Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Καιρός: για Πέμπτη 8-6-2017



Την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 αρχικά αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες σε όλη σχεδόν τη χώρα, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, την Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεά. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα αυξηθούν περεταίρω. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται έως και το απόγευμα σε όλα τα ηπειρωτικά, στο ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη. Προς το βράδυ, τα φαινόμενα θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στο βόρειο Αιγαίο, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Για αυτούς που αγαπάς…



Το θέμα δεν είναι αν θα πέθαινες για αυτούς που αγαπάς… Το θέμα είναι, το αν θα άντεχες να ζήσεις για χάρη τους.
Μην σου φαίνεται παράξενο.
Ξέρεις…
Λίγο πολύ, όλοι το έχουμε δηλώσει.
‘’Θα πέθαινα για τα παιδιά μου, για τον άντρα μου, την γυναίκα μου, τα αδέρφια, τους γονείς, τους φίλους και πάει λέγοντας…’’.
Κανείς δεν σου το ζήτησε όμως αυτό και μακάρι ποτέ να μην σου το ζητήσει.
Υπάρχει όμως ένα άλλο δίλλημα, με το οποίο έρχεσαι αντιμέτωπος καθημερινά.
‘’Μπορείς να ζήσεις για αυτούς;’’

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η έπαρση της εξωτερικής εμφάνισης ... Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση,μπορεί να την «πατήσεις»!!!! Διάβασε τη ως το τέλος ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ



Μια απίστευτη ιστορία!
Μία γυναίκα που φορούσε ένα ξεθωριασμένο καρό φουστάνι, με το σύζυγό της ντυμένο με ένα… φτωχικό κοστούμι, κατέβηκαν από το τρένο στη Βοστώνη και κατευθύνθηκαν προς το γραφείο του προέδρου του Πανεπιστημίου Harvarard.
Δεν είχαν ραντεβού.
Η γραμματέας μπορούσε να καταλάβει από την πρώτη στιγμή ότι….τέτοιοι επαρχιώτες δεν είχαν καμία δουλειά στο Harvard.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ

Επειδή τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα καταφθάνουν κατά χιλιάδες ενώ ταυτόχρονα έχουν παρατηρηθεί λάθη που θα βάλουν τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σε περιπέτεια, δείτε έγκαιρα αν το δικό σας όχημα είναι και εμφανίζεται ασφαλισμένο, αφού μπορείς να το ελέγξεις online!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείς την ηλεκτρονική διεύθυνση www.hic.gr 

H εξουσία αγοράζεται με τις εντυπώσεις



Π​​ροκαλούνται και δεν απαντούν. Ποιους κοινωνικούς στόχους έχει το κάθε κόμμα, ποιος σχεδιασμός, ποιο πρόγραμμα, ποιες επιδιώξεις το διαφοροποιούν;
Παραλλάζουν οι ονομασίες τους, αλλά η πολιτική που ασκούν ή προπαγανδίζουν είναι ίδια και αδιαφοροποίητη. Tο ξέρουμε με βεβαιότητα, γιατί τους δοκιμάσαμε όλους. Oλοι φιλοδοξούν να διαχειριστούν πανομοιότυπα την κατεστημένη αποτυχία, τη μακάβρια παρακμή. Kατηγορούν λυσσαλέα, ο κάθε αρχηγός και το κάθε κόμμα, τον όποιο ανταγωνιστή τους, αρχηγό και κόμμα.

Ηλεκτροκίνητα και να «μην» καίνε!

4 cool, ηλεκτροκίνητα μέσα σου αλλάζουν την καθημερινή σου μετακίνηση. Εύκολα, γρήγορα και προπάντων διασκεδαστικά!

Με ένα segway θα κινείσαι ευέλικτα και θα ξεχάσεις μια και καλή το μποτιλιάρισμα των δρόμων.
Τo segway είναι μια κατηγορία από μόνο του στα ηλεκτρικά οχήματα ατομικής μεταφοράς. Πετώντας στην κάλαθο των αχρήστων την κλασική διαμήκη τοποθέτηση των τροχών (όπου ο ένας είναι μπροστά από τον άλλο), προτάσσει τους τροχούς του παράλληλα! Για περίπου 5.000 ευρώ (ουπς) αναλαµβάνει να ισορροπήσει τον χρήστη του, όπως ακριβώς θα ισορροπούσατε µια ανεστραµµένη σκούπα στη παλάµη σας (το λεγόµενο «ανάποδο εκκρεµές».

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ, ΝΕΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ


Η κυρίαρχη ιδεολογία που μας έχει επιβάλει αυτή τη στιγμή το μνημονιακό τόξο, για την οποία τα ξεπουλάμε όλα, είναι η έξοδος ξανά του κράτους στις τραπεζικές αγορές για νέα δανεικά. Η Ελλάδα όμως, χρειάζεται ένα πραγματικό όραμα, χρειάζεται μια ουσιαστική κυρίαρχη ιδεολογία. Και αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την αυτάρκεια. Η έλλειψη αυτάρκειας μας οδήγησε με μαθηματική συνέπεια στη χρεοκοπία και φυσικά ουδέποτε θα εξέλθουμε από αυτή τη μέγγενη, αν δεν αποκτήσουμε αυτάρκεια.

Φόροι ακινήτων: 10 ερωτήσεις και απαντήσεις για μεταβίβαση, γονική παροχή, πρώτη κατοικία

Οι διατάξεις που ισχύουν για τη μεταβίβαση ακινήτων, την απόκτηση πρώτης κατοικίας αλλά και τους φόρους κληρονομιάς, γονικών παροχών και δωρεών περιλαμβάνονται στον αναλυτικό οδηγό της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων δίνονται συγκεντρωμένα όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι για τα αφορολόγητα όρια, τους φόρους κληρονομιάς, μεταβιβάσεων ακινήτων και γονικών παροχών. Μεταξύ των πιο συνηθισμένων ερωτημάτων που τίθενται από τους φορολογούμενους, περιλαμβάνονται, τα εξής:

ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ : ΤΟ 1806 ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΟ 1913 ΑΝΤΛΟΥΣΑΝ 20 ΤΟΝΝΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ;;;;


1

Το ζήτημα των πετρελαίων ενέχει ιδιαιτέρα και κεφαλαιώδη σημασία για την χώρα μας. λόγω των μεγάλων ποσών συναλλάγματος τα οποία εκρέουν στην αλλοδαπή. για την προμήθεια πετρελαίου και των 
διαφόρων παραγώγων του. Η Ζάκυνθος είναι μία από τις περιοχές της Ελλάδος που από αρχαιοτάτων χρόνων έχει εντοπισθεί και καταγραφεί από τους συγγραφείς. η ύπαρξη πετρελαίου.
Πρώτος ο Όμηρος επισημαίνει την ύπαρξη τους στην περιοχή Κερί της Ζακύνθου. Αργότερα ο Ηρόδοτος, επισκεπτόμενος την Ζάκυνθο, περιγράφει την ύπαρξη μικρών λιμνών που στον πυθμένα τους οι ντόπιοι ανεύρισκαν άσφαλτο την οποία συνέλεγαν σε αμφορείς.

Πέντε πράγματα που δεν πρέπει να βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων


1

Την επόμενη φορά που θα βάλετε το φαγητό σας στο φούρνο μικροκυμάτων για να ζεσταθεί θα πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές πριν το κάνετε. 
Πλέον πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το φούρνο μικροκυμάτων και στο σπίτι, αλλά και

στη δουλειά, για να ζεστάνουν γρήγορα το φαγητό τους ακόμη και να το μαγειρέψουν.
Ωστόσο υπάρχουν κάποια αντικείμενα αλλά και τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε ποτέ στο φούρνο μικροκυμάτων, καθώς είναι επικίνδυνο και πολλές φορές βλαβερό.

Τέλος τα λουκέτα, έρχονται τα πρόστιμα!

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου με την οποία προσδιορίζονται οι κατηγορίες των επαγγελμάτων για τα οποία αντί του μέτρου της αναστολής λειτουργίας για μη έκδοση αποδείξεων θα επιβάλλονται πρόστιμα.

Οι κατηγορίες αυτές όπως προκύπτει από την απόφαση είναι οι ακόλουθες:

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/6/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων