Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Καιρός:για Κυριακή 13-8-2017



Βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονίας και στη Θράκη, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017. Στην υπόλοιπη χώρα θα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές μπόρες ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς και πιθανόν της Πελοποννήσου.

Τα πραγματικά δύσκολα στη ζωή έρχονται για τους μεγάλους παίκτες.


Γράφει ο Γιάννης Καλαμπούκας.

Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους που λένε πως έχουν περάσει πολλά.

Να λένε πως ζήσανε μέσα σε μονογονεϊκή οικογένεια και τους χτύπησαν οι κρίσεις πανικού. Έχω βαρεθεί να βλέπω ανθρώπους που βγαίνουν και κλαίνε για μια γκόμενα.

Να το ρίχνουν στο ποτό, τα χάπια και τους ψυχολόγους.

Τι να κάνετε αν σας κάτσει κόκαλο από ψάρι στον λαιμό

Μπορεί τα ψάρια να αποτελούν υγιή πηγή πρωτεϊνών καθώς και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, αλλά πρέπει να είστε πάντα προσεκτικοί όταν τα τρώτε, επειδή κάποιο κόκαλο μπορεί να ξεφύγει της προσοχής σας και να το καταπιείτε μαζί με την υπόλοιπη μπουκιά.

Αν ένα κόκαλο από ψάρι σας κάτσει στον λαιμό, τότε πρέπει να το να γνωρίζετε ορισμένα βασικά βήματα αντιμετώπισης, μπορεί να αποτελέσει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου από πνιγμό!

Η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ: Που θα στριμωχτούν 5000 πλούσιοι όταν έρθει το τέλος του κόσμου [Εικόνες]



Είτε πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο, είτε για αποκάλυψη με ζόμπι η οποία προκαλεί το τέλος του κόσμου όπως το γνωρίζουμε, το Vivos Group θέλει να σας προετοιμάσει.

Η καλιφορνέζικη εταιρεία κατασκευάζει και συντηρεί τεράστια καταφύγια όπου και θα μπορέσουν να κρυφτούν οι πλούσιοι του κόσμου τούτου σε περίπτωση… Αρμαγεδδών.

Οδηγός ερωτήσεων για τις κατασχέσεις -Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οδηγός ερωτήσεων για τις κατασχέσεις -Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Επικαιροποιημένο οδηγό ερωτήσεων - απαντήσεων με χρηστικές πληροφορίες για φορολογικά θέματα, δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, τον Ιούνιο, 3.805.423 φορολογούμενοι είχαν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και για 1.608.263 φορολογούμενους από το σύνολο αυτό, υπάρχει η δυνατότητα επιβολής αναγκαστικών μέτρων είσπραξης.

ΜΑΝΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΑΦΟΥ «ΨΑΡΕΨΑΝ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΤΟΥΡΚΟΥΣ!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Για άλλη μια φορά οι Γερμανοί αποδεικνύονται σαν οι μεγαλύτεροι μιζαδόροι που ενέχονται σε μεγάλα σκάνδαλα δωροδοκιών ειδικά για γερμανικά οπλικά συστήματα, (άλλωστε έχουμε πικρή πείρα από αυτό), και αυτή την φορά στην μεγάλη στρατηγική τους σύμμαχο την Τουρκία.
Αυτοί που κατηγορούν άλλες χώρες και ιδιαιτέρα την Ελλάδα για κρατικούς μηχανισμούς βυθισμένους στην διαπλοκή, αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι διαπλεκόμενοι διαφθορείς σε παγκόσμιο επίπεδο. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι με τις μίζες τους εξόργισαν τους ίδιους τους Αμερικανούς με αποτέλεσμα να ξεσκεπαστεί το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens στην χώρα μας, (ακόμα ατιμώρητο).

Εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές: Απλήρωτοι για τρεις μήνες -SOS μέσω aftodioikisi.gr



Σχεδόν τρεις μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στις Δομές Κοινωνικής Ένταξης.
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι των δομών, μάγειρες, βοηθητικό προσωπικό, εργαζόμενοι στα Κοινωνικά Παντοπωλεία απευθύνουν SOS μέσω της aftodioikisi.gr, προς το υπουργείο Εργασίας και τις περιφέρειες. “Κοντεύουμε πάλι 3 μήνες απλήρωτοι άλλα τα έξοδα τρέχουνε….Πως ζητάει το κράτος να πληρώνονται οι υποχρεώσεις μας προς αυτό στην ώρα τους, την ώρα που είμαστε απλήρωτοι και αντί αυτού βάζει και προσαυξήσεις….”, λένε στην aftodioikisi.gr

Συνδρομή της Ελλάδας στην κατάσβεση των πυρκαγιών σε χωριά της Β.Ηπείρου

  • Στο αίτημα για βοήθεια στην Αλβανία, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες πυρκαγιές στα χωριά της ελληνικής μειονότητας, ανταποκρίθηκε η ελληνική κυβέρνηση.

Το πρωί αναχώρησαν από τη Θεσσαλονίκη δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη καναντέρ CL-415, τα...οποία θα συμμετάσχουν στο έργο της κατάσβεσης των πυρκαγιών στις περιοχές που είναι τα χωριά Γεωργουτσάτες, Χουλιαράτες, Γράψη, Δρόβιανη, και Φρουστάνη.

Τα φιδάκια της Παναγίας στην Κεφαλονιά με τον σταυρό στο κεφάλι: Προστάτευαν τις μοναχές από τους πειρατές [εικόνες]



Ένα μοναδικό έθιμο αναβιώνει στις 15 Αυγούστου, στην Παναγιά της Φιδούς, στο Μαρκόπουλο Κεφαλονιάς, όπου κάνουν την εμφάνιση τους τα φιδάκια της Παναγίας.
Εκατοντάδες επισκέπτες, βρίσκονται κάθε χρόνο την ημέρα της Παναγίας, στο συγκεκριμένο μοναστήρι, ώστε να θαυμάσουν το μοναδικό αυτό φαινόμενο.

Οριστικό: Στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη το Epsilon


undefined

Οριστικοποιήθηκε τα ξημερώματα η συμφωνία για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon» από τον όμιλο του ομογενούς επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Μάλιστα, εντός του Οκτωβρίου ο όμιλος εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να ανακοινώσει στοιχεία για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού, ενώ η παρουσίαση της συνολικής ανανεωμένης εικόνας του «Epsilon» υπολογίζεται ότι θα γίνει στις αρχές του 2018.

Τέλος οι δωρεάν σακούλες μίας χρήσης στα σούπερ μάρκετ από 1/1/2018

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β’ 2812/10.8.2017 η με αριθμ. 180036/952/10.8.2017 Κοινή Απόφαση του Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση,
του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γεωργίου Πιτσιλή, με θέμα:

Οι πολιτικές εφημερίδες 12/8/2017

         

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων