Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Καιρός:για Σάββατο 8-4-2017



Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες μόνο νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας τοπικά θα αυξηθούν, περιμένουμε το Σάββατο 8 Απριλίου 2017. Εξαίρεση αποτελούν η Ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου όπου μέχρι το μεσημέρι θα εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες. Νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, με πιθανότητα να σχηματιστούν ομίχλες στη Βόρεια Ελλάδα.

Δεν πάει ο νους σας τι πρέπει να κάνετε για να μπει ξανά ο φελλός στο μπουκάλι!

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ανοίγετε το αγαπημένο σας κρασί και μετά να μην μπαίνει ο φελλός με τίποτα. Σίγουρα αρκετές. Τι κάνετε γι΄αυτό;

Προσπαθείτε να τον πιέσετε όσο μπορείτε ή στην τελική το κλείνετε με ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Εμείς όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχουμε τη λύση γι’ αυτό το πρόβλημα.

Το βίντεο που θα σε «περπατήσει» στο επιβλητικό Φαράγγι της Σαμαριάς!



Το φαράγγι της Σαμαριάς είναι ένας προορισμός που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτεί όποιος αγαπάει την φύση και βεβαίως την πεζοπορία! Η ομορφιά του«Φάραγγα», όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, είναι απαράμιλλη και προσφέρει εντυπωσιακές εικόνες ακόμη και στους πιο απαιτητικούς. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η φράση «Ένας είναι ο Φάραγγας, τα άλλα είναι φαράγγια», που συνήθως ακούς ξεκινώντας από το λιμάνι των Χανιών μέχρι να φτάσεις στην αφετηρία του μονοπατιού στα Λευκά όρη!

Το συγκλονιστικό βίντεο ενός πατέρα.(απλά υπέροχο και αληθινό!)

Δραματικό για την υγεία, στη χώρα μας. To 80% δεν κάνουν πλέον προληπτικές εξετάσεις (έρευνα)

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, iatrikanea / medlabnews.gr
Μεγάλη μελέτη που ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2017, επικεντρώθηκε σε υγιή άτομα που είχαν επιδείξει προληπτική συμπεριφορά παλαιότερα.
Δηλαδή τα περασμένα χρόνια, παρακολουθούσαν την κατάσταση της υγείας τους και τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο έκαναν προληπτικές εξετάσεις (βιοχημικές, παπ τεστ, καρδιογράφημα, υπερήχους και κάποιοι πιο εξειδικευμένα έκαναν ακτινογραφία θώρακος, έλεγχο ελιών του σώματός τους, οστεοπόρωσης κλπ.

Άνδρας ξυπνάει τις νύχτες και διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη που υπάρχουν σε πινακίδες (βίντεο)



Ένας άνδρας, εδώ και δεκατρία χρόνια ξυπνάει τις νύχτες και διορθώνει τα ορθογραφικά λάθη που υπάρχουν σε πινακίδες και ταμπέλες στα μαγαζιά και στους δρόμους του Μπρίστολ.

Έχει μάλιστα μαζί του και μία ειδική συσκευή και διορθώνει κυρίως τις αποστρόφους από τα αγγλικά κι ό,τι άλλο κρίνει εκείνος ότι είναι λάθος.
Όταν οι απόστροφοι δεν υπάρχουν, φροντίζει να τις βάλει ο ίδιος χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ !ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ !!


Τελειωσαν!!Και το καταλαβαινουν καλα!!

Τωρα ειναι η ωρα να αφησουμε πισω τις γκρινιες,τις διαφορες και τις ανοησιες που μας προσφερουν για καταναλωση!

Ας κανουμε ΟΝΕΙΡΑ!!Αυτα που οι ελαχιστοι αλητες,προσπαθησαν να μας τα απομακρυνουν απο το μυαλο μας!

Ποιος ο ρόλος του γραφείου του πρωθυπουργού στην πόλης μας;


Μουμτζής Σάκης


Μουμτζής Σάκης

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες και οι χιλιάδες εργαζόμενοι στο Καλοχώρι είναι γνωστά στους αρμόδιους φορείς. Οι εκατοντάδες επιχειρήσεις δεν έχουν είσοδο και έξοδο στην Εθνική οδό και στο λιμάνι, οι δρόμοι βρίσκονται σε κάκιστη κατάσταση και δεν υπάρχουν αντλιοστάσια.
Αφού οι άνθρωποι αυτοί ενεπλάκησαν στην περιπέτεια της “συναρμοδιότητας των φορέων” και στη μετάθεση ευθυνών από τον έναν στον άλλον ( ΟΛΘ, Περιφέρεια, Εγνατία Οδό ΑΕ),σκέφτηκαν να αποταθούν στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Το Ισλάμ θα γίνει η κυρίαρχη θρησκεία μέχρι το 2075 λόγω των αθρόων γεννήσεων - Κατάλαβες που το πάνε η ακόμα;;;


Την περίοδο 2055-2060 εκτιμάται, σύμφωνα με ανάλυση του ινστιτούτου Pew, ότι τα νεογέννητα των Μουσουλμάνων θα είναι 6 εκατ. περισσότερα από αυτά των ΧριστιανώνΤην εκτίμηση ότι τα παιδιά Μουσουλμάνων θα ξεπεράσουν σε αριθμό αυτά των Χριστιανών μέσα στις επόμενες δύο δεκατίες κάνει ανάλυση του ινστιτούτου ερευνών Pew.

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 70 προσλήψεις ΔΕ στην ΕΥΑΘ



Από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου 2017 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής-Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη
Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 4Κ/2017 για πρόσληψης με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ)

«Χαστούκι» στα Σκόπια για την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου: «Τότε οι Αλβανοί δεν είχαν ανακαλυφθεί, πόσο μάλλον οι Σλαβομακεδόνες»



Η Frankfurter Allgemeine Zeitung δημοσιεύει εκτενή ανταπόκριση του Μίχαελ Μάρτενς από την Αθήνα με τίτλο «Η ετοιμόρροπη πύλη του βαλκανικού διαδρόμου». Ο λόγος για την ΠΓΔΜ που έκλεισε τα σύνορα με την Ελλάδα τον Μάρτιο του 2016 για τους πρόσφυγες, πράγμα που ωστόσο δεν εμποδίζει 14.000 το μήνα να φθάνουν ακόμα και σήμερα στη Γερμανία.

Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 το ωράριο των καταστημάτων της Πασχαλινής περιόδου, έτσι όπως ανακοινώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ 09/04/2017, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4177/2013

Οι πολιτικές εφημερίδες 7/4/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων