Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Σάββατο 29-7-2017Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως τις θερμές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 22 έως 35 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 23 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 20 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η γλώσσα που θα κατακτήσει τον κόσμο το 2050 δεν είναι η αγγλική


Αποτέλεσμα εικόνας για γαλλια
Αυτή η γλώσσα που τόσο αγαπήθηκε και υμνήθηκε από Παριζιάνους ποιητές μέχρι Ρώσους αριστοκράτες, πρόκειται να διεκδικήσει τον τίτλο που της αξίζει, καθώς το 2050, αναμένεται να γίνει η πιο συχνά ομιλούμενη γλώσσα στον κόσμο. Αυτό τουλάχιστο αναφέρει μια μελέτη της επενδυτικής τράπεζας Natixis. Τα γαλλικά βρίσκονται σήμερα στην έκτη θέση μεταξύ των γλωσσών που μιλούνται περισσότερο, μετά τα κινέζικα, τα αγγλικά, τα ισπανικά, τα χίντι και τα αραβικά.

Το αδιαχώρητο στις τράπεζες για τα POSΟυρές… χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στις τράπεζες από επαγγελματίες που σπεύδουν – την τελευταία στιγμή – προκειμένου να προμηθευτούν τα μηχανήματα POS. Καθημερινά στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λαμβάνει το αδιαχώρητο καθώς πάνω από 400.000 επαγγελματίες από 85 επαγγελματικές κατηγορίες είναι υποχρεωμένοι να έχουν στις επιχειρήσεις τους τερματικά αποδοχής καρτών (POS).

Πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων: Κίνδυνος για ανθρώπινη εξαφάνιση | ΜελέτηΕίναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως εν τω μέσω μια καλά ενορχηστρωμένης παγκόσμιας προπαγάνδας τρομοκρατικού χαρακτήρα για τον επικείμενο υπερπληθυσμό και τον κίνδυνο έλλειψης τροφής κι ενέργειας, σκάει μύτη ένα τέτοιο άρθρο και όλα… “καταρρίπτονται”! 
Εξάλλου, λίγο μυαλό κουκούτσι χρειάζεται για να δεί κανείς πως το τρομολαγνικό σενάριο δεν κολλάει με τις αναλύσεις των ΔΝΤ, ΟΟΣΑ και λοιπών οργάνων της παγκόσμιας διακυβέρνησης

ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! (Γιατί κύριοι; Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι; Τάχα;)

(ΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΡΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ – ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΑΥΤΟ;Δακτυλικό αποτύπωμα;)
Όπως γράφεται στον τοπικό Τύπο της Κρήτης, ειδικό «βιομετρικό» (!) σύστημα ελέγχου της εισόδου και της εξόδου 
του προσωπικού του, σκοπεύει να εγκαταστήσει δήμος στο νομό Ηρακλείου της Κρήτης, προκειμένου να ελέγχει κατά πόσον οι υπάλληλοι …τηρούν το ωράριό τους!

Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός Orban δήλωσε: Ο Σόρος και η ΕΕ αγωνίζονται για «μικτή, μουσουλμανική Ευρώπη»


Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν επίπληξε τον George Soros και την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς ο πόλεμος των λέξεων με τον
ουγγρο-Εβραίο δισεκατομμυριούχο συνεχίζει να κλιμακώνεται.
Κατά τη διάρκεια κρατικής επίσκεψης στη Ρουμανία, ο Orban κατηγόρησε τον Σόρος ότι χρησιμοποίησε την ΕΕ για να δημιουργήσει μια «νέα, μικτή, μουσουλμανική Ευρώπη», σύμφωνα με το AP.

Κάθε μήνα και φόρος από τα τέλη Ιουλίου ως και τον Ιανουάριο του 2018Φορολογικός «γολγοθάς» ξεκινά για τους φοροογούμενους από τις επόμενες μέρες και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2018, αφού ως τότε κάθε μήνα θα υπάρχει και μία υποχρέωση.

Συνολικά, από τα τέλη Ιουλίου έως και τα τέλη Ιανουαρίου 2018 οι φορολογούμενοι θα πρέπει να πληρώσουν 3,7 δισ. ευρώ (φόρος εισοδήματος), 3,2 δισ. ευρώ στον ΕΝΦΙΑ (προσδοκώμενες εισπράξεις περίπου 2,65 δισ. ευρώ) και 1,1 δισ. ευρώ τέλη κυκλοφορίας. Σύνολο περίπου 8 δισ. ευρώ.

Χαμός με το επικίνδυνο «αέριο γέλιου»: Το πουλάνε ακόμη και στους... πάγκουςΜία πολύ επικίνδυνη μόδα - Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να έχει
Όσο υπάρχει ζήτηση, τόσο θα υπάρχει και προσφορά, ακόμη και σε επικίνδυνα για την υγεία υλικά όπως είναι αποδεδειγμένα το «αέριο γέλιου». Παρ' όλο που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της η 18χρονη Βρετανίδα από τη χρήση του στα Μάλια, στη διπλανή Χερσόνησο το πουλάνε ακόμη και σε... πάγκους.

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι οφειλέτες

Στις 3 Αυγούστου 2017 θα ξεκινήσει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και μέχρι το τέλος του έτους
αναμένεται ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι πρώτες αναδιαρθρώσεις για επιχειρήσεις με χρέη μέχρι 2 εκατ. ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου θα γίνουν μέχρι τον Οκτώβριο δύο κύριες αναβαθμίσεις στο σύστημα σε συνεννόηση με τις τράπεζες, τον ΕΦΚΑ, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το TAXIS.

Αμφίπολη: Οργή στη Μακεδονία για τη μη ένταξη του μνημείου στο ΕΣΠΑΑπερρίφθη το αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, λόγωελλιπούς φακέλου - Πάντως, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα δεν θα χαθούν τα χρήματα

Σε φιάσκο κατέληξε η πολυσυζητημένη ένταξη εργασιών συντήρησης, αναστήλωσης και ανάδειξης του μνημείου της Αμφίπολης στο νέο ΕΣΠΑ, με ευθύνη των υπηρεσιών του υπουργείου Πολιτισμού. Πρόκειται για απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της Πράξης «Συντήρηση, αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείου Καστά στην Αμφίπολη Σερρών»,

Αυστηρό μήνυμα στην Αλβανία για την κατεδάφιση ακινήτων της ελληνικής μειονότητας στη Χειμάρρα
Για καταστρατήγηση κάθε έννοιας κράτους δικαίου καταγγέλλει τις αλβανικές αρχές το υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τη σημερινή κατεδάφιση τουριστικών ακινήτων που ανήκουν σε μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας, στις Δρυμάδες Χειμάρρας. Υπογραμμίζει μάλιστα ότι η κατεδάφιση αυτή πραγματοποιήθηκε εν μέσω τουριστικής περιόδου και «κατά παρέκκλιση των προβλέψεων του αλβανικού νόμου και προτού εκδοθούν οι τελικές δικαστικές αποφάσεις». Το ελληνικό ΥΠΕΞ επισημαίνει ότι η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της ευρωπαϊκής προοπτικής της Αλβανίας, ωστόσο, προϋπόθεση αυτής της πορείας είναι η προσήλωση στους ευρωπαϊκούς κανόνες και στις αρχές του κράτους δικαίου.

Οι πολιτικές εφημερίδες 28/7/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων