Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Σαββάτο 2 Δεκεμβρίου 2017



Το Σαββάτο 2 Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με βροχές, τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, αρχικά στα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, και από το πρωί σε όλη τη χώρα. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρότερα στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη. και στην Ανατολική Στερεά. Έως και το πρωί, αλλά και προς το τέλος της ημέρας η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Χιονοπτώσεις ή χιονόνερο αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά της βορειοδυτικής χώρας.

Πληγώνεις τον εαυτό σου όταν λες συνέχεια ναι.



Η αγάπη προς τον εαυτό μας στηρίζεται σε ένα εγγενές ένστικτο, αλλά πόσες φορές θεωρήσαμε τον εαυτό μας εγωιστή και αλαζόνα επειδή θέλησε αυτό ακριβώς.
Φαίνεται πως το να νοιαζόμαστε για εμάς είναι κάτι ντροπιαστικό και εξαιτίας αυτών των ενοχών καταλήγουμε να πληγώνουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας χωρίς, μάλιστα, καν να το συνειδητοποιούμε.

ΣΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ με υπογραφή των 4 μητροπολιτών της Θράκης!

ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΗ;
ΟΙ 4 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ EKΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ! ΜΙΛΗΣΑΝ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!
 ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΣΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΘΩΟΣ κρίθηκε από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης ο Υπολοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης που αρνήθηκε να γίνει υπηρέτης των παράνομων μεταναστών!




Αθώος κρίθηκε ο ο υπολοχαγός από το Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης. Ανεβλήθη για τις 6 Φεβρουαρίου του 2018 η δίκη του Αρχιλοχία. Κατηγορήθηκαν για ανυπακοή, διότι αρνήθηκαν να εκτελέσουν υπηρεσία σε καταυλισμό προσφύγων καθώς αυτό δεν συνάδει με την στρατιωτική τους υπηρεσία. Ο Ελληνικός Στρατός έχει το καθήκον της ασφάλειας της Ελλάδας μας και όχι να εξυπηρετεί διεθνείς σκοπιμότητες.

Νέα διόδια στην Εγνατία Οδό

Νέα διόδια μπαίνουν σε λειτουργία στην Εγνατία Οδό, καθώς έπεσα οι υπογραφές στη σχετική υπουργική απόφαση.

Χρέη στο Δημόσιο: Ποιοι δικαιούνται «κούρεμα» έως 95% στα πρόστιμα και 120 δόσεις

Με αυτοματοποιημένα κριτήρια θα χορηγεί το Δημόσιο εκπτώσεις και δόσεις σε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που εντάσσονται στον εξωδικαστικό για χρέη μέχρι 50.000 ευρώ. 

Την Τετάρτη δημοσιεύθηκε η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου και Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, που ορίζει πώς εξετάζονται οι αιτήσεις για μικρές οφειλές.

Λάθη στις επιστροφές των αναδρομικών

Απλήρωτοι έμειναν πάνω από 110.000 συνταξιούχοι με την επιστροφή των αναδρομικών ποσών που περίμεναν και δικαιούνται εξαιτίας των φουσκωμένων κρατήσεων που είχαν από το 2012 στις εισφορές ασθένειας.

Την ίδια στιγμή όμως αποκαλύπτονται και λάθη στις επιστροφές που είχαν χιλιάδες συνταξιούχοι που πληρώθηκαν μεν χθες με τα αναδρομικά αλλά τα πήραν κουτσουρεμένα.

Το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη πληρώνουν οι Έλληνες!



Η Ελλάδα μαζί με την Κύπρο κρατούν «σφιχτά» τα πρωτεία στην αύξηση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά. 


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat η τιμή του ρεύματος στην Ελλάδα για οικιακή χρήση αυξήθηκε το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους κατά 12,8%. Πρόκειται για τη δεύτερη υψηλότερη αύξηση της Ε.Ε. μετά την Κύπρο, που κατέχει τα πρωτεία με αύξηση 22%.

Πότε θα ξεκινήσει η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ για το 2018



Ο ΕΝΦΙΑ θα παραμένει ακριβός παρά τις μειώσεις που θα γίνουν στις αντικειμενικές αξίες αλλά το 2018 θα έρθει νωρίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να στείλει τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ στους φορολογούμενους από τον Ιούνιο αντί για το τέλος Αυγούστου όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια.

Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ: Πώς θα γίνει η ανανέωση της κάρτας το 2018;

Κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ: Δείτε αναλυτικά!
Η κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ, προσδίδει την ιδιότητα του ανέργου σε κάθε άτομο, που βρίσκεται στην αγορά εργασίας και αναζητά την πρόσληψή του σε μία επιχείρηση.
Η ανανέωση για την κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ :
1. ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Για την ανανέωση του δελτίου ανεργίας μέσω διαδικτύου θα πρέπει να πιστοποιηθείτε ως χρήστης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ είτε:

Πότε θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων από τον ΟΑΕΔ

Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές θα καταβάλει ο ΟΑΕΔ το δώρο Χριστουγέννων 2017.

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 11.12.2017, θα καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.

Μπείτε ΕΔΩ για να μάθετε αν είστε ένας τους τυχερούς της φορολοταρίας



Πρεμιέρα έκανε σήμερα η φορολοταρία με 4,5 εκατ. πολίτες να μπαίνουν στην εφαρμογή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Κληρώθηκαν 2.000 λαχνοί, εκ των οποίων οι 1.000 αναπληρωματικοί και οι τυχεροί θα "μοιραστούν" συνολικά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, δηλαδή 1.000 ευρώ ο καθένας.
Για να δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς πατήστε εδώ

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/12/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Καλό Μήνα!

 Αποτέλεσμα εικόνας για δεκεμβριος          


Αποτέλεσμα εικόνας για δεκεμβριος