Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Καιρός:για Πέμπτη 10-8-2017



Ηλιοφάνεια και διατήρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, περιμένουμε την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017. Τις θερμές ώρες της ημέρας νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 35 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 22 έως 39, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 25 έως 40, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 27 έως 38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 25 έως 38, στις Σποράδες,

Μιλήστε



Μην απομακρύνεστε. Μην απομονώνεστε. Μη γυρνάτε την πλάτη σας ο ένας απέναντι στον άλλον.
Δυο άνθρωποι μέσα στο ίδιο σπίτι, μούγκα, σιωπηλοί, έχετε πιάσει και από μια γωνιά ο καθένας, και πορεύεστε έτσι… Χαμένοι μέσα στις σκέψεις σας και τους εγωισμούς σας, το παίζετε παρεξηγημένοι.
Τί κάθεστε τότε μαζί; Τι περιμένετε; Να δείτε ποιος θα σπάσει πρώτος; Ποιος θα ρίξει τα μούτρα του και θα κάνει την αρχή; Τι κάνετε; Ναζάκια ο ένας απέναντι στον άλλον;

Γιατί καθυστερούν οι έρευνες για τους υδρογονάνθρακες ενώ η χώρα υποφέρει από την οικονομική καταστροφή;



Πού βρίσκονται τελικά τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονάνθρακων; Γιατί οι έρευνες για τον κρυμμένο-αποδεδειγμένα-υπαρκτό θησαυρό της χώρας, στην καλύτερη περίπτωση «σέρνονται»;

Δηλαδή ποια είναι η επίσημη δικαιολογία για την μη αξιοποίηση των ελληνικών υδρογονανθράκων; Η Τουρκία μας απειλεί με πόλεμο; Μα, νοτίως της Κρήτης έχουμε να κάνουμε με την φιλική Αίγυπτο του προέδρου Α.Σίσι.

«Βροχή» οι κατασχέσεις: Κάθε μέρα 1.000 άτομα χάνουν τις περιουσίες τους



Η «αριστερή ευαισθησία» οδηγεί στο ξεπούλημα της ιδιωτικής περιουσίας – Σε πλήρη εφαρμογή το δόγμα «κανένα σπίτι στα
χέρια ιδιοκτήτη» - Στο στόχαστρο καταθέσεις, μισθοί, συντάξεις, εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία οφειλετών 

Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

 Στενάζουν οι Έλληνες φορολογούμενοι με φόντο την αρπαγή των περιουσιών τους καθώς οι φοροελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους (εφορίες,

Φώτα Xenon, LED, Laser ή απλά αλογόνου;



Το να βλέπεις καλά, μακριά και καθαρά, αλλά και το να σε βλέπουν οι άλλοι χωρίς να τους τυφλώνεις είναι το Α και το Ω όταν οδηγείς τη νύκτα.

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες τεχνολογίες στα φώτα των αυτοκινήτων; Πως λειτουργούν και πόσο καλές είναι; Δείτε τώρα όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συστήματα φωτισμού των σύγχρονων αυτοκινήτων, αλλά και ποιές νέες τεχνολογίες θα δούμε στο μέλλον.

Υπογράφει την πλήρη διάλυση του έθνους η κυβέρνηση:Επόμενος στόχος οι μαθητικές παρελάσεις!


Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου προχωρά ολοταχώς σε μια διαστρέβλωση όλων των θεσμών του σχολείου βάζοντας υπογραφή στην αλλοίωση και πλήρη διάλυση του Έθνους μας. Στην αρχή ήρθαν οι παρεμβάσεις στο μάθημα των θρησκευτικών, ακολούθησε η αλλοίωση της ιστορίας, η μείωση των ωρών διδασκαλίας στα Αρχαία ελληνικά, ο δήθεν «εκσυγχρονισμός» της γλώσσας.

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για την κατασκευή διοδίων Καβάλας -Στρυμονικού



Με την  απεργία τους οι εργαζόμενοι της "Εγνατία Οδός ΑΕ" ακύρωσαν τον διαγωνισμό για τρίτη φορά
Την ακύρωση του διαγωνισμού για την κατασκευή των σταθμών διοδίων Καβάλας και Στρυμονικού πέτυχαν οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό ΑΕ, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους. Πρόκειται, όπως σημείωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην εταιρεία (ΣΕΤΕΟ), Πασχάλης Τσουκαλάς, για την τρίτη φορά που οι εργαζόμενοι παρεμβαίνουν σε αντίστοιχη διαγωνιστική διαδικασία, αντιδρώντας στην κατασκευή νέων σταθμών διοδίων, αλλά και στη σχεδιαζόμενη παραχώρηση του αυτοκινητοδρόμου.

Μπαμπινιώτης: Δεν θα υπολογίζει κανένας τον σημαιοφόρο που κληρώθηκε (BINTEO)

Ο καθηγητής Γλωσσολογίας Γιώργος Μπαμπινιώτης επανήλθε στο ζήτημα της κλήρωσης για την ανάδειξη του σημαιοφόρου στα δημοτικά σχολεία.


Ο κ. Μπαμπινιώτης τόνισε ότι «καταστρατηγείται μία ομηρική αρχή, μία πανάρχαιη ελληνική αρχή, το "Αιέν αριστεύειν"» και υποστήριξε πως κανένας δεν θα υπολογίζει τον σημαιοφόρο που κληρώθηκε.

ΝΕΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΔΑ… Μάθετε τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Κάτω από τη Μύτη Όλων…



ΠΩΣ ΑΝΑΤΡΕΦΕΙΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
Η σύγχρονη δυτική «πολιτισμένη» κοινωνία έχει μεγάλη ανάγκη να ξεφύγει, όπως υποστηριζεται με φανατισμό, από τα πρότυπα, βλέπε από την ίδια την φύση που μας δώρισε ο Παντοδύναμος και να την διαστρέψει ακόμα και από την παιδική ηλικία. Με λίγα λόγια εισήρθαμε στην εποχή της προοδευτικής διαστροφής της ανθρώπινης φύσης και συνάμα της παραγωγής ανδρείκελων με τις ευλογιές της Νέας Τάξης.

Στην Θεσσαλονίκη το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων

Πραγματοποιήθηκε στην συμπρωτεύουσα, με εξαιρετική επιτυχία, το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων. Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής:

Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων. Το Συνέδριο ξεκίνησε με δοξολογία στον ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Παναγιότατου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου και κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ποινικές διώξεις για το σκάνδαλο με τις σήραγγες της Εγνατίας



Αντιμέτωποι με τέσσερα κακουργήματα βρίσκονται 23 πρώην διοικούντες και ανώτεροι υπάλληλοι
Του Κώστα Καντούρη
kantouris@hotmail.com
Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν πρόεδροι, μέλη διοικητικών συμβουλίων, διοικητικά στελέχη και ανώτεροι υπάλληλοι της “Εγνατίας οδού Α.Ε.” για την υπόθεση με την υπερκοστολόγηση-μαμούθ των σηράγγων του αυτοκινητόδρομου στη Δυτική Μακεδονία, που ζημίωσε το δημόσιο με ποσό που φτάνει τα 33 εκατομμύρια ευρώ. Ο εισαγγελέας διαφθοράς Θεσσαλονίκης άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος 23 ατόμων και η δικογραφία διαβιβάστηκε σε ειδικό ανακριτή.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/8/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων