Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Συναγερμός για το πρώτο θύμα της «μπλε φάλαινας» και στην Ελλάδα!

Συναγερμός για το πρώτο θύμα της «μπλε φάλαινας» και στην Ελλάδα!
15ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Συναγερμός σήμανε και στις ελληνικές αρχές μετά το πρώτο κρούσμα τραυματισμού ανήλικου παιδιού λόγω διαδικτυακού παιχνιδιού «Μπλε Φάλαινα».
Θύμα της «Μπλε Φάλαινας» μία 15χρονη μαθήτρια από την Κατερίνη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, με τραύματα που φέρεται να είχε προκαλέσει η ίδια στον εαυτό της, ωστόσο η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από δέκα ημέρες.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 15χρονη φέρεται να πήρε οδηγίες μέσω facebook από κάποιον που της ζήτησε να χαράξει με ξυράφι τα πόδια της και στη συνέχεια να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα υπνωτικών χαπιών! Η κοπέλα αυτοτραυματίστηκε, αλλά πήρε δυο χάπια επειδή φοβήθηκε και στη συνέχεια είπε τα πάντα στους γονείς της, οι οποίοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο Κατερίνης και υπέβαλαν σχετική καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ..
Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το περιστατικό να σχετίζεται με το αμφιλεγόμενο παιχνίδι και ως εκ τούτου το λόγο ζητήθηκε άρση απορρήτου των επικοινωνιών της για να διαπιστωθεί με ποιον συνομιλούσε στο κοινωνικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου