Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 21-6-2017



Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά τμήματα της Δυτικής, Κεντρικής Στερεάς, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας και της Πελοποννήσου περιμένουμε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017. Τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ… ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;


ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤ’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕ 61,30 ΕΥΡΩ ΔΙΟΔΙΑ !!!
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Έρχονται τα πρώτα δώρα για τα POS και το πλαστικό χρήμα

Mε πρόστιμο 1.000 ευρώ απειλούνται όσοι καταστηματάρχες δεν έχουν τοποθετήσει ειδικές πινακίδες, σε εμφανές σημείο στις βιτρίνες των καταστημάτων τους και κοντά στο ταμείο, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για το αν αποδέχονται πληρωμές μέσω POS.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο για τις πληρωμές με πλαστικό χρήμα «οι δικαιούχοι πληρωμής, οι οποίοι αποδέχονται κάρτες πληρωμών ενημερώνουν τους καταναλωτές σχετικά με την αποδοχή καρτών και μέσων πληρωμής του συστήματος καρτών πληρωμής, με σαφή τρόπο που δεν επιδέχεται παρερμηνείας. Οι πληροφορίες αυτές πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς στην είσοδο του καταστήματος και στο ταμείο».

Κρόκος αυγού: Ποιος από αυτούς σας φαίνεται πιο υγιεινός;

Το χρώμα που έχει ο κρόκος ενός αυγού μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την υγεία της κότας από την οποία προέρχεται και τη διατροφή της. Αν εσείς, βλέπατε αυτούς τους 3 κρόκους στην φωτογραφία, ποιος θα λέγατε ότι είναι πιο υγιεινός;

Βάσεις 2017: Δείτε πόσο πέφτουν και σε ποιες σχολές



Μεγαλύτερη πτώση στις περιζήτητες σχολές του Πολυτεχνείου και των Οικονομικών Τμημάτων, διατήρηση των Ιατρικών Σχολών στο ύψος τους, αλλά με πτωτικές πιέσεις μετά τα δύσκολα θέματα σε σχέση με πέρσι στο μάθημα υψηλής βαρύτητας,
τη Βιολογία Προσανατολισμού, και μικρές αυξομειώσεις στις Νομικές Σχολές είναι τα πρώτα συμπεράσματα για την πορεία των βάσεων από τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις που ολοκληρώνονται σήμερα, με Μαθηματικά και Ιστορία Γενικής Παιδείας.

Φυλακισμένοι στο διαδίκτυο


Είμαστε φυλακισμένοι στο διαδίκτυο ζώντας για τα ψευτο-likes και νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε. Φίλοι μου τζάμπα κουραζόμαστε. Δεν μας ξέρει ούτε ο ένοικος του διπλανού διαμερίσματος, ούτε καν η μάνα μας. Εμείς νομίζουμε ότι κάτι κάνουμε αλλά στην ουσία ασχολούνται μαζί μας οι ίδιοι και οι ίδιοι και εμείς μαζί με τους ίδιους και τους ίδιους, γιατί αν δεν ασχοληθούμε φεύγουν κι αυτοί.

Λουκέτα και τσουχτερά πρόστιμα για την Προστασία των καταναλωτών

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας μίας επιχείρησης μέχρι και ένα χρόνο και τσουχτερά πρόστιμα προβλέπονται στο σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση, τροποποίηση και συμπλήρωση των διατάξεων του ν. 2251/1994 για την «Προστασία των καταναλωτών» που έθεσε σήμερα σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση,
ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου.

«Βόμβα» από Ελεγκτικό Συνέδριο: Αντισυνταγματικά τα «κόλπα» Σκουρλέτη με τους συμβασιούχους


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 20.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ!

Ελεύθεροι να… διακοσμήσουν πόλεις και χωριά ανά την επικράτεια μένουν από χθες έως και την ερχόμενη Πέμπτη αναρίθμητοι τόνοι σκουπιδιών.

Οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση αποφάσισαν να αντιδράσουν έτσι στο φιάσκο των κυβερνητικών χειρισμών που άφησαν έκθετους και απλήρωτους χιλιάδες συμβασιούχους των δήμων μετά τη δημοσιοποίηση της σχετικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η Τήλος υποψήφια για βραβείο ως το πρώτο ενεργειακά αυτόνομο και «πράσινο» νησί


Αποτέλεσμα εικόνας για τηλος

Σήμερα στις Βρυξέλλες αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού EU Sustainable Energy Awards
 Σήμερα Τρίτη αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για υλοποιημένα έργα που εισφέρουν αποφασιστικά στον στόχο της ΕΕ για την ανάπτυξη της βιώσιμης ενέργειας μέχρι το 2020 και το 2030 (EU Sustainable Energy Awards), στον οποίο υποψήφια προς βράβευση είναι και η Τήλος. Η απονομή των βραβείων είναι προγραμματισμένο να γίνει αύριο στις Βρυξέλλες, στο πλαίσιο της απογευματινής συνεδρίας του ευρωπαϊκού συνεδρίου για θέματα πολιτικής για τη βιώσιμη ενέργεια EUSEW 2017.

Η χώρα που χάνει τα παιδιά της…

  • Από το 2010 έως σήμερα, περισσότεροι από 200-250.000 νέοι επιστήμονες με καλές σπουδές, καλά προσόντα και καλές προοπτικές ζουν και δουλεύουν στο εξωτερικό. Έρχονται να προστεθούν στο μεγάλο κύμα της νέας μετανάστευσης των τελευταίων χρόνων...

Τι να κάνετε αν λάβατε λάθος ραβασάκι για ανασφάλιστο όχημα

Ειδοποιητήρια μέσω ΤΑΧΙSnet και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνουν ήδη 1.151.000 κάτοχοι πιθανών ανασφάλιστων οχημάτων με τα οποία καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματά τους και να καταβάλλουν το ειδικό παράβολο των 250 ευρώ εντός διμήνου. Διαφορετικά οι Αστυνομικές Αρχές θα προχωρήσουν στην αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας τους και των πινακίδων των οχημάτων τους.

ΙΕΡΕΑΣ ΦΤΩΧΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΔΙΕΚΟΨΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ!


Με δάκρυα στα μάτια ο π.Φώτιος, ιερέας, ενός μικρού χωριού της Μακεδονίας μας που υπάγεται στην μητρόπολη Σιδηροκάστρου, ανακοίνωσε επίσημα σήμερα, Κυριακή 18/6/2017, την ΔΙΑΚΟΠΗ μνημόνευσης του επισκόπου του, με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξης της ψευδοΣυνόδου της Κρήτης.

Μέσα στην εκκλησία το κλίμα ήταν απίστευτα συγκινητικό.

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/6/2017

          

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων