση και περιορισμό των φαινομένων στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα έως το απόγευμα περιμένουμε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά.

Η ιστορία του μικρού παιδιού που ζει μέσα μου!



Προσπαθώ να θυμηθώ καλές, όμορφες, γλύκες και ήρεμες στιγμές της παιδικής μου ζωής Σκοντάφτω όμως συνεχώς σε άσχημες, σκούρες, τραυματικές εμπειρίες!
H ένταση που έζησα σαν παιδί μέσα στο σπίτι, διαμάχες των γονέων, τα αρνητικά και ανεπιθύμητα γεγονότα ζωής, οι χρόνιες αντιξοότητες στα πλαίσια της οικογένειάς, κωδικοποιούνται στη μνήμη μου ως αρνητικά γνωστικά σχήματα, με βάση τα οποία αξιολογείς τον εαυτό μου ως ανάξιο, τους άλλους ως αδιάφορους και σκληρούς απέναντί μου και τις σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους ( φίλους, δασκάλους) ως απρόβλεπτες και επιβλαβείς.

Τράκαρες; Μείνε ψύχραιμος και κάνε τα εξής!

Δες τώρα τα βήματα μετακίνησης των οχημάτων σε ασφαλές μέρος, τη λήψη φωτογραφιών και όλες τις άλλες διαδικασίες που πρέπει να κάνεις ώστε να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά και ψύχραιμα την περίπτωση εμπλοκής σε τροχαίο!

Μετακίνησε τα εμπλεκόμενα οχήματα σε ασφαλές μέρος!

Αφορμή στάθηκε η γέννηση ενός μικρούλη που εκείνος έφερε στον κόσμο και που τον έκανε να σκεφτεί κάτι σημαντικό: ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουμε, να μην τα θεωρούμε δεδομένα και να «κοιτάμε» τη ζωή κατάματα, όπως ακριβώς κάνει κι ένα νεογέννητο μωρό.

Η μαύρη ιστορία της ανάπτυξης και της πτώσης του ελληνικού αυτοκινήτου (φωτό, βίντεο)



Το κεφάλαιο «Ελληνικό αυτοκίνητο» στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι μια μακρινή

ανάμνηση. Πόσοι όμως γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα κατασκευάζαμε (είτε εξολοκλήρου, είτε μερικός) αυτοκίνητα;;; Για πολλούς δυστυχώς δεν αποτελεί καν τμήμα της βιομηχανικής ιστορίας της χώρας μας.

Προσοχή στις κάρτες πληρωμών – Δεν είναι απόλυτα ασφαλείς

Παρά την τεχνολογική πρόοδο δεν υπάρχει απόλυτη ασφάλεια στις συναλλάγες με πιστωτικές ή χρεωστικές τράπεζες. Αυτό το
εκμεταλλεύονται σπείρες απατεώνων. Ιδιαίτερα ενεργά παράνομα κυκλώματα στο Βερολίνο.
Τα ίχνη από το Έσσεν οδηγούν μέχρι το μακρινό Κατμαντού.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση εμφυτεύσιμων ακουστικών βαρηκοΐας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση εμφυτεύσιμων ακουστικών βαρηκοΐας σε δύο ασθενείς στο Κέντρο Κοχλιακών Εμφυτεύσεων της Α΄ Ω.Ρ.Λ. Πανεπιστημιακής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ αυτήν την εβδομάδα, με τη συνδρομή εξειδικευμένης ομάδας γιατρών από τη Γαλλία. 

Πρόστιμο 200 ευρώ σε ποδηλάτη που βγήκε στην Εθνική Οδό


Μπορεί να μην βεβαιώνονται συχνά κλήσεις, ωστόσο η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς απαγορεύεται εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι την «πάτησε» ένας ποδηλάτης που κινούνταν στην εθνική οδό Ηρακλείου – Χανίων, καθώς η Τροχαία τον σταμάτησε και του βεβαίωσε πρόστιμο 200 ευρώ.

Αντιδρούν οι Διευθυντές στο πρόγραμμα «τσάντα στο σχολείο»

Σκληρή απάντηση δίνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον υπουργό Παιδείας με αφορμή τη δράση «η τσάντα στο σχολείο», με την οποία καθιερώνεται η παραμονή της σχολικής τσάντας των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου για τουλάχιστον ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα στο σχολείο.

Στα 7 δισ. ημερησίως οι συζητήσεις στο Messenger!




Εντυπωσιακά είναι τα νούμερα για τον αριθμό των μηνυμάτων που στέλνουν καθημερινά μέσω του Messenger οι 1,3 δισ. άνθρωποι που είναι συνδεδεμένοι από ολόκληρο τον κόσμο στη δημοφιλή πλατφόρμα επικοινωνίας του Facebook.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Facebook και αφορούν το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2017, κατά μέσο όρο κάθε ημέρα λαμβάνουν χώρα περί τα 7 δισ. συζητήσεις παγκοσμίως,

Έρχεται η σούπερ κλήρωση της φορολοταρίας – Πότε θα γίνει – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε



Με το βλέμμα στραμμένο στη σούπερ κλήρωση της φορολοταρίας βρίσκονται χιλιάδες φορολογούμενοι.
Πρόκειται για τη μεγάλη κλήρωση των Χριστουγέννων, η οποία εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου κατά την οποία θα μοιραστούν 1.000 ευρώ σε 9.000 τυχερούς.

Οι πολιτικές εφημερίδες 16/12/2017

                                                         

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων