Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Καιρός:για Σάββατο 26-8-2017



Το Σαββάτο 26 Αυγούστου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 16 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά Ελλάδα από 18 έως 37, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 19 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 21 έως 32, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 19 έως 28, και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου από 22 έως 34.

Κακιά στιγμή



Πόσες φορές δεν έχεις πληγώσει κάποιον με τα λεγόμενά σου;
Πόσες φορές δεν έχεις πει πράγματα βαριά, πράγματα που δεν τα εννοείς;
Πόσες φορές, μόνο και μόνο για να πονέσεις τον άλλον, για να τον εκδικηθείς, για να βγεις από πάνω στη κουβέντα, για να ικανοποιήσεις ένα ‘’εγώ’’ που θίγεται, δεν έχεις ξεστομίσει λόγια που αργότερα τα μετανιώνεις;
Και όλα αυτά, σε ανθρώπους δικούς σου. Σε ανθρώπους που αγαπάς.

Θεσσαλονίκη: Έρχεται Φεστιβάλ Μπύρας, για ένα Σ/Κ με εκλεκτές μπύρες!



Το πρώτο Φεστιβάλ Μπύρας της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός! Η διεθνούς φήμης μπυραρία της πόλης HoppyPub (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά) μαζί με τη δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) παρουσιάζουν το 1st Thessaloniki Beer Festival, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ, στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης!

Θέλετε να ζήσετε για πολλά χρόνια και να είστε υγιείς;



Θέλετε να ζήσετε για πολλά χρόνια και να είστε υγιείς; Να αγαπάτε τις συζύγους σας, να έχετε καλούς φίλους και να
συμμετέχετε ενεργά στα κοινά. Αυτή είναι η συνταγή του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ για υγεία και μακροημέρευση. Και είναι δοκιμασμένη: σχεδόν 80 χρόνια παρακολουθήθηκαν στενά οι ζωές 700 και πλέον ανδρών (από 4 γενιές διαφορετικών ερευνητών φυσικά!). 

Ο κόσμος θα γεμίσει με ορφανά και η Τουρκία με περισσότερα

 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Γιατί τόσα τακτικά- στρατηγικά και πυρηνικά όπλα βγήκαν έξω από τα σιλό και τις βάσεις τους . Και όχι μόνο βγήκαν αλλά διανεμήθηκαν και διατάχθηκαν σε όλη την υφήλιο σε θέσεις μάχης;
Βγήκαν για βόλτα, βγήκαν για να αεριστούν και να τα δει ο ήλιος;

Επιδοτούμενο internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές



Την μηνιαία επιδότηση για την παροχή internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, θα ανακοινώσουν αύριο από κοινού ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,

Αυτές είναι οι 86 ιατρικές εξετάσεις που δεν θα πληρώνουν πλέον οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ (ΛΙΣΤΑ)


Μόνο τη συμμετοχή τους θα πληρώνουν στο εξής οι ασφαλισμένοι σε μια σειρά από διαγνωστικές εξετάσεις, οι οποίες δεν καλύπτονταν από τον ΕΟΠΥΥ.

Ποιες ειδικότητες αφορούν οι 510 προσλήψεις μονίμων στα ΕΛΤΑ

«Ξεπαγώνει», όπως όλα δείχνουν, ο διαγωνισμός για 510 μόνιμους υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με στελέχη του
υπουργείου, η προκήρυξη προχωρά με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να βγει στον «αέρα» το αμέσως επόμενο διάστημα.
Οι θέσεις του νέου προσωπικού καθορίζονται ως εξής:

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ: Εγκεφαλικές και νευρολογικές βλάβες διέγνωσαν οι γιατροί


kouva_HPA

Αμερικανοί και Καναδοί διπλωμάτες που εργάζονται στην Κούβα διαγνώστηκαν με σοβαρές καταστάσεις όπως ελαφρά τραυματική εγκεφαλική βλάβη και βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα από γιατρό που τους εξέτασε, σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι CBS News, το οποίο επικαλείται ιατρικές εξετάσεις που μελέτησε.

Πόσο κάνουν τελικά τριάντα Καναντέρ;


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

ΑΥΤΑ που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν σε καμία άλλη προηγμένη χώρα της Ευρώπης και του κόσμου, γιατί η προχειρότητα στις αποφάσεις,
το ευκαιριακό, το σήμερα και όχι το αύριο είναι στην ημερήσια διάταξη της ζωής μας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να πάμε μπροστά εάν δεν βρεθεί κάποιος να μας κάνει Κράτος!

Θεσσαλονίκη: Θέσεις εργασίας για 41 άτομα ανοίγουν στην ΕΥΑΘ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε (ΕΥΑΘ Α.Ε) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ (8) μηνών, συνολικά σαράντα ενός (41) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΥΑΘ Α.Ε. που εδρεύει στο Νομό Θεσσαλονίκης.
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/8/2017

                               

                  Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων