Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Καιρός:για Παρασκευή 6-10-2017



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο και κυρίως την Κρήτη και σταδιακά στα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου και μετά το απόγευμα στην Ήπειρο περιμένουμε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017. Η ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα.

H έξυπνη γυναίκα έχει χιούμορ και αυτοσαρκασμό



Έξυπνη θεωρείται η γυναίκα που έχει χιούμορ. Έχει ατάκα, ξέρει να απαντήσει, ξέρει πότε να το κάνει, ξέρει σε ποιόν να το κάνει και τέλος ξέρει να το δέχεται χωρίς γκρίνιες και υστερίες. Το χιούμορ είναι η μεγαλύτερη ευλογία της ανθρωπότητας κι εσύ φίλη που μπορείς να λειτουργήσεις εντός ενός τέτοιου ”σχηματισμού” είσαι προικισμένη!

ΠΗΓΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ! Πιείτε ένα ποτήρι αμέσως μόλις ξυπνήσετε και δείτε τη διαφορά


nero_89-600x278

Γνωρίζετε ήδη ότι το να πίνετε 7-8 ποτήρια νερό την ημέρα είναι πραγματικά σημαντικό για την υγεία σας.
Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι πίνοντας ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι αμέσως μετά το ξύπνημα έχει και σημαντικά θεραπευτικά οφέλη.

Η Ελλάδα, η χώρα του Χριστού, έγινε γη του σοδομισμού !

Η λέξη κίναιδος, σημαίνει στην αρχαία και νέα Ελληνική γλώσσα, αυτός που κινεί την αιδώ, τη ντροπή δηλαδή. Είναι ο θηλυπρεπής ομοφυλόφιλος που προκαλεί το κοινό αίσθημα της ντροπής (τη δημόσια αιδώ) και έχει χάσει το προσωπικό αίσθημα της αιδούς.
Ο ξεδιάντροπος, ο αδιάντροπος, ο ξεφωνημένος, η "λούγκρα", η "λουλού", ο άντρας που έχει χάσει κάθε ίχνος αντρισμού και συμπεριφέρεται σαν γυναίκα.

Μάθε με ένα κλικ για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας κοντά στο σπίτι σου!

Περισσότερες από 200.000 επισκέψεις έχει δεχθεί η Ενημερωτική Πύλη Κατασκευών Κεραιών «keraies.eett.gr» της ΕΕΤΤ, τα δύο χρόνια λειτουργίας της (Σεπτ. 2015-Σεπτ.2017) από πολίτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για θέματα αδειοδότησης κατασκευών κεραιών.

Στο «keraies.eett.gr» οι πολίτες μπορούν, με απλά βήματα, να ενημερώνονται για τις κατασκευές κεραιών σε έναν Δήμο ή συγκεκριμένη διεύθυνση, καθώς και σε μια γεωγραφική περιοχή, μέσω χάρτη.

ΕΚΘΕΣΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ: Ελλάδα, το βασίλειο της φτώχειας, της ανεργίας – Μαύρα μάτια θα κάνουμε για την ανάπτυξη


vouli_ellada

Στοιχεία φωτιά που καίνε το κυβερνητικό αφήγημα για την ανάπτυξη έδωσε στη δημοσιότητα την Τετάρτη το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με την Ενδιάμεση Έκθεση για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση για το 2017, η πραγματική ανεργία το β” τρίμηνο του τρέχοντος έτους ήταν 28,7%, ο όγκος των επενδύσεων θα φτάσει στο επίπεδο του του 2008 σε… 16 χρόνια,

Φράγκος: Να µην αγγίξουν τη Συνθήκη της Λωζάνης

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΓΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ
ΠΟΣΟ.....Μ ....  ΝΑΝΑΙ!!!
η ΑΠΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Δείτε τις προειδοποιήσεις του Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου μέσα από μια συνέντευξή του τον Φεβρουαρίου 2015:

Τίτλοι τέλους για την ιστορική εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, 106 χρόνια μετά!

Με ένα συγκινητικό κείμενο με τίτλο "Έναν τίτλο για το τέλος" ανακοινώνει το κλείσιμο της ιστορικής εφημερίδας (προφανώς η απόφαση ανακοινώθηκε χθες στη συνέλευση των σωματείων) η δημοσιογράφος της Σοφία Χριστοφορίδου. Διαβάστε το:
Ένας κύκλος κλείνει, άλλοι ανοίγουν. Μετά από δέκα χρόνια στη «Μακεδονία» (δέκα χρόνια και δυο μήνες για την ακρίβεια) για μένα. Για τους υπόλοιπους μια ενηλικίωση και βάλε. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε στην ίδια θέση- και τότε ήταν Οκτώβριος, αλλά το 2011. Ίδια; Όσο ίδιο είναι το νερό στο ποτάμι.

Έτοιμοι για διακρίσεις στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής οι δέκα φοιτητές της Ακαδημίας Ρομποτικής που βραβεύτηκαν

Τον ενθουσιασμό τους για την ενασχόληση με τον τομέα της ρομποτικής, το μεράκι που χρειάζεται για να πετύχουν τους υψηλούς τους στόχους και την πεποίθησή τους για μια επιτυχημένη συμμετοχή στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής, εξέφρασαν τα δέκα μέλη της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που βραβεύθηκαν, μαζί με τον προπονητή τους, για τις μέχρι σήμερα επιτυχίες τους, από τις Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Πέρασε από την επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15

 Η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια ζητώντας παράλληλα
από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης μια σειρά αλλαγών ενώ ΚΚΕ, ΧΑ και Ένωση Κεντρώων καταψήφισαν Με την τροποποίηση που ρίχνει το όριο ηλικίας για αλλαγή φύλου στα 15 έτη ψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από την πλειοψηφία των μελών της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής. Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των εισηγητών επί της αρχής θετικά ψήφισαν οι ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι.

Χωρίς ανάσα η πληρωμή του φετινού και του επόμενου ΕΝΦΙΑ

Με το χέρι στην τσέπη για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ θα βρίσκονται οι ιδιοκτήτες ακινήτων έως και τον Ιούλιο του 2018, καθώς πριν καλά καλά ξεμπερδέψουν με τον φετινό φόρο θα έρθει ο λογαριασμός για τον επόμενο.

Η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης έληξε την προηγούμενη Παρασκευή και τους επόμενους μήνες, έως τον Ιανουάριο, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν τις επόμενες τέσσερις δόσεις του φόρου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 5/10/2017

                                      

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων