Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων: Κίνδυνος για ανθρώπινη εξαφάνιση | Μελέτη



Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως εν τω μέσω μια καλά ενορχηστρωμένης παγκόσμιας προπαγάνδας τρομοκρατικού χαρακτήρα για τον επικείμενο υπερπληθυσμό και τον κίνδυνο έλλειψης τροφής κι ενέργειας, σκάει μύτη ένα τέτοιο άρθρο και όλα… “καταρρίπτονται”! 
Εξάλλου, λίγο μυαλό κουκούτσι χρειάζεται για να δεί κανείς πως το τρομολαγνικό σενάριο δεν κολλάει με τις αναλύσεις των ΔΝΤ, ΟΟΣΑ και λοιπών οργάνων της παγκόσμιας διακυβέρνησης που τονίζουν συνέχεια ότι οι πληθυσμοί γερνούν, οι γεννήσεις λιγότερες από τους θανάτους και υπάρχει σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα.
Τι λένε τώρα οι ειδικοί:
Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να εξαφανιστούν εάν ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στους άνδρες εξακολουθεί να μειώνεται στα τρέχοντα ποσοστά, προειδοποιεί ένας γιατρός.
Οι ερευνητές που αξιολογούν τα αποτελέσματα σχεδόν 200 μελετών λένε ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων μεταξύ των ανθρώπων από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία φαίνεται να έχει μειωθεί κατά το ήμισυ σε λιγότερο από 40 χρόνια.
Μερικοί ειδικοί είναι ακόμα σκεπτικοί για τα ευρήματα της Ανάλυσης Ανθρώπινης Αναπαραγωγής,  ωστόσο, ο επικεφαλής ερευνητής Δρ Hagai Levine δήλωσε ότι «ανησυχεί πολύ» για το τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.
Η αξιολόγηση, μία από τις μεγαλύτερες που πραγματοποιήθηκε ποτέ, συγκεντρώνει τα αποτελέσματα 185 μελετών μεταξύ του 1973 και του 2011.
Ο Δρ Levine, ένας επιδημιολόγος, δήλωσε στο BBC ότι αν συνεχίσει αυτή η τάση, οι άνθρωποι θα εξαφανιστούν.

Το ποσοστό απόρριψης “αυξάνεται”

“Αν δεν αλλάξουμε τους τρόπους που ζούμε και το περιβάλλον και τα χημικά που μας εκτίθενται, ανησυχώ πολύ για το τι θα συμβεί στο μέλλον”, δήλωσε.
“Τελικά μπορεί να έχουμε ένα πρόβλημα, και με την αναπαραγωγή γενικά, και μπορεί να είναι η εξαφάνιση του ανθρώπινου είδους.”
Οι επιστήμονες που δεν συμμετέχουν στη μελέτη έχουν επαινέσει την ποιότητα της έρευνας, αλλά λένε ότι μπορεί να είναι πρόωρο να καταλήξουμε σε τέτοιο συμπέρασμα.
Ο Δρ Levine, από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, διαπίστωσε μείωση της συγκέντρωσης των σπερματοζωαρίων κατά 52,4% και μείωση του συνολικού αριθμού των σπερματοζωαρίων κατά 59,3% στους άνδρες από τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία (σ.σ. όπου ψεκάζουν περισσότερο κι έχει μεγαλύτερη ανάπτυξη ασύρματης τεχνολογίας, δηλαδή).
Η μελέτη δείχνει επίσης ότι ο ρυθμός παρακμής των ανδρών που ζουν σε αυτές τις χώρες συνεχίζεται και ενδεχομένως αυξάνεται.

Προηγούμενη έρευνα ‘ελαττωματική’

Αντίθετα, δεν παρατηρήθηκε σημαντική μείωση στη Νότια Αμερική, την Ασία και την Αφρική, αλλά οι ερευνητές επισημαίνουν ότι έχουν πραγματοποιηθεί πολύ λιγότερες μελέτες σε αυτές τις ηπείρους. Ωστόσο, ο Δρ Levine ανησυχεί ότι τελικά οι σπερματοζωάρια θα μπορούσαν να πέσουν και σε αυτά τα μέρη.
Πολλές προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει παρόμοια απότομη πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων στις ανεπτυγμένες οικονομίες, αλλά οι σκεπτικιστές λένε ότι ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά είναι ελάττωμα.
Μερικοί έχουν διερευνήσει σχετικά μικρό αριθμό ανδρών ή περιλαμβάνουν μόνο άνδρες που παρακολουθούν κλινικές γονιμότητας και είναι σε κάθε περίπτωση πιο πιθανό να έχουν χαμηλό αριθμό σπερματοζωαρίων.
Μια άλλη δυσκολία είναι ότι οι πρώιμες μέθοδοι μέτρησης του σπέρματος μπορεί να υπερεκτίμησαν την πραγματική μέτρηση.
Από κοινού, αυτοί οι παράγοντες μπορεί να έχουν δημιουργήσει μια ψευδή άποψη της πτώσης του αριθμού των σπερματοζωαρίων.
Αλλά οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι έχουν αντιληφθεί ορισμένες από αυτές τις ελλείψεις, κάνοντας μερικούς αμφισβητίες, όπως ο καθηγητής Allan Pacey του Πανεπιστημίου του Sheffield, λιγότερο δύσπιστους.
Είπε: “Δεν είμαι ιδιαίτερα πεπεισμένος από τις πολλές μελέτες που έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής που υποστηρίζουν ότι ο αριθμός των ανθρώπινων σπερματοζωαρίων έχει μειωθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Ωστόσο, η μελέτη σήμερα από τον Δρ Levine και τους συναδέλφους του αντιμετωπίζει μερικές από τις ελλείψεις προηγούμενων μελετών”.

Περιβαλλοντικοί λόγοι και δυτικός τρόπος ζωής

Αλλά ο καθηγητής Pacey πιστεύει ότι αν και η νέα μελέτη έχει μειώσει την πιθανότητα σφαλμάτων, δεν τα αφαιρεί εντελώς. Λοιπόν, λέει, τα αποτελέσματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή.
“Η συζήτηση δεν έχει ακόμη επιλυθεί και είναι σαφές ότι πρέπει ακόμη να γίνουν πολλά. Ωστόσο, το έγγραφο αυτό αντιπροσωπεύει ένα βήμα προς τα εμπρός για τη σαφήνεια των δεδομένων που θα μπορούσαν τελικά να μας επιτρέψουν να ορίσουμε καλύτερες μελέτες για να εξετάσουμε αυτό το θέμα”.
Δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για το λόγο αυτής της φαινομενικής μείωσης
Δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για το λόγο αυτής της φαινομενικής μείωσης. Αλλά έχει συνδεθεί με την έκθεση σε χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα φυτοφάρμακα και τα πλαστικά, την παχυσαρκία, το κάπνισμα, το άγχος, τη διατροφή και ακόμη και την παρακολούθηση υπερβολικής τηλεόρασης.
Ο Δρ Levine λέει ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη να ανακαλυφθεί γιατί μειώνεται ο αριθμός των σπερματοζωαρίων και να βρεθούν τρόποι αντιστροφής της τάσης.
“Πρέπει να αναλάβουμε δράση – για παράδειγμα, καλύτερη ρύθμιση των ανθρωπογενών χημικών ουσιών – και πρέπει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση του καπνίσματος και της παχυσαρκίας”.

Τα νούμερα δεν βγαίνουν, ενώ οι ‘συνωμοσιολόγοι’ επιβεβαιώνονται

Το 2014 γράψαμε: Να πως ψεύδονται για τον υπερπληθυσμό. Είναι ολοφάνερο ότι τα νούμερα μαγειρεύονται και υπερβάλλουν για να δημιουργηθεί ο πανικός του υπερπληθυσμού, ενόσω τα προγράμματα μείωσης του είναι σε ΦΟΥΛ εξέλιξη!
Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk που επενδύει τα λεφτά του στο διάστημα, συνεχώς τρομοκρατεί με την “ραγδαία αύξηση πληθυσμού για την οποία κανείς δεν νοιάζεται”.  Το newscientist φιλοξενεί άρθρο του και μοιράζεται τις “αγωνίες” του και, όλως “τυχαίως” ανάμεσα στο κείμενο φιγουράρει και η “λύση”:
Οι συνωμοσιολόγοι επιβεβαιώνονται
Όσοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τόσα χρόνια για “ειρηνική” μείωση πληθυσμών, τελικά επιβεβαιώνονται. Ένας παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος θα “έλυνε” το πρόβλημα της ελίτ τσάκα-τσάκα, αλλά θα κληρονομούσε έναν πλανήτη άχρηστο. Όσο να σιγουρευτούν ότι υπάρχει διέξοδος σε άλλο πλανήτη, τέτοιου είδους πόλεμος είναι εκτός συζήτησης. Μια παγκόσμια επιδημία παίζει λίγο καλύτερα, ωστόσο κι αυτή ελοχεύει κινδύνους να ξεφύγει από τον έλεγχο, επίσης ο πλανήτης θα είχε πρόβλημα μόλυνσης.
Άρα πάμε αργά και σταθερά, ίσως όχι με την αναμενόμενη κι επιθυμητή ταχύτητα. Τα “εργαλεία” που έχουν εδώ και χρόνια επιστρατευτεί είναι:
  1. Αλλοίωση του δυτικού lifestyle: Γυναίκες που θέλουν καριέρα και σιλουέτα, περισσότεροι γκέι (λιγότερα παιδιά), υλιστικός τρόπος ζωής, υλιστικές απαιτήσεις για το μεγάλωμα ενός παιδιού (παλιά έφτανε μόνο η αγάπη)
  2. Διατροφή: Μεταλλαγμένα που προκαλούν στειρότητα. Χρήση χημικών στις τροφές (κοντεύουν να είναι περισσότερα από την ίδια την τροφή). Φαγητό στο πόδι και επεξεργασμένο με διατροφική αξία μηδενική που προκαλεί παχυσαρκία
  3. Ακτινοβολία: Το κινητό στην τσέπη πλάι στα @@, το λάπτοπ πάνω από τα @@, το wifi παντού και γύρω από όλα τα @@. Δορυφόροι, αντένες, ραντάρ – όλη η ασύρματη τεχνολογία με τα μικροκύματα σκοτώνει τα σπερματοζωάρια.  
  4. Λιτότητα: Οι δυτικές χώρες που βάλλονται οικονομικά επιλέγουν να κάνουν λιγότερα ή και καθόλου παιδιά. Γιατί όχι οι φτωχές αναπτυσσόμενες; Γιατί αυτές έχουν μάθει αλλιώς, ο κόσμος εκεί δεν πιστεύει ότι για να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί πρέπει να μπορείς να το στείλεις και κολέγιο, φορώντας τρέντι ρούχα, να μάθει 3 γλώσσες, να πηγαίνει μπαλέτο/τένις/κολύμβηση, να έχει κινητό και κομπιούτερ από τα 8, αλλιώς… δεν έχει παιδί.
  5. Υπογονιμότητα και γενετική: Η αύξηση της υπογονιμότητας στη δύση έρχεται και κουμπώνει με την ευγονική. Οι επιστήμονες τώρα που ασχολούνται με την τεχνητή γονιμοποίηση (πολύ καλή μπίζνα) συνδυάζουν σταδιακά αυτήν με την επιλογή γονιδίων, ώστε οι γονείς να μπορούν να επιλέξουν τι σόι τέκνο θέλουν. Διαλέγουν χρώμα, ταλέντα και εμφάνιση κ.λ.π. Τώρα αν λείπουν και μερικά γονίδια πνευματικότητας ή επαναστατικότητας, αυτό θα το δείξει το μέλλον.
  6. Χημικοί αεροψεκασμοί: Επειδή κάποιοι αξιωματούχοι το έχουν καταπιεί αμάσητο ότι ο πλανήτης ψεκάζεται μυστικά στα πλαίσια μεθόδου Γεωμηχανικής (γιατί έτσι τους βολεύει στη συνείδηση) αλλά οι πολίτες δεν κινδυνεύουν, να που κινδυνεύουν. Εκτός από αρρώστιες, όλο το χημικό που εισπνέουν συναγωνίζεται εκείνο της διατροφής. Στην τελική, ακόμα και οργανικά ή βιολογικά να επιλέξεις να τρως (αν αντέχει η τσέπη σου) τη χημικούρα την έχουν φάει μέσω υδάτων, αέρος και… της “ευλογημένης” από το σατανά ακτινοβολίας των διαφόρων οπλικών συστημάτων του πλανήτη μας…
Ωστόσο, ακόμα μπορείτε να κάνετε 2-3 κινήσεις που θα καλυτερεύσουν τη δική σας κατάσταση και κύρια των παιδιών σας. Γίνεται ενσύρματοι, μην δίνετε κινητά και τάμπλετς στα παιδιά, μην τα κουβαλάτε πάνω σας, τρώτε όσο καλύτερα γίνεται και κάντε όσο περισσότερες μπορείτε εκδρομές στη φύση, μακριά από αντένες και τεχνολογίες G. Γειωθείτε.


http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου