Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: για Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017



Κακοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με βροχές και καταιγίδες που σε αρκετές περιοχές θα είναι ισχυρές και τοπικά, κυρίως στα δυτικά, ενδέχεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους, περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017. Τα εντονότερα φαινόμενα μέχρι τις μεσημεριανές ώρες θα εντοπίζονται κυρίως στη Στερεά, στην Πελοπόννησο, στην Κρήτη και στη Μακεδονία, ενώ μετά το μεσημέρι θα εντοπίζονται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στη Θράκη.

Αν δεν έχεις μεράκι για τη δουλειά σου, δε θα πετύχεις.



Όλοι μας τη ζωή πασχίζουμε ν’ αποκτήσουμε τα απαραίτητα εφόδια που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε στη ζωή μας. Όλες οι γνώσεις που έχουμε λάβει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση μας συντροφεύουν στο επόμενο βήμα που έχουμε θέσει ως στόχο, το πανεπιστήμιο. Αφότου, λοιπόν, ξεπεράσουμε το δράκοντα που ακούει και στο όνομα πανελλήνιες, είμαστε μία ανάσα μακριά απ’ την αγαπημένη μας σχολή. 

Θεσσαλονικείς μπήκαν στον σταθμό Παπάφη του Μετρό (ΦΩΤΟ + VIDEO)



Το Σταθμό Παπάφη είχαν την δυνατότητα να επισκεφτούν σήμερα οι Θεσσαλονικείς στο πλαίσιο του Open House Thessaloniki που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο.
Δεκάδες Θεσσαλονικείς έσπευσαν από το πρωί να δουν από κοντά τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό. Ο σταθμός Παπάφη αποτελεί έναν σταθμό πρότυπο από άποψη κατασκευαστικής προόδου καθώς έχουν ολοκληρωθεί και τα έργα πολιτικού μηχανικού ενώ υπολείπεται μόνο η αρχιτεκτονική διαμόρφωση.

Χρήστες του διαδικτύου ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησης και αλίευσης προσωπικών δεδομένων


Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες-χρήστες του διαδικτύου, για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησής και αλίευσης προσωπικών τους δεδομένων, μέσω απατηλών-παραπλανητικών διαφημιστικών μηνυμάτων.

Αναρτήθηκαν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 - Πώς θα τα εκτυπώσετε και πώς θα τα εξοφλήσετε σε έως 12 άτοκες δόσεις

Το βράδυ της Παρασκευής αναρτήθηκαν στο Taxisnet τα Τέλη Κυκλοφορίας 2018 τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά στα ποσά σε σχέση με τα περσινά και πρέπει να εξοφληθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

Το οικονομικό επιτελείο μετά την σχετική εξέλιξη και λόγω έλλειψης χρόνου για περαιτέρω διαπραγμάτευση αποφάσισε τις όποιες αλλαγές να τις μεταθέσει για τα Τέλη Κυκλοφορίας 2019.

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (2) (ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ)


Εφόσον φορολογούμαστε σκληρά και εξαθλιωνόμαστε παρά τη θέλησή μας, τουλάχιστον να ξέρουμε γιατί το κάνουμε αυτό το πράγμα.

Όταν ξέσπασε η διεθνής κρίση το 2008, οι ελληνικές τράπεζες (σύμφωνα με αναφορές σε διάφορα άρθρα) είχαν συνολικό κεφάλαιο περί τα 30 δις ευρώ και ανοίγματα περί τα 500 δις ευρώ.

Ποιοι χάνουν τελικά το κοινωνικό μέρισμα; Οδηγός με 32 ερωτήσεις και απαντήσεις

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για τη χορήγηση του κοινωνικού μερίσματος και όπως φαίνεται χιλιάδες πολίτες θα το χάσουν.

Είναι εμφανές πως ο μεγάλος αριθμός των κριτηρίων θα «κόψει» όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα αλλά μεγάλες καταθέσεις και μεγάλη ακίνητη περιουσία, ωστόσο μαζί θα κοπούν και μικρότερες καταθέσεις. «Κόφτης» θεσπίζεται μέχρι και με βάση τους τόκους.

Έτσι θα εξοφλείται ο μηνιαίος λογαριασμός της ΔΕΗ -Αντικαθιστά τον «έναντι»



Μηνιαίους λογαριασμούς θα εκδίδει σύντομα η ΔΕΗ σύμφωνα με όσα ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης. Αυτό θα αφορά στους καταναλωτές που πληρώνουν ηλεκτρονικά. Οπως είπε ο κ. Παναγιωτάκης, οι καταναλωτές που πληρώνουν ηλεκτρονικά τώρα είναι 850.000, ενώ το 2018 προβλέπεται να είναι 2 εκατ.

Οδηγός του ΥΠΟΙΚ για το κοινωνικό μέρισμα. Βήμα – βήμα η διαδικασία για την χορήγηση του

Οδηγό για τους δικαιούχους κοινωνικού μερίσματος, την διαδικασία χορήγησης του και όλα όσα πρέπει να ξέρουν τα νοικοκυριά που πρόκειται να λάβουν το έκτακτο βοήθημα εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών, μία ημέρα μετά απο την δημοσιοποίηση βίντεο απο το Μαξίμου για το κοινωνικό Μέρισμα.

Ξεκίνησαν οι κλινικές δοκιμές για τα πρώτα "εγκεφαλικά εμφυτεύματα τεχνητής νοημοσύνης"!




  • Επιστήμονες στις ΗΠΑ, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από τον αμερικανικό στρατό, αναπτύσσουν τα πρώτα εγκεφαλικά εμφυτεύματα που διαθέτουν τεχνητή νοημοσύνη και προορίζονται για την «αυτόματη» θεραπεία των ψυχικών παθήσεων.

Στις κάλπες οι 40.625 δικηγόροι της χώρας

Στις κάλπες προσέρχονται πανελλαδικά 40.625 δικηγόροι,σήμερα  και αύριο, Κυριακή και Δευτέρα, 26 και 27 Νοεμβρίου 2017, για να επιλέξουν στους Δικηγορικούς Συλλόγους τους νέους προέδρους και τα νέα Διοικητικά Συμβούλια για την επόμενη τετραετία με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Οι πολιτικές εφημερίδες 26/11/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων