Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: για Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017



Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά με εξαίρεση τη Θράκη, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με ασθενείς σποραδικές βροχές. Σταδιακά από το ξημέρωμα και έπειτα και από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά, νεφώσεις θα καλύψουν όλη τη χώρα,

Μεγαλώστε παιδιά με αυτοπεποίθηση.

Κι όμως υπάρχουν τρόποι που θα σας βοηθήσουν να μεγαλώσετε ένα παιδί με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.
Η ικανότητα ενός γονέα να βοηθήσει στην οικοδόμηση της αυτοπεποίθησης του παιδιού είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει για εκείνο.
Πώς θα καταλάβετε ότι τα παιδιά σας έχουν αυτοπεποίθηση;

Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν 53 θέσεις εργασίας στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο»

Για μη ιατρικό προσωπικό – Τι λένε οι προκηρύξεις
Δύο προκηρύξεις έχουν δημοσιευθεί για την πρόσληψη συνολικά 53 ατόμων μη ιατρικού προσωπικού στο Γ. Ν. Θ. "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ".                                                                  
Οι 22 θέσεις εργασίας
Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους απασχόλησης (8ωρη εργασία), συνολικά είκοσι δύο (22) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Γ.Ν.Θ. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ».

Το άλυτο μυστήριο 25 αιώνων! Πόσα Ρίχτερ αντέχει η Ακρόπολη;


 Το άλυτο μυστήριο 25 αιώνων! Πόσα Ρίχτερ αντέχει η Ακρόπολη;

Το ερώτημα έχει απασχολήσει και εξακολουθεί να…απασχολεί την Επιστήμη, που αναζητεί το μυστικό της άψογης σεισμικής συμπεριφοράς του Παρθενώνα και του Βράχου της Ακρόπολης, σε μία ιστορία 25 αιώνων σεισμικών δονήσεων…
Αν κάτι μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα, είναι πως πρόκειται για ένα τεχνικό έργο με ιδιοφυή αντισεισμικό σχεδιασμό.

Γιατί οι στρατιώτες δεν κάνουν ποτέ βήμα σε γέφυρες;


Γιατί οι στρατιώτες δεν κάνουν ποτέ βήμα σε γέφυρες;

Η αλήθεια είναι πως η φυσική έχει προειδοποιήσει μικρούς και μεγάλους, ακόμα από τα γυμνασιακά μας χρόνια, πως δεν επιτρέπεται οι στρατιώτες ή κάποιο άγημα να κάνουν συγχρονισμένο βηματισμό όταν περπατούν πάνω σε γέφυρα, εν είδει παρέλασης. Ο λόγος; Ο περίφημος «συντονισμός» που μπορεί να οδηγήσει σε κούνημα της γέφυρας, ακόμα και σε κατάρρευση.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΙΑΙΩΣ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΧΑΜΟΣ! ΧΑΡΤΗΣ.
Η χώρα μας μετατρέπεται διά του βίαιου εποικισμού σε ισλαμικό κράτος! Δείτε τον χάρτη που έχει αναρτηθεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο (τον είδαμε στο http://eleftheriskepsii.blogspot.gr) και θα καταλάβετε…
για τι πράγμα μιλάμε! Σε λίγα χρόνια, με τον ραγδαίο εποικισμό της χώρας μας, οι μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα!

Έρχεται η διάταξη για διαζύγιο-εξπρές με μια υπογραφή στον συμβολαιογράφο


Έρχεται η διάταξη για διαζύγιο-εξπρές με μια υπογραφή στον συμβολαιογράφο

Τις επόμενες μέρες θα εισαχθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης, που αφορά στα μέτρα θεραπείας των ψυχικά πασχόντων κρατουμένων και στο οποίο -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνεται η διάταξη για την έκδοση συναινετικών διαζυγίων από τους συμβολαιογράφους. Αυτό έκανε γνωστό ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτής Ζακύνθου του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm».

Όλες οι θέσεις για τις 8.845 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στους δήμους - Δείτε τις θέσεις στη Δυτική Μακεδονία

Όλες οι θέσεις για τις 8.845 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στους δήμουςΕγκρίθηκαν τα αιτήματα των δήμων για 8.845 θέσεις εργασίας σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα. Οι προσλήψεις θα γίνουν με νέο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ και θα αφορούν μόνιμη απασχόληση

Αντωνόπουλος Γιώργος  Αντωνόπουλος Γιώργος
Ειδικότερα τις αποφάσεις με τις οποίες εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών κάλυψης συνολικά 8.845 μόνιμων θέσεων εργασίας σε δήμους, καθώς και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων,

Η λίστα με τα αναδρομικά για 1 εκατ. συνταξιούχους. Ποια ποσά θα λάβουν

Ποσά αναδρομικών που κυμαίνονται από 5 ευρώ ως και 3.234 ευρώ θα δουν σήμερα το βράδυ στους λογαριασμούς τους 1.008.277 συνταξιούχοι του Δημοσίου, ΙΚΑ, Ταμείων ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΟΑΕΕ, και ΝΑΤ με την επιστροφή των «λάθος» κρατήσεων που είχαν στην κύρια σύνταξη για το διάστημα από 1ης/1/2012 ως και 30/6/2016.

Πώς ντύνουμε σωστά το παιδί όταν κάνει κρύο

κρύο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το ιδανικό ντύσιμο για τα μικρά παιδιά όταν έξω κάνει κρύο; Να τα ντύνουμε βαριά; Είναι σωστό; Αν τα ντύνουμε ελαφρύτερα, μήπως αυξάνεται ο κίνδυνος να αρρωστήσουν; Πως πρέπει να ντύνουμε ένα παιδί όταν έξω κάνει κρύο; Τα παιδιά πάνε σχολείο, βγαίνουν έξω, παίζουν, ιδρώνουν, ξαναμπαίνουν μετά κάπου ζεστά. Οι γονείς οφείλουν να ξέρουν πώς πρέπει να ντύνουν τα παιδιά τους σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, γιατί το κρύωμα και οι ασθένειες καραδοκούν.

Λοταρία αποδείξεων: Πώς μετρούν οι λαχνοί και πότε αναμένεται να γίνει η πρώτη κλήρωση

Πρεμιέρα» αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες η λοταρία των αποδείξεων.

Ωστόσο αν και η 30η Νοεμβρίου πλησιάζει, ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» οριστικά η πρώτη κλήρωση, λόγω της εμπλοκής που παρουσιάστηκε με τους επαγγελματικούς λογαριασμούς, αφού αρκετοί ήταν οι υπόχρεοι που δεν τους είχαν δηλώσει με αποτέλεσμα να μη «διασφαλίζεται» ότι θα υπολογιστεί και η μεταφορά ποσών από έναν λογαριασμό σε άλλον και έτσι θα μπορούσε να μένει «κρυφή» από τα συστήματα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/11/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων