Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 13-9-2017



Καλό και διαυγή καιρό σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα περιμένουμε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 με εξαίρεση τις πρώτες πρωινές ώρες οπότε η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τοπικού χαρακτήρα στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 32 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Το βαρύτερο φορτίο για το παιδί είναι η ζωή που δεν έζησαν οι γονείς.


 

Ξέρεις τι είναι να είσαι παιδί και να προορίζεσαι για μια ζωή που δεν έχεις επιλέξει; Να γεννιέσαι και να έχουν αποφασιστεί όλα για ‘σένα από πριν; Είσαι ακόμα στην κοιλιά της μαμάς σου, σε αυτό το απίστευτα ασφαλές μέρος κι όλοι γύρω μιλάνε εξ ονόματός σου, δίχως να έχεις ακόμα όνομα.
Θα είσαι το άψογο παιδί, ο τέλειος επαγγελματίας, ο υπέροχος άνθρωπος, θα είσαι ο ιδανικός υποψήφιος.

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο παραδοσιακό αυθεντικό Χαμάμ με διεθνές βραβείο! (ΦΩΤΟ)



Ένα παραδοσιακό αυθεντικό Χαμάμ βρίσκεται στην ανατολική Θεσσαλονίκη και εδώ και λίγες εβδομάδες φέρει και διεθνή διάκριση από το γνωστό περιοδικό Luxury Travel Guide.
Ο λόγος για το Polis Hammam που προσφέρει την πραγματική εμπειρία του χαμάμ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Όπως αναφέρει το Polis Hammam «Με πολυετή πείρα στο χώρο των υπηρεσιών, δημιουργήσαμε το πρώτο παραδοσιακό αυθεντικό χαμάμ στην Ελλάδα σε έναν ιδιαίτερο-boutique χώρο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και το δεύτερο flagship hammam στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στου Ψυρρή.

Οι Ελληνες μείωσαν 60% τις δαπάνες για ταξίδια σε μία 8ετία



  • Μείωση πάνω από 60% κατέγραψαν οι δαπάνες των Ελλήνων για ταξίδια στα χρόνια της κρίσης.

Ειδικότερα, οι συνολικές ταξιδιωτικές δαπάνες των.. Ελλήνων εντός και εκτός συνόρων της χώρας από 5,8 δισ. ευρώ το 2008 περιορίστηκαν σε περίπου 3,6 δισ. ευρώ το 2016, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και της Τράπεζας της Ελλάδος. Η έρευνα ποιοτικών χαρακτηριστικών των Ελλήνων τουριστών για το 2016 που δημοσιοποίησε, χθες, η Ελληνική Στατιστική Αρχή έδειξε ότι κατά την περυσινή χρονιά οι Ελληνες αύξησαν κατά 4,7% τις δαπάνες τους για προσωπικά ταξίδια στο εσωτερικό της χώρας (ανάπαυση, αναψυχή, διακοπές κ.ά.) σε σχέση με το 2015.

ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ! Δικαίωση για υπαλλήλους μεγάλου δήμου της Αθήνας!


dimosioi ypalliloi

Την καταβολή των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, και των Επιδομάτων Αδείας των ετών 2015 και 2014 κέρδισαν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, 280 εργαζόμενοι του δήμου Αιγάλεω.

Ακόμη δεν είναι γνωστό το σκεπτικό της υπ’ αριθμόν 1093/24-08-2017 απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, καθώς δεν έχει ακόμη καθαρογραφεί.

Πάνω από 450.000 ανασφάλιστα οχήματα κυκλοφορούν στους δρόμους



  • Οι αρμόδιες υπηρεσίες προχωρούν σε διασταύρωση στοιχείων για τον εντοπισμό των πραγματικά υπόχρεων σε ασφάλιση οχημάτων.


Σε 457.000 υπολογίζονται αυτή τη στιγμή τα...ανασφάλιστα οχήματα σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Όταν οι δημοσιογράφοι υπηρετούν τον πρωθυπουργό αντί τους πολίτες



«Πάντως, πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ καλός ρήτορας», είπε η γυναίκα μου παρακολουθώντας τον πρωθυπουργό να δίνει συνέντευξη στους δημοσιογράφους,  στη Θεσσαλονίκη.
«Δεν είναι αυτός καλός ρήτορας» της αντείπα. «Οι δημοσιογράφοι είναι ανεπαρκείς. Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους θα έπρεπε να ψάχνει πώς να τελειώσει νωρίτερα τη συνέντευξη».

Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για τον αστυνομικό των σχολείων

Η  Ελληνική Αστυνομία, ανακοίνωσε την εφαρμογή μέτρων προστασίας μαθητών και σχολικών συγκροτημάτων για την νέα σχολική περίοδο με την ενεργοποίηση ειδικού σχεδιασμού για την εξασφάλιση συνθηκών ασφαλείας για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο σχεδιασμός προβλέπει:

Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών απέκτησε η Θεσσαλονίκη

Το  Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ) της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, που λειτουργεί σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Δήμο Θεσσαλονίκης, εγκαινίασαν σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

ΙΕΚ ΟΑΕΔ: Η προθεσμία για την εισαγωγή 2.560 νέων σπουδαστών

Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε η εισαγωγή 2.560 νέων σπουδαστών και σπουδαστριών σε 30 ΙΕΚ του Οργανισμού (ΙΕΚ ΟΑΕΔ). Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες θα καταρτισθούν σε 31 σύγχρονες ειδικότητες.

Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική: Ποιες παραλίες έχασαν τη «Γαλάζια Σημαία»

Αφαίρεση του βραβείου Γαλάζια Σημαία από ελληνικές ακτές
Δεκαεννέα (19) βραβευμένες από το Διεθνές Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «Γαλάζια Σημαία» αποσύρθηκαν από τον εθνικό και διεθνή κατάλογο του 2017 και έχασαν το βραβείο τους επειδή δεν πληρούσαν τα αυστηρά κριτήρια του Προγράμματος, όπως διαπιστώθηκε από τις μέχρι τώρα αξιολογήσεις.

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/9/2017

                                      

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων