Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 28-6-2017



Την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές μόνο νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά της δυτικής και βόρειας χώρας, από το μεσημέρι κι έπειτα. Τοπικές βροχές αναμένονται τις ίδιες ώρες στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας τοπικά τους 39 βαθμούς. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Αυτά είναι τα 4 «κόλπα» με τα οποία κλέβουν τα βενζινάδικα



Τέσσερα νέα και παλιά κόλπα χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι πρατηριούχοι για να κλέψουν τον πελάτη στην μέτρηση της
βενζίνης που του βάζουν στο ρεζερβουάρ.

Το θέμα της κλοπής στην αντλία από πρατηριούχους επανήλθε στην επικαιρότητα μετά τις αποκαλύψεις υψηλόβαθμου στελέχους του υπουργείου Οικονομικών που μίλησε για παραμηχανισμό που μπλοκάρει την εγκατάσταση συστήματος εισροών-εκροών το οποίο θα έδινε οριστικά λύση στο πρόβλημα.

Αυτό είναι το μυστικό για να διαλέγετε πάντα το καλύτερο καρπούζι

Το καρπούζι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής αυτής της εποχής.
Μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν να το καταναλώνουν παγωμένο και πέφτουν στην κυριολεξία με τα μούτρα σε κάθε μεγάλη φέτα καρπουζιού που μπαίνει στο τραπέζι μετά από ένα γεύμα ως επιδόρπιο ή ως φρουτοσαλάτα.
Το καρπούζι είναι αγαπητό και για τη θρεπτική του αξία. Αποτελεί πηγή απαραίτητων βιταμινών, όπως της βιταμίνης C, Α, Β1, Β6, ενώ περιέχει μαγνήσιο, β-καροτένιο, κάλιο, διαλυτές φυτικές ίνες και λυκοπένιο.

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα γίνει η πληρωμή του

Πραγματοποιείται την Τετάρτη 28 Ιουνίου η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ(Κοινωνικό
Εισόδημα Αλληλεγγύης), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαΐου 2017.
Το ποσό των 49.786.353,81 ευρώ θα καταβληθεί σε 220.940 δικαιούχους και αφορά συνολικά 504.627 άτομα.
Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών,

Γιατί τις λέτε φορολογικές δηλώσεις μωρέ;



Aυτές είναι ενυπόγραφες δηλώσεις  υποτέλειας - υποταγής στους τοκογλύφους αφού πουθενά δεν αναφέρετε Ελληνική δημοκρατία – Υπουργείο οικονομικών όπως μπορείτε να δείτε εδώ  Ρε μπας και βλέπω....εφιάλτη ;
 αλλά μία «ανεξάρτητη αρχή» που σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, δε θα υπάγεται σε κανενός είδους ιεραρχία κι έλεγχο εκπορευόμενο από αυτήν. Το υπουργείο Οικονομικών κι η ηγεσία του δε θα μπορούν να ασκήσουν κανενός είδους έλεγχο στην ΑΑΔΕ, όπως δε θα μπορεί και κανένας άλλος. Η Αρχή ελέγχει όλα τα έσοδα του κράτους - φορολογικά, τελωνειακά, όλα! - αλλά ο μόνος που ελέγχει αυτήν θα είναι ο διοικητής της από κοινού με το διοικητικό της συμβούλιο, μέλη του οποίου προέρχονται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή δήθεν ως παρατηρητές.

Στρατό από 4.000 έμμισθους πράκτορες έχει απλώσει ο Ερντογάν στη Θράκη



Έναν στρατό από 4.000 έμμισθους πράκτορες έχει εξαπλώσει στη Θράκη το τουρκικό καθεστώς, οι οποίοι φροντίζουν ώστε η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα να παραμένει πειθήνια στις ορέξεις της Άγκυρας.

Όπως αναφέρει σε άρθρο του στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο Σταύρος Τζίμας, «η μειονότητα είναι φοβισμένη και ασφαλώς επηρεασμένη από τα όσα γίνονται στην Τουρκία, είπε στην Καθημερινή μετριοπαθές πολιτικό στέλεχός της.

ΕΒΕΘ: Τα "Όχι" και τα "Ναι" των επιχειρήσεων στο άνοιγμα των καταστημάτων του κέντρου της Θεσσαλονίκης τις Κυριακές



Την αντίθεση της για το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές εξέφρασε η πλειονότητα των εμπόρων της Θεσσαλονίκης.
Το παραπάνω προκύπτει από έρευνα που διενήργησε το ΕΒΕΘ σε συνεργασία με την εταιρία δημοσκοπήσεων και ερευνών Palmos Analysis. Ωστόσο περισσότεροι από 6 στους 10 (65%) λένε «ναι» στις Κυριακές που έχουν... ψωμί.

ΑΠΘ: Καθηγήτρια απέκτησε η Έδρα Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού


Αποτέλεσμα εικόνας για απθ

Για τη θέση εκλέχθηκε η διδάκτορας του κρατικού πανεπιστημίου Ρωσικής Γλώσσας Α.Σ. Πούσκιν της Μόσχας, Τατιάνα Τριανταφυλλίδου
Η διδάκτορας του κρατικού πανεπιστημίου Ρωσικής Γλώσσας Α.Σ. Πούσκιν της Μόσχας, Τατιάνα Τριανταφυλλίδου, εκλέχτηκε στη βαθμίδα της επίκουρης καθηγήτριας για την στελέχωση της Επώνυμης Έδρας Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Βάσεις 2017: Ποιες σχολές ανεβαίνουν και ποιες πέφτουν

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 30 Ιουνίου θα αναρτηθούν οι βαθμοί των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2017.

Το μεσημέρι οι υποψήφιοι θα γνωρίζουν τους βαθμούς τους που θα καθορίσουν και τις βάσεις των σχολών.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι μαθήματα όπως τα μαθηματικά και οι επιδόσεις των μαθητών σε αυτά εφέτος αλλάζουν τα πάντα στις βάσεις των σχολών.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ – Πότε θα μπουν τα χρήματα στις τράπεζες ανά Ασφαλιστικό Ταμείο



Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή των συντάξεων του Ιουλίου 2017 στους δικαιούχους Δημοσίου,ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΚΕΑΝ και των υπολοίπων ταμείων του υπουργείου Εργασίας, αλλά και οι επικουρικές συντάξεις από το ΕΤΕΑ.

Οι συντάξεις του Ιουλίου του 2017 θα καταβληθούν στους συνταξιούχους από τις 29 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου.

Κρίσιμο ερωτηματολόγιο -επικίνδυνης ασχετοσύνης- για κορυφαίες αλλαγές στο Σύνταγμα!





  • Ένα επικίνδυνο επίσημο έκτρωμα κυκλοφόρησε προχθές από την κυβέρνηση που αφορά στο Πολίτευμα της χώρας, τις αρμοδιότητες του Προέδρου, τις βασικές Αρχές της Οικονομίας, τον Όρκο και την Εκκλησία.
Πρόκειται για το ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης (με ποιους;) της κατ ευφημισμόν Επιτροπής Διαλόγου για την... αναθεώρηση του Συντάγματος με ερωτήματα προς τους πολίτες, που τους κρύβουν τις πολιτικές και ατομικές επιπτώσεις που έχει κάθε απάντηση που καλούνται να δώσουν! Εξαπάτηση ή βλακεία;

Οι πολιτικές εφημερίδες 27/6/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων