Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Καιρός: για Πέμπτη 31-8-2017



Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 στην κεντρική και βόρεια χώρα αναμένεται αίθριος καιρός. Στην Πελοπόννησο και το νότιο Αιγαίο θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις που σταδιακά θα περιοριστούν μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στα ορεινά της Κρήτης έως και το απόγευμα.
Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 16 έως 30, στην κεντρική και νότια από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 29, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 19 έως 29 βαθμούς, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 29, και στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 21 έως 26.

Οι πολλές αναλύσεις έχουν νόημα μόνο αν τις αντέχεις ή αν τις έχεις ανάγκη.



Της Γεωργίας Ανδριώτου.
Είναι κοινή διαπίστωση πως η ζωή δε θέλει πολλές αναλύσεις. Ακόμα κι αν υπάρχουν εκείνοι που διαφωνούν, είναι γεγονός πως οι εντατικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, οι μνημονιακές πιέσεις, τα οικονομικά αδιέξοδα και στον αντίποδα οι επιφανειακές επιλογές που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διευκολύνουν αρκετά σε μια ανάλαφρη αντιμετώπιση των προσωπικών μας στιγμών.

Φως που δεν καίει ούτε την τσέπη σου!

Η τιμή μιας κοινής λάμπας LED των 5,5W ξεκινά από τα 2ευρώ. Mε μέση διάρκεια ζωής τις 150.000 ώρες και 90 % λιγότερη κατανάλωση ρεύματος, η αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων σου με LED απποτελεί μονόδρομο!

  • Οι λαμπτήρες LED αντέχουν 50 φορές περισσότερο από τις απλές
Όλες οι λυχνίες LED είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και σε συνεχή χρήση, με μερικές εξ αυτών να αγγίζουν διάρκεια ζωής μέχρι και τις 150.000 ώρες, δηλαδή πάνω από τα 15 χρόνια. Αυτό οφείλεται στην τρόπο λειτουργίας τους.

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΓΑΝΤΙ – Που θα αλλάξει τις χειρουργικές επεμβάσεις (Φωτό)


Antonia-Tzemanaki

Η Αντωνία Τζεμανάκη είναι ερευνήτρια και μηχανικός ρομποτικής στο Εργαστήριο Ρομποτικής του Μπρίστολ.
Η ίδια και η ομάδα της εξελίσσουν την ρομποτική τεχνολογία ώστε να βελτιώσουν την χειρουργική ιατρική πρακτική.
Μαζί με την ομάδα της αναπτύσσουν και εξελίσσουν εργαλεία που θα επιτρέπουν στους χειρούργους να φορούν εξωσκελετικά «γάντια», τα οποία θα μεταδίδουν τις κινήσεις στα ρομποτικά χέρια μέσα στο σώμα του ασθενή.

Πώς θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο και το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ, βήμα-βήμα

Ολοκληρώθηκε η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ 2017 για περίπου 7,2 εκατομμύρια φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Συγκλονιστικό video: Ανέγερση ουρανοξύστη 57 ορόφων σε 19 ημέρες! [video]

Συγκλονιστικό βίντεο από τη σταδιακή κατασκευή ουρανοξύστη σε μόλις 19 ημέρες…

Για την ανέγερση του 57όροφου ουρανοξύστη οι εργάτες της κινεζικής κατασκευαστικής εταιρείας Broad Sustainable Building έχτιζαν τρεις ορόφους ανά ημέρα.

Ο ουρανοξύστης ήταν μέρος του πρότζεκτ «Mini Sky City» στην Changsha και αρχικά επρόκειτο να αποτελείται από 97 ορόφους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ !!! 2.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΜΙΣΘΩΜΑΤΑ ...



... ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΜΠΩΚΟΥ ΚΑΙ 3ου ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Δικαστική διαμάχη Ελλάδας-Ρωσίας για το ακίνητο !!!
Μία άγνωστη δικαστική διαμάχη μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται η υπόθεση των εξοπλιστικών με πρωταγωνιστή τον άλλοτε υπουργό Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, φέρνει σήμερα στο φως το mononews.gr.

Προσοχή! Νέος ιός κυκλοφορεί στο Facebook!

Ακόμα ένας ιός έχει κάνει την εμφάνιση του στο Facebook και μολύνει τους υπολογίστές των χρηστών του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου

Ο νέος ιός που έχει κάνει την εμφάνισή του στο Facebook εμφανίζεται ως μήνυμα από κάποιον φίλο του χρήστη ο οποίος έχει στείλει ένα link που φαίνεται ότι είναι από κάποια γνωστή σελίδα όπως είναι το Youtube και αν το πατήσει τότε μολύνεται ο υπολογιστής του.

Συνέχιση σπουδών για αποφοίτους λυκείου σε ΕΠΑ.Λ. και Ι.Ε.Κ. – Τι πρέπει να ξέρετε

Για τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών τους σε ΕΠΑΛ και σε ΙΕΚ ενημερώνει τους αποφοίτους Λυκείου το υπουργείο Παιδείας.
Όπως επισημαίνει:
Τα Επαγγελματικά Λύκεια ανήκουν στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στη Β΄ τάξη των ΕΠΑ.Λ. μπορούν να εγγράφονται και απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείων οι οποίοι μπορούν αφού παρακολουθήσουν ΜΟΝΟ τα μαθήματα τομέα και ειδικότητας  να αποκτήσουν πτυχίο της  ειδικότητας που θα επιλέξουν και να δοκιμάσουν μια δεύτερη ευκαιρία για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με τις ειδικές εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ.

Χιμάρα: Απειλούνται με δήμευση περιουσιών όσοι Έλληνες αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης Ράμα

Ανάστατη είναι η ελληνική εθνική μειονότητα στην Αλβανία από τα ύπουλα σχέδια της ανθελληνικής κυβέρνησης του Έντι Ράμα
Πριν από δύο ημέρες η  Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. «ΟΜΟΝΟΙΑ» κατήγγειλε  τη δημοτική αρχή της Χιμάρας ότι συνεχίζει να προκαλεί καθημερινά, υπηρετώντας συμφέροντα ξένα προς την κοινότητα και των δημοτών της.

Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών: Οδηγίες προς φοιτητές για την ενοικίαση σπιτιού

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές, όταν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ιδιοκτήτη - Πως πρέπει να «τσεκάρουν» ένα σπίτι

Χρήσιμες και απαραίτητες συμβουλές, εν όψει της ενοικίασης σπιτιού από φοιτητές, δίνει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Σύμφωνα με το Κέντρο, πρέπει να γνωρίζουμε:

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/8/2017

                                      

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων