Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 23-10-2017



Σημαντική μεταβολή του καιρού περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες στη Δυτική και Βορειοδυτική χώρα, φαινόμενα που σταδιακά θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές και από τις απογευματινές ώρες θα επεκταθούν στο Αιγαίο. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα και θα συνοδευτούν από ενισχυμένους ανέμους, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθούν και χαλαζοπτώσεις.

Εκείνες οι γυναίκες που ακόμη και στον πόνο ξέρουν να χαμογελούν.



Της Στεύης Τσούτση.
Είναι και κάτι γυναίκες που μοιάζουν βγαλμένες από παλιά καρτ ποστάλ. Έχουν πάνω τους κάτι παλιακό, κάτι φερμένο από αλλοτινούς καιρούς. Παλιομοδίτισσες θα τις έλεγε κάποιος. Νεραϊδοπιασματα τις λέω εγώ.
Δεν πιάνονται. Φτερά βγάζουν και πετούν. Κι αφήνουν πίσω τους άρωμα γαρδένιας και μια μελωδία από παλιά λατέρνα. Παράξενες τις λες αλλά δεν είναι. Είναι απλά αλλιώτικες.

Τo άδοξο τέλος μεγάλων ανδρών της αρχαίας Ελλάδας

Ονόματα του αρχαίου ελληνικού κόσμου που προκαλούν σήμερα ρίγη με το μέγεθος και το ανάστημά τους ήταν στα χρόνια τους απλοί άνθρωποι της εποχής τους.

Κορυφαίες προσωπικότητες όλοι στον τομέα τους, κόμιζαν γνώσεις και θριάμβους και οδηγούσαν τις εξελίξεις, μόνο που δεν ήταν όλοι έτοιμοι να τους αναγνωρίσουν τα διανοητικά ή στρατιωτικά κατορθώματά τους.

Πως να κάνετε μια ένεση μόνοι σας εάν δεν έχετε κάνει ποτέ ξανά



Ο καθένας μπορεί να βρεθεί κάποια στιγμή σε μια κατάσταση που πρέπει να κάνει μόνος του μια ένεση.

Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να κάνετε μόνοι σας μια ένεση και τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Οι ενδομυϊκές ενέσεις είναι οι ευκολότερες και θα μπορείτε να δείτε παρακάτω πώς να τις κάνετε.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ… ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!



Στην σύγχρονη εποχή που ζούμε αναγκαζόμαστε να γινόμαστε όλο και πιο καχύποπτοι, καθώς δεν μπορείς να γνωρίζεις κάθε στιγμή από πού θα σε … «αναποδογυρίσουν» από ένα στην πραγματικό διαβολικό νεοταξικό σύστημα. Αν…
Σε όλους τυχαίνει να μας ζητήσουν φωτοτυπία ταυτότητας.
Το θέμα όμως δεν είναι τόσο απλό & επιφυλάσσει κινδύνους.
Ακολουθούν πιο κάτω χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρουμε όλοι.

Ο ΚΥΡΙΟΣ JUMBO ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ…ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Να και ο λαός σας, να και ο πολιτισμός σας, να και η θρησκεία σας, εγώ ξέρω μόνο να σας τα… παίρνω και να σας θεωρώ ηλίθιους»!

Κάπως έτσι περίπου σχολίασε ο κύριος Jumbo τις αντιδράσεις στην προκλητική του διαφήμιση.

Χωρίς κανένα ίχνος μεταμέλειας για τις προκλητικές διαφημίσεις που έχουν προκαλέσει τσουνάμι αντιδράσεων στην ελληνική κοινωνία, ο κ. Απόστολος Βακάκης, ιδιοκτήτης των Jumbo επιτίθεται κατά του ελληνικού λαού χαρακτηρίζοντάς τον «κακομαθημένο λαό». 

Τα νέα όρια ηλικίας για αποστρατεία από την ΕΛ.ΑΣ.



Το όριο ηλικίας μέχρι το οποίο επιτρέπεται να υπηρετούν οι αξιωματικοί γενικών καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας άλλαξαν με Προεδρικό Διάταγμα από το 2016 και αυξήθηκαν κατά 1 ως και 3 χρόνια από το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή και άνω.

Η δυνατότητα παραμονής τους στην υπηρεσία φτάνει μέχρι το 65ο έτος.
Ο ελάχιστος χρόνος υπηρεσίας και παραμονής στον κάθε βαθμό μέχρι να κριθούν στον επόμενο καθορίστηκε  ως εξής:

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ""ΛΑΜΟΓΙΑ""..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ""ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΩΝ""ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!

Το σκάνδαλο της Volkswagen στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης

Η OLAF έχει επίσης απευθύνει συστάσεις στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Υπό τον αυστηρό έλεγχο της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης (της OLAF), βρίσκεται το σκάνδαλο για τις εκπομπές ρύπων σε χιλιάδες αυτοκίνητα που κατασκεύασε η γερμανική εταιρεία Volkswagen,

Πότε αλλάζει η ώρα

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες για τη στιγμή που θα αλλάξει η ώρα και θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω.

Συγκεκριμένα, η ώρα θα αλλάξει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, όπως γίνεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου και θα περάσουμε από τη θερινή στην χειμερινή ώρα.

ΟΟΣΑ: Κακά γεράματα θα έχουν οι σημερινοί νέοι..



«Αλίμονο στους νέους» διαμηνύει ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και την Ανάπτυξη. 
Σε νέα έκθεσή του ο ΟΟΣΑ προειδοποιεί ότι οι νεότερες γενιές όταν θα γεράσουν θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πέσουν θύματα της οικονομικής ανισότητας συγκριτικά με τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι σημερινοί ηλικιωμένοι.

Οι πολιτικές εφημερίδες 22/10/2017

                                      

                    Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Ξέρεις ότι υπάρχουν υφάσματα με φωτοβολταϊκά;

Συνθετικές ίνες υφάσματος με ενσωματωμένα φωτοβολταϊκά! Υφάσματα που σου προσφέρουν ενέργεια μέχρι και για ψυγείο, πανιά σε ιστιοπλοϊκά δίνουν ρεύμα σε όλο το σκάφος και «ηλιακά» ρούχα σου φορτίζουν το κινητό!

  • Βγήκαν υφάσματα με φωτοβολταικά που παράγουν ενέργεια