Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Καιρός:για Τετάρτη 26-4-2017



Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, περιμένουμε την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους πυκνές ομίχλες.

Ένας αρχαίος κινέζικος θρύλος «Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Παράδεισο και στην Κόλαση;»

Ένας αρχαίος κινέζικος θρύλος…
λέει ότι κάποιος μαθητής ρώτησε τον δάσκαλο του:
«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Παράδεισο και στην Κόλαση;»

Ο δάσκαλος του απάντησε:
«Πολύ μικρή κι ωστόσο, έχει μεγάλες συνέπειες. Έλα να σου δείξω την Κόλαση».
Μπήκαν σε ένα δωμάτιο, όπου μια ομάδα ανθρώπων καθόταν γύρω από μια μεγάλη χύτρα με ρύζι. Όλοι ήταν πεινασμένοι και απελπισμένοι καθένας είχε από ένα κουτάλι που το κρατούσε από την άκρη με προσοχή κι έφτανε ως τη χύτρα. 

Πότε θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης


Πότε θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης των
οποίων οι αιτήσει εγκρίθηκαν ως τις 31 Μαρτίου 2017. Το ποσό των 40.945.782,86 ευρώ θα καταβληθεί σε 187.187 δικαιούχους, όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας.

Προς άμεση μονιμοποίηση 30.000 συμβασιούχοι...

  • Την μονιμοποίηση 30.000 συμβασιούχων του δημόσιου θα προωθήσει η κυβέρνηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνολικής συμφωνίας με τους δανειστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες...της εφημερίδας «Έθνος» η κυβέρνηση και ειδικότερα τα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προτίθενται να δώσουν διακομματικό άρωμα στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία

Πόσο ζουν οι άνθρωποι στις χώρες της Ευρώπης - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

Πόσο ζουν οι άνθρωποι στις χώρες της Ευρώπης - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα
Παρά το γεγονός ότι είναι η δεύτερη πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης, το προσδόκιμο ζωής στη Βρετανία είναι αρκετά χαμηλό σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ. Από την άλλη, οι ΗΠΑ κατά μέσο όρο έχουν χαμηλότερο προσδόκιμο από τις χώρες της ΕΕ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΕΣΤ που θα σε σηκώσει από την καρέκλα σου… Μάθε αν έχεις μυωπία με μία εικόνα!!!


41

Όσοι δεν έχετε πρόβλημα με την όρασή σας στη φωτογραφία θα δείτε τον Αϊνστάιν.Όσοι έχετε μυωπία θα δείτε την Marilyn Monroe…Δείτε την παρακάτω εικόνα και μάθετε!!! Αν βλέπετε τον Αϊνστάιν, απομακρυνθείτε από την οθόνη πηγαίνοντας μερικά μέτρα πίσω και θα δείτε τη Marilyn Monroe…

Εμφυτεύτηκε για πρώτη φορά στη βόρεια Ελλάδα ασύρματος βηματοδότης σε 80χρονο


Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρης κωνσταντινου


Ο ασθενής έπασχε από συμπτωματική βραδυκαρδία- Η τοποθέτηση του βηματοδότη έγινε με τη χρήση πηδαλιοχούμενου καθετήρα διαμέσου φλέβας
Ασύρματος βηματοδότης εμφυτεύθηκε για πρώτη φορά στη βόρεια Ελλάδα σε ασθενή 80 ετών που έπασχε από συμπτωματική βραδυκαρδία. Ο βηματοδότης αυτός είναι κατά 93% μικρότερος σε μέγεθος από τους συμβατικούς βηματοδότες, ενώ ζυγίζει μόλις 2 γραμμάρια. Παρά τις μικροσκοπικές του διαστάσεις, η μέση εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι 10-12 έτη.

Συγκλονιστικό Κείμενο Των New York Times 1975: «Οι Έλληνες Έστησαν Τον Άνθρωπο Στα Πόδια Του!»



«…Για χιλιάδες χρόνια παλαιότεροι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Περσών, των Ασσυρίων, των Βαβυλώνιων, έβλεπαν τον άνθρωπο ως ένα απεχθές ον που σέρνονταν μπροστά σε θεότητες και δυνάστες.Οι ‘Έλληνες όμως, πήραν τον άνθρωπο και τον έστησαν στα πόδια του. Τον δίδαξαν να είναι υπερήφανος…

Θεσσαλονίκη: Φάρμακα με δόσεις 3 ή 5 ευρώ!



Σε κάθε φαρμακείο αντιστοιχούν τουλάχιστον 50-100 πολίτες που ζητούν να πάρουν τα φάρμακά τους βερεσέ ενώ τα ποσά που γράφονται στα τεφτέρια κυμαίνονται από 10 έως και 400 ευρώ
Φάρμακα με δόσεις -ακόμη και των 3 ή 5 ευρώ- αγοράζουν οι Θεσσαλονικείς εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Οι φαρμακοποιοί προσπαθούν να διευκολύνουν όσους αδυνατούν να πληρώσουν άμεσα όλο το ποσό κάνοντας δόσεις ή σε κάποιες περιπτώσεις ζητώντας τους να δώσουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να μην εξαφανιστούν, αναφέρει ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Κατάσχονται περιουσίες για δόλιες πτωχεύσεις και κακοπληρωτές

Κατάσχονται περιουσίες για δόλιες πτωχεύσεις και κακοπληρωτές
Του Βασίλη Σ. Κανέλλη
Επίθεση κατά μέτωπο με σκληρά μέτρα κατά των στρατηγικών κακοπληρωτών, ετοιμάζουν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες θέλοντας να πετύχουν τους στόχους για τα «κόκκινα» δάνεια. Σύμφωνα με τα business plans που έχουν εκπονήσει, μέχρι το τέλος του 2017 θα πρέπει να ρυθμιστούν χορηγήσεις ύψους 17 δισ. ευρώ και οι τράπεζες να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
«Με κάθε τρόπο, πάση θυσία, δεν πρέπει να χαθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί αλλιώς... χαθήκαμε», επισημαίνει στέλεχος μεγάλης τράπεζας και συνεχίζει:

Στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από σήμερα τα ΕΛΤΑ



Ποιες οι χρεώσεις νοικοκυριά και επαγγελματίες και σε ποια περίπτωση ισχύει έκπτωση 10%
Με εξαιρετικά χαμηλά τιμολόγια είναι στη διάθεση των καταναλωτών από σήμερα η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από τα ΕΛΤΑ.
Οι πρώτοι πελάτες, πανελλαδικά, που υπέγραψαν σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι η πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας, Ευφροσύνη Σταυράκη, ο διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Ζαρολιάγκης και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών-ΠΟΣΤ, Γιώργος Βασιλόπουλος.

Οι πολιτικές εφημερίδες 25/4/2017

            

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων