Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017.



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 9 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Όταν τα συναισθήματα σας καταπιέζουν, απλώς αναπνεύστε


Τα συναισθήματα είναι σαν μια εσωτερική πυξίδα. Μας καθοδηγούν και τον περισσότερο καιρό μας πιέζουν να δράσουμε (αν και όχι σε όλες τις περιπτώσεις- ο φόβος για παράδειγμα, μπορεί να μας παραλύσει). Οπότε τι συμβαίνει όταν αφήσουμε τα συναισθήματα να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο; το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι να αντιδράσουμε υπερβολικά το οποίο μπορεί να επηρεάσει την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθησή μας.

Ποιοι Ωφελούνται Από Τη Νέα Ρύθμιση Για Τα Αυθαίρετα

Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις, περισσότερες δόσεις και μικρότερα πρόστιμα φέρνει για τους ιδιοκτήτες αυθαίρετων κτισμάτων, ο πέμπτος, κατά σειράν, νόμος που τέθηκε πρόσφατα σε ισχύ.

Ήδη, παράγοντες της αγοράς και αρμόδιοι φορείς αναφέρουν πως έχει αρχίσει να υπάρχει κινητικότητα -ίσως όχι η αναμενόμενη αλλά αξιοσημείωτη- καθώς οι πολίτες σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν τις διατάξεις και να ενταχθούν στις κατηγορίες που θα τους αποφέρουν το λιγότερο δυνατό κόστος.

Οι Έλληνες πολιτικοί που πέθαναν «στην ψάθα» γιατί επέλεξαν να ζήσουν λιτά και να χαρίσουν περιουσίες στην χώρα


Μπορεί τη σημερινή εποχή να κυριαρχεί η γενική καχυποψία για τους πολιτικούς και πόσους από αυτούς βάζουν το… χέρι στο μέλι, αλλά υπήρξαν κάποιοι στο παρελθόν, ακόμη και πρωθυπουργοί, που πέθαναν πάμφτωχοι, είτε γιατί χάρισαν την περιουσία τους είτε γιατί επέλεξαν σε όλη τους τη ζωή ένα λιτό τρόπο διαβίωσης.

Γνωρίζεις πόσο είναι το IQ σου; Κάνε το τεστ



Θα ήθελες να μάθεις ποιος είναι ο δείκτης ευφυΐας σου, γνωστός και ως IQ; Αν ναι, δεν έχεις παρά να απαντήσεις στις 9 ερωτήσεις αυτού του τεστ.
Πάτησε εδώ για να κάνεις το τεστ.

Μεγάλη ντροπή μας!


Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος

Λέγεται πως οι Έλληνες θα αντιδράσουν όταν ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί και κινδυνεύσουν να χάσουν τα σπίτια τους – ότι πιο σημαντικό δηλαδή για τους ίδιους. Ανοησίες! Θα το συνηθίσουν και αυτό!. Κατά την άποψη μας, οι Πολίτες της χώρας που οδηγείται βίαια στην καταστροφή δεν έχουν ούτε το ήθος, ούτε το θάρρος, να διαμαρτυρηθούν – σιωπώντας εκκωφαντικά, όπως τα πρόβατα πριν από τη σφαγή τους.

Πώς και μέχρι πότε μπορείτε να καταθέσετε τις πινακίδες κυκλοφορίας

Τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 έχουν ήδη αναρτηθεί στο Taxisnet και οι ιδιοκτήτες οχημάτων έχουν περιθώριο μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου να τα εξοφλήσουν με μετρητά στα γκισέ των τραπεζών ή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ηλεκτρονικά ώστε να γλιτώσουν από τα υπέρογκα πρόστιμα.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιος (ηγέτης) να βάλει φρένο στον εθνικό διχασμό των Ελλήνων;


Του Μάνου Οικονομίδη

Η εποχή του σκότους, συγγνώμη… των Μνημονίων, που διέρχεται η Ελλάδα τα τελευταία σχεδόν 8 χρόνια, από τη στιγμή που ο τελευταίος των Παπανδρέου προσυπέγραψε στο ακριτικό Καστελόριζο την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αυτοδιάθεσης, έχει, μεταξύ άλλων, δυο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παραμέτρους. Ενδιαφέρουσες, μέσα στη μίζερη και καταθληπτική πραγματικότητά τους.

Κρατήστε χρόνο - Εντυπωσιακή επίδειξη συναρμολόγησης όπλου - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία άκρως εντυπωσιακή επίδειξη συναρμολόγησης όπλου προχώρησαν οι νεοσύλλεκτοι στο 11ο ΣΠ στην Τρίπολη με αφορμή την τελετή ορκωμοσίας. Σε χρόνο ρεκόρ συναρμολόγησαν το όπλο τους με δεμένα μάτια μπροστά στο έκπληκτο κοινό .

Πέντε φόροι - «φωτιά» μέχρι τέλος Δεκεμβρίου




Ούτε ένας ούτε δύο αλλά πέντε φόρους φόροι πρέπει να έχουν πληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα, κάτι που σημαίνει ότι οι φορολογούμενοι, καλούνται για ακόμη μια φορά να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις τελευταίες φορολογικές εκκρεμότητες της χρονιάς, διαφορετικά από την 1η του νέου έτους θα πληρώσουν τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις που προβλέπει η νομοθεσία.

Αύξηση τιμών στα διόδια Αθήνας ‑ Θεσσαλονίκης το 2018

Αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου του 2018 τα διόδια στη διαδρομή από Πελασγία έως Κλειδί της Εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης, καθώς οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν προς τα πάνω για 10 λεπτά ανά διέλευση σε 10 από τους 12 σταθμούς που διαχειρίζεται ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/12/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων