Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 3-7-2017



Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 αρχικά αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά, και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα ενισχυθούν και να επεκταθούν στα πεδινά και προς το βράδυ στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Ο ντελιβεράς του... μεθυσμένου – Πίνεις όσο θες και σε γυρνά σπίτι το μαγαζί!

Σίγουρα πρόκειται για την επιχειρηματική ιδέα της χρονιάς!

Την εμπνεύστηκε ο επιχειρηματίας Φώτης Τσάλος, ιδιοκτήτης νυχτερινών μαγαζιών και αναμένεται να κάνει πάταγο.

Η ιδέα είναι πολύ πρωτότυπη (αν και απλή) και αναμένεται να αυξήσει κατά πολύ τα κέρδη στο νέο του νυχτερινό μαγαζί διασκέδασης «Live Music Club».

«Ενώ εσύ μου φώναζες…» Ένα κείμενο γροθιά για όλους τους γονείς!



Πολλές φορές σαν γονείς, ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας ένα παιδί που το μόνο που θέλει είναι αγάπη από εμάς. Τα οικονομικά προβλήματα, τα νεύρα της δουλειάς και τοάγχος της επιβίωσης μας κάνει να ξεχνάμε το πιο σημαντικό πράγμα στο κόσμο.

Ποιο είναι αυτό; Ο τρόπος μας και η συμπεριφορά μας απέναντι στο παιδί μας. Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο της Κατερίνας Μάλλιου.

Ενώ εσύ μου φώναζες, μου μάθαινες να σε φοβάμαι…

Ενώ εσύ μου φώναζες, τραυμάτιζες την αυτοπεποίθηση μου…

Φθινόπωρο 2019 οι δημοτικές εκλογές – «Κλείδωσε» από Σκουρλέτη



«Φθινόπωρο του 2019 οι δημοτικές εκλογές». Αυτός είναι ο τίτλος που βγάζει η συνέντευξη του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, στην εφημερίδα «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο».
Όπως αναφέρει ο υπουργός στη συνέντευξή του, στο υπουργείο υπάρχουν σκέψεις για αποσυσχέτιση των αυτοδιοικητικών εκλογών από τις ευρωεκλογές. «Κάτι τέτοιο, εάν τελικώς επιλέγει, θα οδηγήσει στη μετάθεση των αυτοδιοικητικών εκλογών για λίγους μήνες. Έχω τη γνώμη πως η ημερολογιακή ταύτιση των αυτοδιοικητικών εκλογών με τις ευρωεκλογές αλλοιώνει τον χαρακτήρα τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Ζητούν 4 εκατ. ευρώ σε φόρους και εισφορές από το Χαμόγελο του Παιδιού! (βίντεο)

Το ποσό των 4 εκατ. ευρώ ζητά το κράτος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Κώστας Γιαννόπουλος.
Ο κ. Γιαννόπουλος σημείωσε πως το ποσό αυτό αφορά σε φόρους, εισφορές, ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας για το 2017.

Έως τις 27 Ιουλίου η προσαρμογή για την εγκατάσταση των POS

«Οι υπόχρεοι εγκατάστασης τερματικής μηχανής POS και αποδοχής ηλεκτρονικών συναλλαγών με κάρτες, βάσει του ΦΕΚ 1445, Β', 27-04-2017 (ΥΑ: Αριθμ. 45231 Ρύθμιση Υποχρέωσης Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/2016, Α΄ 240), πρέπει να προχωρήσουν στις απαραίτητες προσαρμογές έως την 27η Ιουλίου 2017».

Γι’ αυτό ενημερώνει με σχετικό έγγραφό της, η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας.

Χαρά Νικοπούλου: «Η Θράκη είναι ένα βήμα πριν από την εξόντωση,o Θεός να βάλει το χέρι του!»

Από την Εφημερίδα "Ορθόδοξη Αλήθεια" 
Τον κώδωνα του κινδύνου στην Αθήνα που... κοιμάται κρούει η δασκάλα των Πομάκων Χαρά Νικοπούλου, μιλώντας για επικείμενες εξτρεμιστικές ενέργειες αλλά και γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης!

«Στη Θράκη συντελούνται και τα οκτώ στάδια γενοκτονίας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο έκτο στάδιο». Στη δραματική αυτή επισήμανση-προειδοποίηση προβαίνει η κυρία Χαρά Νικοπούλου, η ηρωική δασκάλα που από το 2002 έχει αφιερώσει τη ζωή της διδάσκοντας στους Πομάκους μαθητές την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό.

Αυξάνονται οι συντελεστές του ΕΝΦΙΑ - Μειώνονται οι απαλλαγές



Δεν θα αλλάξει ούτε φέτος ο τρόπος  υπολογισμού των εισοδηματικών ορίων για τη χορήγηση της απαλλαγής από το 50% του ΕΝΦΙΑ  σε φορολογούμενους με χαμηλά εισοδήματα, αλλά και η χορήγηση της πλήρους απαλλαγής σε τρίτεκνους και πολυτεκνους με πολύ χαμηλά εισοδήματα

Στην προσαρμογή των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων στις τιμές της κτηματαγοράς προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, παράλληλα με την απόφαση για την καταβολή του φόρου σε 5 μηνιαίες δόσεις, τον οποίο θα κληθούν να πληρώσουν φέτος 7,4 εκατ. φορολογούμενοι.

Tageszeitung: «Κατάρα» πλέον για τον Έλληνα να κληρονομεί ακίνητα



  • Κοινωνικό ζήτημα με έντονες όμως οικονομικές αλλά και πολιτικές παραμέτρους χαρακτηρίζει η εφημερίδα Tageszeitung του Βερολίνου, το θέμα των αποποιήσεων κληρονομιάς στην Ελλάδα της κρίσης, ένα φαινόμενο που έχει ανησυχητικά αυξητική τάση.
Η εφημερίδα του Βερολίνου σημειώνει:
«Σύμφωνα με στοιχεία της ελληνικής κυβέρνησης ολοένα περισσότεροι πολίτες αποποιούνται της κληρονομικών δικαιωμάτων τους.

Ο Εύζωνας του καύσωνα! Μια φωτογραφία 1000 λέξεις



Η φωτογραφία που “υπογράφει” ο Γιάννης Κέμος και κυκλοφόρησε στο twitter αποτυπώνει αυτό που αντιμετπιζούν αυτές τις ημέρες οι Εύζωνες που ασταμάτητα φρουρούν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα. Χρειάζονται αντοχές που ξεπερνούν τ΄ ανθρώπινα όρια για να αντέξουν…

Παίρνουν φωτιά από τη ζέστη τα αυτοκίνητα. Τι πρέπει να προσέξουμε;

Κακοσυντηρημένα αυτοκίνητα, η παλαιότητα των αυτοκινήτων, οι αυξημένες θερμοκρασίες αλλά και η πιθανότητα κακής ποιότητας (νοθευμένα) των καυσίμων , δημιουργούν ένα εκρηκτικό… κοκτέιλ στους Ελληνικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πηγές από την Τροχαία, αυτές τις ημέρες σχεδόν καθημερινά, αυτοκίνητα αναφλέγονται στους Εθνικούς δρόμους. Αποκορύφωση χτες στην Κακιά Σκάλα, όπου οδηγός απανθρακώθηκε στο όχημά του, το οποίο ανεφλέγη την ώρα που αυτό κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα.

Οι πολιτικές εφημερίδες 2/7/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων