Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 5-6-2017



Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρχικά καλές καιρικές συνθήκες, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν σποραδικές βροχές και καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα. Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία και στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Μια ερώτηση



Είσαι μονίμως στο τρέξιμο.
Και ζεις μέσα στο άγχος. Μέσα στη στεναχώρια.
Είναι γιατί θέλεις όλα να τα προλάβεις. Όλα να τα τακτοποιήσεις. Όλα να τα ελέγξεις.
Και περνάνε έτσι οι μέρες, οι βδομάδες, οι μήνες, τα χρόνια. Και όλο και πιο πολύ αγχώνεσαι. Και όλο και πιο πολύ στεναχωριέσαι. Και κάπως έτσι αρρωσταίνεις…
Είπαμε όμως…
Είναι που πρέπει να προλάβεις… Είναι που όλα, τα φορτώθηκες εσύ.

Η Ευτέρπη κι Γιαννούλα στο Survivor! (βίντεο)

Δες το με ήχο και μέχρι τέλος!

Μήπως ιδρώνετε υπερβολικά; Ποιες παθολογικές καταστάσεις προκαλούν υπεριδρωσία; Τι πρέπει να προσέξετε …



…και πότε να πάτε στον γιατρό;

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D., 
Η εφίδρωση είναι ο τρόπος που έχει οργανισμός για να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του. Είναι ο μηχανισμός ψύξης του σώματος!  Όταν το σώμα εκτεθεί σε υψηλές θερμοκρασίες η σε έντονη άσκηση, ανεβαίνει η ροή του αίματος και έτσι απελευθερώνεται ιδρώτας από τους πόρους του δέρματος.

Οι γνωστοί και αγαπημένοι συναυλιακοί χώροι της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμοι να πλημμυρίσουν μουσική και να χαρίσουν στο κοινό αξιομνημόνευτες βραδιές.



Αποτέλουν έναν από τους βασικούς λόγους που αξίζει να βρίσκεται κανείς στη Θεσσαλονίκη τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ο λόγος για τις συναυλίες που πραγματοποιούνται σχεδόν κάθε ημέρα στη διάρκεια του καλοκαιριού φέρνοντας πολλούς, ξεχωριστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες στην πόλη.