Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Καιρός:για Παρασκευή 4-8-2017




Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη και μετά το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017. Παράλληλα, το μελτέμι θα συνεχίσει να πνέει στο Αιγαίο, ενώ στα δυτικά και βόρεια τμήματα θα επικρατήσουν υψηλές θερμοκρασίες.

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις τους άλλους ανθρώπους, όχι όπως φαίνονται αλλά όπως πραγματικά είναι!


Ο καλύτερος τρόπος να μελετήσεις τον άνθρωπο είναι στο μυαλό σου, κάνοντας μια όσο γίνεται ακριβέστερη απογραφή του ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ. Όταν μάθεις τον εαυτό σου ενδελεχώς (εάν ποτέ μπορέσεις) θα μάθεις πολλά και για τους άλλους.

Καταργούν παντού την Αριστεία: Σημαιοφόροι με κλήρωση και όχι οι καλύτεροι μαθητές

Με Προεδρικό Διάταγμα ορίζεται ότι η επιλογή σημαιοφόρου και παραστατών θα γίνεται με κλήρωση και όχι βάσει της βαθμολογίας - «Πέρασε» στο ΦΕΚ τα μεσάνυχτα και ενώ στη Βουλή συζητούσαν το νομοσχέδιο για τις αλλαγές στην Παιδεία!

Τέλος στην... αριστεία βάζει το υπουργείο Παιδείας, καθώς από τούδε και στο εξής σημαιοφόρος στο δημοτικό σχολείο τουλάχιστον, δεν θα είναι ο καλύτερος μαθητής, αλλά ο πιο τυχερός. 

Σήμερα παραδίδεται στην κυκλοφορία το τμήμα της Ιόνιας Οδού από Πέρδικα μέχρι την Εγνατία



Σήμερα Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017, παραδίδεται στην κυκλοφορία από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, το τελευταίο, βόρειο τμήμα της Ιόνιας Οδού (Πέρδικα – Α/Κ Εγνατίας, Ιωάννινα).
Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα, 14 περίπου χιλιομέτρων, με την παράδοση του οποίου η Ιόνια Οδός γίνεται, ένας ενιαίος, ολοκληρωμένος, σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος, που θα ενώνει Αθήνα – Ιωάννινα σε 3,5 ώρες.

Για να μην ξεχνάμε! Ζωή Γεωργαντά: Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ. Ο Γεωργίου το μαγείρεψε και το πήγε στο 15,6. Έτσι μας έβαλαν στα Μνημόνια και παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία

Επανεξέταση του Ελλείμματος 2009
Ζωή Γεωργαντά Καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας Πανεπιστημίου Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών τέως Μέλος του Συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ μετά από έγκριση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής των Ελλήνων

Επιστήμονες παρουσιάζουν στοιχεία, και επιβεβαιώνουν τη γνησιότητα των αεροψεκασμών

Στο παρακάτω άρθρο διαλύονται με χαρακτηριστικό τρόπο όλα όσα υποστηρίζουν διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ότι δεν μας ψεκάζουν καθημερινά και ότι όλες αυτές οι θεωρίες είναι συνομωσιολογικές ανοησίες.

Δυστυχώς για αυτούς τους κυρίους όπως θα δείτε παρακάτω επιστήμονες, γιατροί και το πιο εντυπωσιακό ακόμα και πιλότοι αποκαλύπτουν την πραγματικότητα για το τεράστιο αυτό θέμα των ψεκασμών που σκόπιμα το συσκοτίζουν για να μην αποκαλύπτεται η αλήθεια στο κοινό.

Καλλιάνος: Με συνθήκες καύσωνα η ερχόμενη εβδομάδα

Το ισχυρό μελτέμι που έπνεε τις τελευταίες ημέρες αναμένεται να εξασθενίσει και τη θέση του παίρνουν οι υψυλές θερμοκρασίες

Η ανάρτηση Καλλιάνου στο facebook:

Το ισχυρό μελτέμι που προβλημάτισε όλες αυτές τις μέρες λόγω του ότι "υποβοήθησε" στην εξάπλωση των πυρκαγιών, φαίνεται ότι από το Σάββατο σταδιακά θα αρχίσει να εξασθενεί. Βέβαια, ο Αύγουστος φημίζεται για τα ισχυρά του μελτέμια (βοριάδες στο Αιγαίο) με αποτέλεσμα να είναι πιθανό ότι θα ξαναεμφανιστούν προς τα μέσα του μήνα.

Ένας ναύαρχος βάζει στη θέση του τον αποτυχημένο ΥΠΕΞ Θεόδωρο Πάγκαλο!

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ
Πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών
Υποναύαρχος ε.α

Ο μη κύριος Πάγκαλος, ένας από τους πλέον αποτυχημένους υπουργούς που έχουν περάσει από την χώρα, ο οποίος μας εξέθεσε πολλές φορές με την θρασυδειλία του (θυμηθείτε όταν έβριζε τους Γερμανούς και μετά εκλιπαρούσε την συγγνώμη τους –

Τι πληρώνουμε ακριβότερα από τους Ευρωπαίους

Ακριβότερα από όλους τους Ευρωπαίους πληρώνουν οι Έλληνες καταναλωτές τις τηλεφωνικές και ταχυδρομικές υπηρεσίες, με τα επίπεδα τιμών μάλιστα να βρίσκονται σχεδόν 40% πάνω από τον μέσο όρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση των «28».
Βαρύς, όμως, είναι ο λογαριασμός για τους Έλληνες καταναλωτές και για τα τρόφιμα, καθώς οι τιμές τους βρίσκονται σε επίπεδα επίσης πάνω από τον μέσο κοινοτικό όρο, κατά 4%.

Εγινε χθες η επίσημη έναρξη λειτουργίας των κοινόχρηστων ποδηλάτων στο δήμο Κορδελιού - Ευόσμου



Σύστημα αυτόματης μίσθωσης κοινόχρηστων ποδηλάτων θα διαθέτει από σήμερα ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου. Οι δημότες
θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των δημοτικών ποδηλάτων, που βρίσκονται εγκατεστημένα στους πέντε ποδηλατικούς σταθμούς του δήμου και να τα επιστρέφουν στα σημεία στάθμευσης.

Η επίσημη έναρξη της λειτουργίας του συστήματος μίσθωσης κοινόχρηστων δημοτικών ποδηλάτων θα πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης χθες, Τετάρτη 2 Αυγούστου,

Η Αμμουλιανή στο ολλανδικό National Geographic!

Σημαντικά δημοσιεύματα και δημοσιογραφικές επισκέψεις συμπληρώνουν το παλζ της πολυετούς επικοινωνιακής «επίθεσης» του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού στην ολλανδική τουριστική αγορά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, η πρόσφατη επίσκεψη της ολλανδής blogger, Bettina Neseker στην Ανατολική Χαλκιδική (28.7. – 1.8.17) ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα της συνεχούς προσπάθειας προώθησης της περιοχής στην ολλανδική τουριστική αγορά, η οποία αποτελεί πλέον μεγάλη δεξαμενή εισροής επισκεπτών σε αυτήν.

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/8/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων