Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 11-7-2017



Την Τρίτη 11 Ιουλίου αναμένεται αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά της χώρας. Λίγες, τοπικές βροχές αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση σποραδικών καταιγίδων, κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο της τάξης των 2 βαθμών. Οι άνεμοι στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα φτάνουν κατά τόπους τα 7 μποφόρ.

Κάνε κουράγιο



Μιλώ σε σένα.
Σε σένα, που αυτή τη στιγμή, νιώθεις τον κόσμο γύρω σου να καταρρέει. Σε σένα που όσο και αν το παλεύεις, όσο και αν χτυπιέσαι, λύση δεν βλέπεις πουθενά.
Μην απελπίζεσαι.
Πόσες φορές μέχρι τώρα στη ζωή σου έχεις φτάσει στο ‘’αμήν’’; Σκέψου. Πόσες φορές μέχρι τώρα, δεν έχεις νιώσει, ‘’ότι πάει, ότι τέλειωσε, ότι μέχρι εδώ ήταν;’’
Δεν είναι μια και δυο. Είναι πολλές. Δες όμως. Είσαι ακόμα όρθιος. Είσαι ακόμα ζωντανός. Μπορεί χτυπημένος, μπορεί κουρασμένος, όρθιος όμως. Ζωντανός. Πέρασε ο καιρός, έσφιξες τα δόντια και πράγματα που και κάποτε αδιέξοδα σου μοιάζαν, γίναν παρελθόν.

Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν διακοπές

Δέσμη 6+1 προγραμμάτων, από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν περισσότεροι από 330.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι αγρότες, θέτει σε εφαρμογή ο Λογαριασμός Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) του ΟΓΑ.
Αυτό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και ο διοικητής του ΟΓΑ, Στυλιανός Πλιάκης, με θέμα τα νέα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού για το 2017, καθώς και άλλες παροχές, όπως δωρεάν βιβλία και θεατρικές παραστάσεις από τον ΛΑΕ του ΟΓΑ.

Δελφίνι - ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ

του Φραγκούλη Φράγκου
 Όταν τα έμβια εξελίσσονται και τα ανθρωποειδή παρακμάζουν...
> Πλησιάζει η ώρα της κάθαρσης και της νέας πορείας για όλους !

Ποιοι πτυχιούχοι μπορούν να στήσουν δουλειά με επιδότηση.

  • Έως και 25.000 ευρώ για μεμονωμένα επενδυτικά σχέδια και μέχρι €50.000 για συνεργατικά σχήματα.
  • Οι όροι και οι προϋποθέσεις για τις επιχορηγήσεις.
  • Πότε ανοίγουν οι ημερομηνίες υποβολής των προτάσεων.
  • Ποιες δαπάνες είναι επιλέξιμες
Επιχορήγηση από 5.000 έως 25.000 ευρώ (σ.σ. μπορεί να φθάσει και τις 50.000 ευρώ σε περιπτώσεις συνεργασιών) μπορούν να λάβουν οι πτυχιούχοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν...ή προτίθενται να συστήσουν τη δική τους επιχείρηση.

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ !!! Επίσημα στατιστικά - 2014: 514 αυτοκτονίες και 579 απόπειρες. 2015: 613 αυτοκτονίες και 769 απόπειρες. Α'μισό 2016: 349 αυτοκτονίες και 513 απόπειρες.

Διασταυρωμένα στοιχεία από ΕΛ.ΑΣ, ΕΛ.ΣΤΑΤ, ΠΟΥ και διαΝΕΟσις:
2014: 514 αυτοκτονίες και 579 απόπειρες. 2015: 613 αυτοκτονίες και 769 απόπειρες. Α'μισό 2016: 349 αυτοκτονίες και 513 απόπειρες. ΕΑΝ δεχθούμε την αριστερή προπαγάνδα περί 10.000 αυτοκτονιών και βάλε επί Σαμαρά, ξεκίνησαν με 100, σε μια βδομάδα έγιναν 1.000 και σε 2 μήνες το πήγαν στις 10.000, τώρα επί συριζα πρέπει να έφτασαν τις 99.000 αναλογικά!

http://www.ksipnistere.com

Tι μας συμβουλεύει η ΕΛΑΣ πριν βουτήξουμε στη θάλασσα..

  • Γεμάτες είναι παραλίες ολόκληρης της χώρας αυτή την εποχή..
  • Στις παραλίες όμως αυτή την περίοδο κυκλοφορούν και συμμορίες κλεφτών που αρπάζουν πορτοφόλια, κινητά και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο αυτό...μέσω του λογαριασμού της στο facebook, ενημερώνει τους πολίτες για το πως μπορούν να προστατευτούν από τους επιτήδειους.

ΚΡΥΦΟΣ «ΚΟΦΤΗΣ» ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – Δυσμενέστερο το νέο καθεστώς



Κρυφό «κόφτη» στο άθροισμα κύριων και επικουρικών συντάξεων άνω των 785 ευρώ επέβαλε το υπουργείο Εργασίας κατεβάζοντας το πλαφόν περικοπής σύνταξης,
που ήταν στα 1.005 ευρώ, για όσους έχουν περιστασιακή ή σταθερή απασχόληση και μετά τη συνταξιοδότησή τους!

Η αλλαγή αυτή, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, πέρασε στα κρυφά, χωρίς καμία εισηγητική έκθεση και σε άσχετο νόμο με τις συντάξεις, ένα μήνα μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου.

Σινογαλλική συμμαχία θα "τρέξει" τον ΟΛΘ..



  • Μια Σινο-γαλλική συμμαχία, μέλος της κοινοπραξίας που το επόμενο διάστημα αναλαμβάνει τον έλεγχο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), αποτελεί το "γρανάζι” της μηχανής που φιλοδοξεί να μεταμορφώνει το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας και να το καταστήσει κόμβο της Βαλκανικής Χερσονήσου και της Ανατολικής Ευρώπης, αναπτύσσοντας συνέργειες με γειτονικά λιμάνια και αξιοποιώντας όλο το δίκτυο των συνδυασμένων μεταφορών.

Από τον άλλο μήνα η λοταρία για τις αποδείξεις: 1000 ευρώ για 1000 «τυχερούς»

Τα χρηματικά έπαθλα που θα κερδίζουν οι φορολογούμενοι με βάση τις δαπάνες τους με πλαστικό χρήμα - Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι κάθε μήνα να διατίθεται για το σκοπό αυτό, ποσό 1.000.000 ευρώ

Ξεκινούν από τον Αύγουστο οι κληρώσεις της εφορίας για τα χρηματικά έπαθλα που θα κερδίζουν οι φορολογούμενοι με βάση τις δαπάνες τους με πλαστικό χρήμα.

Συρρικνώνονται τα κρατικά έσοδα από τη μείωση της κατανάλωσης



Διπλό χτύπημα δέχονται τα κρατικά έσοδα, εξαιτίας της μείωσης της κατανάλωσης και της φοροδιαφυγής. Σύμφωνα με
τα διαθέσιμα στοιχεία του πρώτου πενταμήνου του έτους, τα καθαρά έσοδα του κρατικού Προϋπολογισμού ανήλθαν σε 18,682 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση 2 εκατ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/7/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων