Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Καιρός:για Πέμπτη 18-5-2017



Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα, στα νησιά του Αιγαίου, κυρίως του Κεντρικού και Νότιου Αιγαίου και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά κυρίως ορεινά ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.

Φυτεύει Φακελάκι με Τσάι στον Κήπο της! Μάθε Γιατί! Αυτός και Άλλοι 9 Τρόποι Χρήσης Του που δεν Γνώριζες!



Ένα ωραίο φλιτζάνι Τσάι είναι ό, τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το πρωινό σας ή να κάνετε ένα καλό διάλειμμα στην δουλειά. Ανά τον κόσμο, κατά μέσο όρο καταναλώνονται περίπου 70 γραμμάρια τσάι ανά άτομο και είναι πολύ δημοφιλές σε κάθε χώρα. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες τσαγιού και ο καθένας τις επιλέγει σύμφωνα με το γούστο του. Επίσης, υπάρχουν αρκετές γεύσεις και ἐτσι άλλοι το προτιμούν απλό (πράσινο τσάι), άλλοι με λεμόνι, με γάλα, με φύλλα μέντας, κ.α.

Αυτές είναι οι 486 παραλίες της Ελλάδας που πήραν Γαλάζια Σημαία

Με 486 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες από άποψη ποιότητας θαλάσσιων υδάτων και προσφοράς υπηρεσιών στους λουόμενους, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), εθνικός χειριστής του διεθνούς προγράμματος «Γαλάζια Σημαία».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού δασκάλου

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού δασκάλου | Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Ο δάσκαλος είναι ένα πρόσωπο το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για κάθε παιδί και αποτελεί έναν άνθρωπο ο οποίος μετά τους γονείς αποτελεί και πρότυπο για το ίδιο. 

Ο Μέγας Αλέξανδρος θέλοντας να εξάρει την αξία του δασκάλου του Αριστοτέλη για τη διαμόρφωση της προσωπικότητάς του είπε την ξακουστή φράση ‘’τη ζωή την οφείλω στον πατέρα μου, αλλά την καλή ζωή την οφείλω στο δάσκαλό μου.’’ 

Παρακολουθήστε το αφορολόγητο από το κινητό σας



Να παρακολουθούν το αφορολόγητο που «χτίζουν» σε πραγματικό χρόνο έχουν οι φορολογούμενοι, χάρη στις νέες εφαρμογές που ετοιμάζουν οι τράπεζες μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) ή των φορητών συσκευών (mobile apps).

Από την αρχή του 2017...
, το αφορολόγητο όριο για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους αγρότες κατοχυρώνεται αποκλειστικά με πλαστικό χρήμα, είτε πρόκειται για αγορές μέσω κάρτας είτε για διατραπεζικές μεταφορές.

ΤΟ "ΤΙΜΙΟ" ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ" ΕΛΛΗΝΩΝ



Το σύστημα αναθέτει σε «Βig Brother» να παρακολουθεί μέσω διασύνδεσης με όλες τις άλλες ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων του Δημοσίου και με τον «ΤΕΙΡΕΣΙΑ» όλη την οικονομική «καθημερινότητα» 4.000.000 οφειλετών του Δημοσίου.

Έτσι, θα κατάσχεται αυτόματα κάθε ποσό που τυχόν εμφανιστεί στον τραπεζικό λογαριασμό εκείνου που οφείλει στο δημόσιο.

Όσο υπάρχουν Έλληνες: ο καθηγητής Ιωάννης Μπαζιώτης στην NASA! (video)



Ένας Έλληνας γεωλόγος επιλέχθηκε για να συμμετάσχει σε αποστολή στην Ανταρκτική, την οποία χρηματοδοτεί η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA), προκειμένου να ψάξει για μετεωρίτες.

Πρόκειται για τον δρα Ιωάννη Μπαζιώτη, επίκουρο καθηγητή Ορυκτολογίας-Πετρολογίας στο Εργαστήριο Ορυκτολογίας-Γεωλογίας του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΠΝΙΓΕΙ» ΤΙΣ ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ !


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΠΝΙΓΕΙ» ΤΙΣ ΠΟΛΥΜΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ - ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ

Μέσα στα χρόνια της κρίσης, οι πολύτεκνοι προσπαθούν να επιβιώσουν και να σταθούν στα πόδια τους, παρά την αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων. Αυτή τη φορά, ο Αλέξης Τσίπρας και το «Τέταρτο Μνημόνιό του» τούς δίνει το «τελειωτικό χτύπημα», καταργώντας σχεδόν όλες τις παροχές τους και επιβάλλοντάς τους μία φορολογική καταιγίδα...

Συναγερμός για το πρώτο θύμα της «μπλε φάλαινας» και στην Ελλάδα!

Συναγερμός για το πρώτο θύμα της «μπλε φάλαινας» και στην Ελλάδα!
15ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Συναγερμός σήμανε και στις ελληνικές αρχές μετά το πρώτο κρούσμα τραυματισμού ανήλικου παιδιού λόγω διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα».
Θύμα της «Μπλε Φάλαινας» μία 15χρονη μαθήτρια από την Κατερίνη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, με τραύματα που φέρεται να είχε προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της, ωστόσο η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δέκα ημέρες.

Τα επιδόματα πρόνοιας και ΟΑΕΔ που καταργούνται με το πολυνομοσχέδιο

Τέσσερα επιδόματα καταργούνται σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο «Συνταξιοδοτικές διατάξεις δημοσίου και τροποποίηση διατάξεων του ν. 4387/2016, μέτρα εφαρμογής των δημοσιονομικών στόχων και μεταρρυθμίσεων, μέτρα κοινωνικής στήριξης και εργασιακές ρυθμίσεις,
Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2021 και λοιπές διατάξεις».

Άγριο ξεφωνητό κατά των συγκυβερνώντων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Βουλή: Ντροπή σας, ξεπουλάτε τα πάντα. Πουλήστε και τη μάνα σας να φύγετε τσογλ@νι@

Άγριο σφυροκόπημα δέχονται υπουργοί και κυβερνητικοί βουλευτές από τους εκπροσώπους των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων για τα μέτρα του τέταρτου μνημονίου.
Ο κ. Σταύρος Κουτσιομπέλης της ΑΔΕΔΥ ανέφερε πως «ο Μάιος είναι προνομιακός μήνας για να φέρνετε μνημονιακές διατάξεις.