Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: για Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017



Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 αναμένονται αρχικά νεφώσεις με βροχές σε όλη τη χώρα, και καταιγίδες κυρίως στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν σταδιακά στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει στις περιοχές της Θράκης, την Μακεδονίας, και τη Θεσσαλίας με υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η Ελλάδα πάντα από κάπου αιμορραγεί.



Της Δικαίας Μαραβέλια.
Αγαπητέ μου Έλληνα, ξέρεις από τότε που η Ελλαδίτσα μας θυμάται τον εαυτό της, πάντα από κάπου αιμορραγεί.
Τραβάς εσύ από την μια, τραβούν οι υπόλοιποι από την άλλη και τώρα είναι η ώρα που χρειάζεται την καλύτερη περίθαλψη γιατί αιμορραγεί στο κέντρο της.
Οι αξίες μας, ο πολιτισμός μας, η ψυχή μας, εμείς οι ίδιοι αφήσαμε να μας τα πάρουν… και τώρα απαιτείς να στα επιστρέψουν. 

Οι πλουσιότερες χώρες στον κόσμο με βάση το κατά κεφαλήν ΑΕΠ



Στην πρώτη θέση της λίστας με τις πλουσιότερες χώρες – με βάση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ – βρίσκεται το Κατάρ.
Η λίστα με τις 15 πλουσιότερες χώρες καταρτίστηκε με βάση στοιχεία Οκτωβρίου του ΔΝΤ. Αυτά αφορούν το κατά κεφαλήν ΑΕΠ, με βάση την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης, η οποία συγκρίνει την αξία των νομισμάτων, σχετικά με το κόστος των αγαθών και αποτελεί ένα κριτήριο για την οικονομία των κρατών, σημειώνει το TIME.

Πώς θα καταλάβετε αν το παιδί σας λέει ψέματα

Πώς θα καταλάβετε αν το παιδί σας λέει ψέματαΤα μικρά παιδιά καταφεύγουν συχνά στα ψέματα, είτε όταν δε θέλουν να αποκαλύψουν κάτι που έκαναν, είτε για να αποφύγουν την τιμωρία για μια σκανταλιά τους ή ακόμα και για να εντυπωσιάσουν τους άλλους.
Συνήθως, για ένα γονιό είναι πολύ εύκολο να καταλάβει πότε το παιδί του λέει ψέματα. Αν όμως ο μικρός σας...Πινόκιο έχει τελειοποιήσει αυτή του την ικανότητα, ας δούμε μερικά σημάδια που μπορεί να τον προδώσουν.

Ένας Τζιχαντιστής ζωσμένος με εκρηκτικά στη θέση του Ρουβίκωνα θα είχε ¨τινάξει στον αέρα¨ το Πεντάγωνο τη Βουλή και πολλές πρεσβείες


​Κάνατε την αστυνομία και το στρατό να ¨φοβάται ¨ να αντιδράσει .Το αποτέλεσμα ;

Στοχοποιήσατε την Ελλάδα κύριοι στους εχθρούς της Ε.Ε , στον κάθε εχθρό μας . Δείξατε πόσο γελοία είναι στην πραγματικότητα τα μέτρα ασφαλείας σε ¨ζωτικούς στόχους ¨ , δείξατε πόσο γελοίοι είναι κάποιοι από εσάς .

Η εισβολή ( 17/11) του Ρουβίκωνα στο υπουργείου Άμυνας – μεσημέρι , στην αλλαγή βάρδιας – με χαρακτηριστική άνεση και χωρίς καμία σύλληψη , ¨ξεβράκωσε ¨ όλο το σύστημα ασφαλείας της χώρας .

Νότια της Κρήτης υπάρχει η αιτία των δεινών της Ελλάδος ακόμη και μιας πιθανής σύρραξης με την Τουρκία



Τα  αίτια των δεινών της χώρας μας και της πιθανότητας ακόμη και διένεξης με την Τουρκία, η οποία νιώθει  πανίσχυρη θέλοντας να αλλάξει το status quo στο Αιγαίο , είναι τα τεράστια πραγματικά κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης που είναι σχεδόν διπλάσια από το αιγυπτιακό κοίτασμα Ζορ αναφέρει δημοσίευμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Τι θα πρέπει να προσέχουμε όταν οδηγούμε υπό βροχή


Ποτέ δεν ξέρετε που θα σας βρει ακόμη και μία ξαφνική πλην ύπουλη μπόρα.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει την Αττική και μεγάλα τμήματα της χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους δρόμους.

Δείτε τι πρέπει να προσέχετε όταν οδηγείτε στο βρεγμένο οδόστρωμα:

Στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για τους 235 Έλληνες των Paradise Papers - Ολόκληρη η στις λίστα

Δείτε παρακάτω ολόκληρο τον κατάλογο των ονομάτων

Μεταξύ των ονομάτων της λίστας βρίσκονται ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος, μέλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, η Μαρέβα Μητσοτάκη και ο πρόεδρος των Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης.

Μέτρα 2 δισ. το 2018: Οι δεκαπέντε φορολογικές επιβαρύνσεις

Δεκαπέντε νέα δημοσιονομικά μέτρα-φωτιά, τα οποία θα προκαλέσουν περαιτέρω αυξήσεις φορολογικών επιβαρύνσεων στα εισοδήματα, στην ακίνητη περιουσία και τις καθημερινές συναλλαγές εκατομμυρίων φορολογουμένων,
αλλά και περαιτέρω απώλειες στα εισοδήματα των χαμηλοσυνταξιούχων και άλλων οικονομικά ασθενών ομάδων του πληθυσμού, θα τεθούν σε ισχύ το 2018,

Το «μαγικό» κόλπο για να διαπιστώσουμε αν ένα αυγό είναι φρέσκο ή μπαγιάτικο

Δείτε πόσο απλό είναι!

Επειδή συνήθως τα αυγά τα αγοράζουμε σεποσότητα, είναι πιθανό να έχουμε ξεχάσει πόσο καιρό τα έχουμε στο ψυγείο!

Ένας απλός τρόπος για να διαπιστώσουμε αν ένα αυγό είναι κατάλληλο για φαγητό ή όχι.

Γεμίζουμε ένα μικρό κατσαρολάκι με κρύο νερό και ρίχνουμε μέσα το αυγό.

Με πρόστιμα από 100 ως και 2.500 ευρώ κινδυνεύουν οι φορολογούμενοι

Αντιμέτωποι με τη επιβολή προστίμων που ξεκινούν από 100 ευρώ και μπορεί να φθάσουν ακόμη και τις 2.500 ευρώ βρίσκονται οι φορολογούμενοι για τουλάχιστον 15 παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις  παραβάσεων για τις οποίες η εφορία επιβάλλει πρόστιμα είναι οι εξής:

Οι πολιτικές εφημερίδες 19/11/2017

                                                     

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων