Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Καιρός: για Πέμπτη 2-11-2017



Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις κυρίως στα νότια, οι οποίες το βράδυ στις περισσότερες περιοχές θα αυξηθούν, περιμένουμε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017. Νωρίς το πρωί στη Βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθεί παγετός. Παράλληλα, τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

20 φράσεις που το παιδί σου πρέπει να ακούει συχνά από εσένα.



Ως γονείς θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Θέλουμε να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή τους, να τα κάνουμε να νιώθουν ασφάλεια, αποδοχή και ότι τα αγαπάμε. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που καθημερινά ψάχνουμε στο διαδίκτυο, διαβάζουμε βιβλία ή συζητάμε με άλλους γονείς διάφορους τρόπους για να είμαστε όσο καλύτεροι γονείς γίνεται.

Επιστρέφει στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Δεν κατατέθηκε αίτημα για αναστολή της εκτέλεσης της ποινής του


Επιστρέφει στη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος - Δεν κατατέθηκε αίτημα για αναστολή της εκτέλεσης της ποινής του

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία στην υπόθεση καταδίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι δικηγόροι του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν κατέθεσαν αίτημα για αναστολή της εκτέλεσης της ποινής του, γεγονός που σημαίνει ότι ο πελάτης τους αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στη φυλακή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνήγοροι του, το προσεχές διάστημα, θα ζητήσουν αναίρεση της χθεσινής καταδικαστικής απόφασης, προκειμένου άλλο δικαστήριο να είναι εκείνο που θα κρίνει εάν ο πρώην υπουργός αφεθεί ή όχι ελεύθερος.

Οι Πομάκοι Είπαν «Όχι» Στον Εκτουρκισμό Τους Από Τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Την ημέρα της Ελληνικής Εθνικής Εορτής, την ημέρα που η Ελλάδα γιορτάζει το μεγάλο της «Όχι» στον φασισμό και την έναρξη μιας πολύχρονης σειράς αγώνων για την αξιοπρέπεια, για την ιστορία, για τις αξίες και τα ιδανικά ενός Λαού που βρέθηκε μόνος αλλά δεν δίστασε να ανασηκώσει το ανάστημά του σε εκείνους που τον απείλησαν και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τον υποδουλώσουν και να τον κατακτήσουν.

Οι επιστροφές εισφορών για 1,2 εκατ. συνταξιούχους. Οι πίνακες με τα αναδρομικά



Επιστροφή αναδρομικών ποσών στις κύριες συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ έρχεται στην πληρωμή της σύνταξης Δεκεμβρίου που καταβάλλεται στις 29 Νοεμβρίου.

Τα ποσά αφορούν στις λάθος κρατήσεις ασθενείας που γίνονταν από 1ης/1/2012 και μετά σε συνταξιούχους των ταμείων του ιδιωτικού τομέα, (ΙΚΑ), ΔΕΚΟ, τραπεζών, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ και Τραπέζης της Ελλάδος και από 1ης/9/2013 και μετά στους συνταξιούχους του Δημοσίου (υπαλλήλους, στρατιωτικούς, δικαστικούς, καθηγητές κ.ά.).

Υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης με την TOTAL για το βόρειο Ιόνιο



Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση μίσθωσης για την παραχώρηση του δικαιώματος έρευνα και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή 2 στο Ιόνιο Πέλαγος.

Στο ΕΣΠΑ της ΠΚΜ η αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη του ανακτόρου της αρχαίας Πέλλας

Στην «Αποκατάσταση, συντήρηση και ανάδειξη του κτιρίου Ι και της μνημειακής εισόδου του ανακτόρου της Αρχαίας Πέλλας – Εργασίες διαμόρφωσης νέας εισόδου στην ανατολική πλευρά του λόφου του ανακτόρου και πορείας επισκεπτών» προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας υπέγραψε την ένταξη της συγκεκριμένης παρέμβασης στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με προϋπολογισμό 900.000 ευρώ.

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη


Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις θα παρέχουν την 1η Νοεμβρίου -ημέρα εορτής των Αγίων Αναργύρων, προστατών των ασθενών- ειδικευμένοι ιατροί και άλλοι επαγγελματίες υγείας της Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων Ακροπόλεως και του ΚΑΠΗ της 3ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τις ώρες 16.30-19.30 μ.μ.

ΤΩΡΑ! ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΟΜΒΑ!! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ στα ΣΧΟΛΕΙΑ… Αλλοίμονο μας!!!



ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ…ΙΣΛΑΜ
Ήδη στην Γερμανία, χώρα πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εφαρμόζεται πρόγραμμα ισλαμοποίησης στα σχολεία και μάλιστα όσοι αντιδρούν διώκονται με χαρακτηριστικό τρόπο. Αυτά μαθαίνουν οι Γερμανοί μαθητές στο σχολείο! Είναι απίστευτο αυτά που διδάσκουν οι δάσκαλοι.

Τέλη κυκλοφορίας 2018: Δείτε τι θα πληρώσετε φέτος


Αποτέλεσμα εικόνας για Τέλη κυκλοφορίας 2018

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, αναμένεται να κυμανθούν τα τέλη κυκλοφορίας 2018.
Παρά τις συζητήσεις για αλλαγές στον υπολογισμό των τελών κυκλοφορίας που θα έφερναν ενδεχομένως και ελαφρύνσεις σε ορισμένες περιπτώσεις, τελικά, όπως όλα δείχνουν τα ποσά παραμένουν αμετάβλητα.

Μικρές μεταβολές θα υπάρξουν για πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων, όπως οι πολύτεκνοι και τα ΑμΕΑ.

Όλες οι ανατροπές στο Taxis και τις φορολογικές δηλώσεις

Σε μεγάλες αλλαγές στο Taxis προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Με το έργο που φέρει τον τίτλο «Εφαρμογή απαιτούμενων οργανωτικών αλλαγών σε παρεχόμενες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα της Α.Α.Δ.Ε.» που κατακυρώθηκε πρόσφατα σε ανάδοχο προχωρά σε ριζικές οργανωτικές και λειτουργικές αλλαγές
που επηρεάζουν πλήθος τομέων της φορολογίας, όπως το φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, τον φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων, το ΦΠΑ και το φόρο μισθωτών υπηρεσιών.

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/11/2017

                                      

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Καλό Μήνα!