Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός:για Παρασκευή 15-9-2017



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017. Τις πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 12 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα,

Ίσα να βγάλουμε τη μέρα



Λέω να τα παρατήσω. Να αφεθώ. Και ότι θέλει ας γίνει.
Είναι η κούραση. Τα πόδια μου να σέρνονται, το σώμα όλο να πονάει.
Είναι οι σκέψεις. Το κεφάλι καζάνι.
Είναι και η απογοήτευση. Όλο τα ίδια και τα ίδια, όλο να παλεύεις και όλο να μην έχει τελειωμό.
Και κάπου εκεί κάθομαι και σκέφτομαι, ‘’…μέχρι πότε; Πόσο πια;’’ Και μου ‘ρχεται που λες, να τα παρατήσω όλα, να τα βροντήξω και να σηκωθώ να φύγω, να πάω κάπου μόνος, μακριά, να μην σκέφτομαι, να μην ακούω, να μην νιώθω, να μην με νοιάζει τίποτα.

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ   ΚΑΙ...«ΤΡΕΛΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΪΚΗ»  ΣΥNAΔΦΟΙ
Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός

«Η πρώτη μέρα στο σχολείο» τιτλοφορείται ένα κείμενο που περιέχεται στο «Ανθολόγιο Λογοτεχνικών Κειμένων Α΄ και Β΄ Δημοτικού», σελ. 30-31. 

Στο κείμενο αυτό «προσφέρονται», ανεπιγνώστως προφανώς από τους συγγραφείς, όλα τα τρέχοντα ιδεολογήματα και τα κρανιοκενή στοιχεία που χαρακτηρίζουν το «Νέο Σχολείο», το προοδευτικό, που κόβει ΣΥΡΙΖΑ τα ριζιμιά λιθάρια του Γένους.

Οικονομικοί μετανάστες αγοράζουν ακίνητα στο Βόλο



Ενδιαφέρον από οικονομικούς μετανάστες για την αγορά κατοικιών εκδηλώνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Βόλο.

Σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο άνθρωποι που εργάστηκαν επί σειρά ετών στην περιοχή  τώρα επιστρέφουν τα χρήματα που έβγαλαν στην Αλβανία και τα επενδύουν στην κτηματαγορά για να καλύψουν τις ανάγκες της πρώτης κατοικίας.

ΟΧΙ στο ΣΠΙΤΙ τους ΑΛΛΑ στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να ΣΤΕΙΛΟΥΝ τα ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ


ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ SSM ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ & ΦΥΓH ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝ ΜΕΣΩ CAPITAL CONTROLS !!!

Καταγγελίες κατά κορυφαίων τραπεζιτών για φωτογραφικές διαγραφές δανείων και ότι έβγαλαν χρήματα μέσω φίλων στο εξωτερικό εν μέσω capital controls ψάχνουν τα τεχνικά κλιμάκια !!!

Αναβολή από μήνα σε μήνα: Τον Οκτώβριο η πρώτη λοταρία των αποδείξεων



Αναβάλλεται από μήνα σε μήνα η υπουργική απόφαση για τη λοταρία αποδείξεων. Τώρα η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας σε περιφερειακό σταθμό ανέφερε ότι είναι στη φάση των υπογραφών και πως στις αρχές Οκτωβρίου θα γίνει η πρώτη κλήρωση.

«Θησαυροί» μόνο 60 λεπτά μακριά από τη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ)

Νέα καμπάνια από την ΠΚΜ για κοντινά ταξίδια
«Μόνο 60 λεπτά μακριά! – Just 60 minutes away!» είναι ο τίτλος της της νέας καμπάνιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που υλοποιείται μέσω της Αντιπεριφέρειας Τουρισμού και Πολιτισμού της Π.Κ.Μ., η οποία παρουσιάζει θεματικά στον επισκέπτη τα αξιοθέατα της περιοχής, δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στην εγγύτητά τους από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Διορισμοί μετακλητών χωρίς τέλος

Και οι διορισμοί σε γραφεία υπουργών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Αυτή τη φορά πρόκειται για τον διορισμό, ως μετακλητού υπαλλήλου, της προϊσταμένης ΚΕΑΟ στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” με βάση την απόφαση που δημοσιεύεται η υπάλληλος δεν θα αφήσει τη θέση της στο ΚΕΑΟ αλλά συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της παράλληλα με τα νέα στο υπουργικό γραφείο.

Θεσσαλονίκη: Τέλος το εισιτήριο 1,1 ευρώ μέσα στα λεωφορεία ΟΑΣΘ!

Τέλος το ακριβότερο εισιτήριο στον ΟΑΣΘ από τον Χρ. Σπίρτζη
Της Μαρίας Κουζούφη
Οριστικό τέλος στην παγκόσμια πρωτοτυπία με τα ακριβότερο εισιτήριο εντός των λεωφορείων ΟΑΣΘ προανήγγειλε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υποδομών, κ. Χρήστος Σπίρτζης.

Σε μηνύσεις για "παράνομη παρακράτηση εισφορών" προχωρούν οι συνταξιούχοι


undefined

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για την παράνομη παρακράτηση εισφορών θα υποβάλει την Πέμπτη το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων το οποίο οργάνωσε την Τετάρτη δυναμική διαδήλωση έξω από το Υπουργείο Εργασίας ζητώντας την άμεση καταβολή των κλεμμένων.

Το χωριό Ανάργυροι «θα πρέπει να εκκενωθεί άμεσα στο σύνολό του»



Αυτοψία στην περιοχή πραγματοποίησε η ομάδα του καθηγητή και προέδρου του ΟΑΣΠ Ευθ. Λέκκα -Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι κάτοικοι
Την εκτίμησή του ότι το χωριό Ανάργυροι στη δυτική Μακεδονία «θα πρέπει να εκκενωθεί άμεσα και στο σύνολό του» εξέφρασε εκ νέου κατά την επίσκεψή του στην περιοχή ο καθηγητής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιος Λέκκας.

Δείτε ΤΙ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ στα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…



Βιβλίο θρησκευτικών της Δ’ Δημοτικού.
«Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων» είναι η ονομασία ενός κεφαλαίου που αποτελεί μια πρώτη γεύση για να γνωρίσουν τα παιδιά άλλες θρησκείες, όπως το Ισλάμ.

Προσπαθούν να πετύχουν την απο- σταυρωποίηση της κοινωνίας και ηττώνται από το ΜΥΣΤΗΡΙΟ του ΤΙΜΙΟΥ και ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ



Χαῖρε, θησαυρὸς ἐν τῇ γῇ φθόνῳ κρυπτόμενος·
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ τα μέγιστα στους δύο Ισαπόστολους και Βασιλείς ως αναφορά το Μυστήριο του ΤΙΜΙΟΥ και ΖΩΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ που περιβάλλει τις ζωές μας.
¨Ο Μέγας Κωνσταντίνος και η Αγία Ελένη η μητέρα αυτού απαρτίζουν το κατεξοχήν γεωπολιτικό δίδυμο της Παγκόσμιας ιστορικής ανατροπής , όχι μόνο για την απελθούσα ιστορία αλλά κυρίως για τις δικές μας ημέρες.

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/9/2017

                                      

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων