Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 19-7-2017



Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Το μεσημέρι ωστόσο κατά τόπους στα ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες σε ορεινά τμήματα της Δ. Στερεάς και της Ηπείρου. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα εκδηλωθούν ομίχλες.

ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Να τι λέει το Κοράνι για τους Έλληνες: «Πάντα θα νικούν – Είναι θέλημα του Αλλάχ»


«Οι Έλληνες [πάντα] θα νικούν. Είναι θέλημα του Αλλάχ» [Surah ΧΧΧ, 1-5] (Φυσικά, με το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο: τον
πολιτισμό τους! Τα κανόνια σκουριάζουν. Ο πολιτισμός όμως διαιωνίζεται.)
Λίγοι γνωρίζουν ότι η ιερή λέξη «Κοράνιο» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική*. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει σπέρνω -τον Λόγο του Θεού!- και κατ’ επέκταση «σαρώνω».

ΚΛΕΙ-ΣΤΑ ΤΙΣ ΚΥ-ΡΙΑ-ΚΕΣ ! Τελεία & παύλα! (Ε ύ γ ε στον ‘ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ’!)

«Είμαι χριστιανός ορθόδοξος, σέβομαι τους υπάλληλους μου, σέβομαι τους πελάτες μου…. ΑΛΛΑ η Κυριακή,  είναι όμως για την οικογένεια….»!!! 
Ο Σκλαβενίτης ανατρέπει τα δεδομένα για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή … 
Μεγάλες αντιδράσεις φαίνεται πως συναντά η τελευταία απόφαση της κυβερνήσεως, να συναινέσει στο αίτημα των δανειστών για την απελευθέρωση της λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές. (ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΟΥΝ ‘ΣΤΟ ΜΑΤΙ’ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΟ-ΚΑΝΑΛΟ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ;;;)

Σουλτς κατά Σόιμπλε: «Αυτός έφερε τη φτώχεια στην Ελλάδα»!…



Πικρές αλήθειες από Γερμανικά χείλη για τα λάθη του Σόιμπλε στην κρίση της Ελλάδας

Καλό είναι να ακούγεται καμία πικρή αλήθεια για την κρίση και τη φτωχοποίηση των Ελλήνων. Όταν μάλιστα προέρχονται αυτές οι αλήθειες από Γερμανικά χείλη τότε έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον! «O Σόιμπλε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιβολή της 13ης περικοπής συντάξεων.

Μέσω κινητού ο έλεγχος των πλαστών αποδείξεων



Νέα ηλεκτρονικά όπλα ρίχνει στη μάχη κατά των πλαστών αποδείξεων από ταμειακές μηχανές-μαϊμού, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στο παιχνίδι του ελέγχου των αποδείξεων μπαίνουν και οι πολίτες καθώς θα μπορούν να γίνουν και οι ίδιοι φοροελεγκτές.
Με μια εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο, θα ελέγχουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν η απόδειξη που πήραν από το κατάστημα είναι γνήσια ή πλαστή.

ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ; «Ο ισλαμιστής πρόεδρος κυριαρχείται από ψυχασθενικές συμπεριφορές»

Η απόφαση της Λευκωσίας να μην υποκύψει σε απειλές και εκβιασμούς και να προχωρήσει στους ενεργειακούς της
σχεδιασμούς στην κυπριακή ΑΟΖ, είναι τολμηρή και θαρραλέα. 
Πρόκειται για απόφαση που στηρίζεται απόλυτα από την Αθήνα και την πλειοψηφία των κυπριακών πολιτικών δυνάμεων. Διότι υπάρχουν και οι αιώνια δειλοί, οι οποίοι θα επιθυμούσαν αναβολή των γεωτρήσεων από την TOTAL, αλλά δεν έχουν το κουράγιο να εκφράσουν την αντίθεσή τους δημόσια. Είναι τόσο προβλεπτοί και δειλοί…

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ – Δείτε τι δείχνουν τα νέα στοιχεία της Bundesbank.



Παρά τα ιστορικά χαμηλά επιτόκια οι Γερμανοί εξακολουθούν να αποταμιεύουν.
Η χρηματική τους περιουσία αυξάνεται διαρκώς όπως δείχνουν νέα στοιχεία της Bundesbank.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, τα ιδιωτικά νοικοκυριά στη Γερμανία είναι συνολικά πιο πλούσια από ποτέ. Συγκεκριμένα, η χρηματική τους περιουσία συνέχισε την ανοδική της πορεία και κατά το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους για να ανέλθει σε περίπου 5676 δις ευρώ, σύμφωνα με νεώτερα στοιχεία που δημοσίευσε χθες η Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας (Bundesbank) στη Φρανκφούρτη.

Μπάχαλο με το μητρώο του ΕΦΚΑ



  • Χωρίς ασφαλιστική «ενημερότητα», ασφαλιστική «ικανότητα» αλλά και καταχρεωμένοι κινδυνεύουν να παραμείνουν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες λόγω της αδυναμίας του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) να καταγράψει στα μητρώα του όλους τους ασφαλισμένους του.

Χαμένη γενιά: 1 στους 2 ως 35 ετών δηλώνει ως βασική πηγή εισοδήματος τους... γονείς!

Το 48% των νέων Ελλήνων (18-35) δηλώνουν σήμερα ως τη βασική πηγή του εισοδήματός τους την "οικονομική στήριξη από γονείς ή άλλους συγγενείς". Επίσης, μόνο το 15% αυτών θεωρεί πιθανό να βρει δουλειά τους επόμενους 6 μήνες.
Τα παραπάνω ποσοστά αποτελούν δύο μόνο από τα πολλά ενδιαφέροντα ευρήματα της νέας ποσοτικής έρευνας για την ανεργία των νέων και τις διαγενεακές σχέσεις στην Ελλάδα, της οποίας το πρώτο μέρος δημοσιεύει σήμερα η διαΝΕΟσις.

Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚKΛΗΣΙΑ. ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ



Ὁ Γιάννης Ἀντετοκοῦμπο γιός Νιγηριανῶν μεταναστῶν γεννήθηκε στά Σεπόλια, στήν Ἀθήνα πρίν ἀπό 20 χρόνια περίπου. Αὐτό τό παιδί, πού ἔζησε μέσα στή φτώχεια, σήμερα εἶναι διάσημος ἄσσος τοῦ ἀμερικανικοῦ μπάσκετ καί ἕνα ἀπό τά πιό ἀνερχόμενα ἀστέρια τοῦ ΝΒΑ. Πῶς ἔγινε αὐτό;


Ὁπωσδήποτε μέ σκληρή προπόνηση καί ταλέντο, ἀλλά καί μέ βαθειά πίστη στό Θεό, γιατί, ὅπως λέει καί ὁ ἴδιος, ὁ Γιάννης ἦταν παιδί τοῦ Κατηχητικοῦ. Ἡ Ἐκκλησία βοήθησε τήν οἰκογέ νειά του ὄχι μόνο σέ ὑλικό ἐπίπεδο, ἀλλά τοῦ παρεῖχε καί τά πνευματικά ἐφόδια νά προοδεύσει στή ζωή του καί νά μείνει μακριά ἀπό κακοτοπιές. 

Ξεκίνησε η γεώτρηση στο οικόπεδο 11 της κυπριακής ΑΟΖ



  • Μονοήμερη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο η υπουργός 'Αμυνας της Γαλλίας, Φλοράνς Παρλί, η οποία θα έχει συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό της, Χριστόφορο Φωκαΐδη, και θα επισκεφθεί τις γαλλικές φρεγάτες, που συμμετέχουν στη Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στον Λίβανο (UNFIL) και οι οποίες τις τελευταίες ημέρες κατέπλευσαν στη Λάρνακα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/7/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων