Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017



Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες με τοπικές βροχές στα δυτικά τμήματα, όπου μετά το απόγευμα στα βορειοδυτικά θα ενταθούν και τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία περιμένουμε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017. Παράλληλα, κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

33 Λάθη που κάνετε Χωρίς να δίνετε Σημασία, αλλά θα τα μετανιώσετε Πικρά όταν γεράσετε!



Κάποιοι άνθρωποι όταν είναι πια ηλικιωμένοι σκέφτονται πώς έζησαν την ζωή τους και αισθάνονται ότι θα μπορούσαν και καλύτερα.
Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δεν πήραν την σωστή απόφαση ή επειδή απλά ακολούθησαν κάποιους λάθος δρόμους. Αν μπορείτε να αποφύγετε τα παρακάτω 33 πράγματα, τότε θα περάσετε τα τελευταία χρόνια σας χωρίς να μετανιώνετε…

Είκοσι Πράγματα Που Δεν Γνωρίζετε Για Την Ελλάδα!

Ξέρατε ότι η Αθήνα ήταν μια μικρή κωμόπολη δύο αιώνες πριν… Γνωρίζατε ότι τα ελληνικά νησιά είναι περίπου 2.000; Ότι κανένα
μέρος της χώρας δεν απέχει παραπάνω από 137 χιλιόμετρα από τη θάλασσα και πως ο εμπορικός στόλος μας φτάνει το 70% όλων των πλοίων της Ευρώπης;


Αυτά κ πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία για την Ελλάδα ακολουθούν και μας μαθαίνουν τα μικρά αξιοπερίεργα μυστικά της χώρας μας.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!


Συνέχεια λέω ότι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είναι ένα καλό οργανωμένο σχέδιο. Οι αποδείξεις υπάρχουν, αλλά δυστυχώς, κανείς δεν ανοίγει τα μάτια να δει την αλήθεια.
Είναι σα να είμαστε υπνωτισμένοι και οτιδήποτε και να συμβεί, εμείς πιστεύουμε ότι γίνετε κάτι διαφορετικό, παρόλο που είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Κοινωνικό Μέρισμα: Κλείνουν οι αιτήσεις -Πότε θα γίνει η πληρωμή

Μόλις δύο μέρες μένουν για το τέλος των αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα στο koinonikomerisma.gr, ενώ η πληρωμή έχει προγραμματιστεί για τις 15 Δεκεμβρίου.
Ωστόσο μία νέα διευκρίνηση γίνεται γνωστή για τους ηλικιωμένους και ειδικότερα για όσους είναι άνω των 70 ετών. Αυτό που έχει ανακοινωθεί είναι ότι όσοι είναι άνω των 70 θα πάρουν αυτόματα το κοινωνικό μέρισμα και δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση.
Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, πιθανόν δηλαδή ανάμεσα στις 18 και στις 22 Δεκεμβρίου πρόκειται να καταβληθεί η Δ’ δόση σε χιλιάδες δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων.
Πηγές του ΟΓΑ μίλησαν στην aftodioikisi.gr, χωρίς, ωστόσο να είναι σε θέση ακόμη να προσδιορίσουν την ακριβή ημερομηνία.
Θυμίζουμε ότι πέρσι, η Δ’ δόση (2016) είχε καταβληθεί στις 21 Δεκεμβρίου, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό, συγκριτικά με φέτος.

Το νέο έντυπο Ε3 με παγίδες για τις δαπάνες

Ηλεκτρονικό δίχτυ στη φοροδιαφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών που γίνεται μέσω της διόγκωσης των επαγγελματικών δαπανών που περιορίζουν τα καθαρά κέρδη τους, επιχειρεί να βάλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με το νέο αναμορφωμένο έντυπο Ε3 που υποβάλλεται μαζί με τη φορολογική δήλωση.

Ο Ντάισελμπλουμ τώρα που έφυγε από πρόεδρος του Eurogroup είπε την αλήθεια: Βάλαμε την Ελλάδα στο μνημόνιο για να σωθούν οι ξένοι επενδυτές



ΤΟ ΙΝΔΑΛΜΑ των Ελλήνων δωσίλογων ήταν ο μέχρι πριν από λίγες ημέρες πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.
Τα καρακόλια της Τρόικας στην Ελλάδα και οι προπαγανδιστές των μνημονίων έφτασαν σε σημείο να τον προτρέπουν με συνθήματα όπως Γερούν γερά… για λήψη και άλλων αντιλαϊκών μέτρων.

Θηλιά τα μέτρα λιτότητας μέχρι το 2022. Έρχονται 150 προαπαιτούμενα

Δεσμεύσεις που ξεπερνούν τα όρια του προγράμματος (σ.σ. το οποίο λήγει τον Αύγουστο του 2018), αλλά και που απαιτούν ένα εξαιρετικά εντατικό και πυκνό πλέγμα παρεμβάσεων προκύπτουν από το επικαιροποημένο κείμενο του μνημονίου που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους Θεσμούς.

Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια για νέο Κέντρο Κοινότητας, με παράρτημα Ρομά (ΦΩΤΟ)



Πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 11/12 τα εγκαίνια της νέας κοινωνικής δομής του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και συγκεκριμένα του Κέντρου Κοινότητας (Έλλης Αλεξίου 10, Μενεμένη, τηλ. 2310729270) με Παράρτημα Ρομά (Οδυσσέως Ανδρούτσου 2, Άγιος Νεκτάριος, τηλ. 2310771480), η οποία λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-16:00 (Υποδοχή κοινού για αιτήματα σχετικά με Κ.Ε.Α. και Τ.Ε.Β.Α., Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 08:00-14:00. 

Πότε πληρώνεται το Δώρο Χριστουγέννων στον ιδιωτικό τομέα

Πληρώνεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο το Δώρο Χριστουγέννων. Δικαιούχοι του Δώρου Χριστουγέννων είναι όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιοδήποτε εργοδότη.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/12/2017

                                                    

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων