Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 10-5-2017



Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2017, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη καθώς και στα νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά και βελτίωση του καιρού το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν, δίνοντας βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα σε ορεινά κυρίως τμήματα της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς.

Πόσο «επικίνδυνο» μπορεί να γίνει το Wi-Fi;

Πόσο «επικίνδυνο» μπορεί να γίνει το Wi-Fi;Μπορείτε να μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο «δρομολογητή» (router) του σπιτιού και του γραφείου σας, ο οποίος αναλαμβάνει να λάβει και να στείλει ενσύρματα...
ή ασύρματα δεδομένα μέσω του διαδικτύου, όμως η εν λόγω μικρή συσκευή είναι σε θέση να αποκαλύψει πράγματα για την ιδιωτική ζωή σας. 

Ο δεκάλογος της χειραγώγησης


1

Όταν η κοινωνία πείθεται συλλογικά ότι είναι ανόητη, διεφθαρμένη και ανίκανη, οπότε είναι η ίδια ένοχος για τα δεινά που της συμβαίνουν (κακή συνείδηση), τότε εξουδετερώνεται πλήρως – αφού αυτός που νοιώθει ένοχος δεν είναι σε θέση να αγωνισθεί, να πλημμυρίσει τους δρόμους και να επαναστατήσει.
«Δεν είμαστε πλέον ελεύθεροι, ούτε η σκέψη μας είναι – γεγονός που τεκμηριώνεται σήμερα στην Ελλάδα, όπου παρά το ότι βαδίζει με γρήγορα βήματα στα σκουπίδια της ιστορίας, δεν αντιδράει απολύτως κανένας, δεν φαίνεται καμία μελλοντική προοπτική υγιούς εξέγερσης, ενώ οι «μελλοθάνατοι» σιωπούν όπως τα πρόβατα που οδηγούνται πειθήνια στη σφαγή.

Το πόσο δύναμη έχουν οι λέξεις το διαπιστώνεις πολύ εύκολα όταν πρέπει!… Ένα βίντεο με 20 εκατομμύρια κλικ! Αξίζει… (Βίντεο)

3
Ένας τυφλός, άστεγος άντρας κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο κρατώντας μια πινακίδα που γράφει «είμαι τυφλός. Βοηθήστε με σας παρακαλώ»… Κανείς όμως από τους περαστικούς δεν φαίνεται να συγκινείται από την 
εικόνα. Το κουτάκι του με τα κέρματα λίγες φορές χτυπάει. Ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται μια άγνωστη γυναίκα. Παίρνει το χαρτόνι με το μήνυμα του τυφλού, το γυρνάει από την άλλη πλευρά και γράφει ένα καινούργιο μήνυμα:

Νέο "χρυσοφόρο" κοίτασμα νοτιοδυτικά της Κρήτης.



  • Νέα γιγαντιαία υποθαλάσσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων μεταξύ Λιβύης και Κρήτης φέρνουν στο φως οι σεισμικές έρευνες της αμερικανικής γεωφυσικής εταιρείας Spectrum, σε συνεργασία με την ελληνική γεωφυσική εταιρεία ΙΟΝ.

Οι πόροι των κοιτασμάτων αυτών θα μπορούσαν με 50% πιθανότητα να ξεπεράσουν τα 10 δισ. βαρέλια που αντιστοιχούν σε μία ακαθάριστη αξία υδρογονανθράκων.. 600 δισ. δολαρίων

ΙΝΚΑ κατά της ΔΕΗ για τις παράνομες χρεώσεις



ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ 04.05.2017

Αν δεν καταλάβανε, θα δούνε την απόφαση !!!
Το ΙΝΚΑ είναι η ανίκητη ιδέα και πράξη. Θα είμαστε μαζί πάντα.

ENΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

(Εκούσια Δικαιοδοσία )
ΑΓΩΓΗ
(Συλλογική Αγωγή άρθρο 10 ν 2251/1994) 

Γιατί χασμουριόμαστε: Αυτό δεν το φαντάζεστε… [vid]

1
Η επιστήμη έχει φτάσει σε σημείο που, πλέον, έχουμε χαρτογραφήσει ολόκληρο τον γενετικό κώδικα της ανθρώπινης υπόστασης, αλλάστην τόσο απλή ερώτηση “Τελικά, γιατί χασμουριόμαστε;”, ακόμα δεν έχει πειστική απάντηση.
Το “ γιατί χασμουριόμαστε “ βασανίζει τους επιστήμονες εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις, αλλά η πιο ισχυρή είναι αυτή που παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε πόσα χάνουν οι συνταξιούχοι το 2019 - Αναλυτικά παραδείγματα

Δείτε πόσα χάνουν οι συνταξιούχοι το 2019 - Αναλυτικά παραδείγματαΜικρότερες κατά 5 έως... 350 ευρώ συντάξεις θα εισπράττουν 1 εκατ. συνταξιούχοι το 2019, καθώς θα χάσουν μέρος ή και το σύνολο της «προσωπικής διαφοράς» που θα... διατηρούσαν στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις έναντι των νέων - χαμηλότερων συντάξεων του ν. Κατρούγκαλου.

Εντός Μαΐου οι αιτήσεις για δωρεάν φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς σταθμούς


Αποτέλεσμα εικόνας για παιδικος σταθμος

Ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα πρέπει να κατατεθούν για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα
Νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, και συγκεκριμένα εντός του Μαΐου, αρχίζει φέτος η διαδικασία για την υλοποίηση της δράσης για δωρεάν φιλοξενία βρεφών και παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Στόχος είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών τον Ιούνιο, έτσι ώστε οι γονείς να έχουν την άνεση χρόνου να επιλέξουν τον σταθμό που επιθυμούν, όπως ενημερώνει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), που υλοποιεί τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής».

Οι τζιχαντιστές μεταφέρουν ανθρώπους σε νοσοκομεία στην Τουρκία και τους αφαιρούν τα όργανα


Οι τζιχαντιστές μεταφέρουν ανθρώπους σε νοσοκομεία στην Τουρκία και τους αφαιρούν τα όργανα

Η εμπορία ανθρωπίνων οργάνων από τους τζιχαντιστές, όργανα που αφαιρούνται από ετοιμοθάνατους ή τραυματίες ή ακόμα και από ομήρους, συνεχίζεται ως μία από τις πηγές χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.
Σύμφωνα με τον Χοσεΐν Νουφέλ, γενικό διευθυντή του γραφείου του Δικαστή Ερευνών της Συρίας, «τα όργανα χιλιάδων Σύρων πολιτών πωλήθηκαν στις διεθνείς μαύρες αγορές τα τελευταία έξι χρόνια».

ΕΝΦΙΑ: Τι θα αλλάξει, ποιοι ωφελούνται και ποιοι θα πληρώνουν τα ίδια


ΕΝΦΙΑ: Τι θα αλλάξει, ποιοι ωφελούνται και ποιοι θα πληρώνουν τα ίδια

Μόνο οι ιδιοκτήτες που έχουν μικρής αξίας ακίνητη περιουσία θα ευνοηθούν από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά περίπου 180 εκατ. ευρώ, όπως προβλέπουν τα αντίμετρα τα οποία περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου που προωθείται την τρέχουσα εβδομάδα προς ψήφιση από τη Βουλή με το συνολικό «πακέτο» μέτρων της τεχνικής συμφωνίας.

Οι πολιτικές εφημερίδες 9/5/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων