Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 70 προσλήψεις ΔΕ στην ΕΥΑΘ



Από τις 26 Απριλίου μέχρι τις 10 Μαΐου 2017 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής-Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη
Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ 4Κ/2017 για πρόσληψης με σειρά προτεραιότητας εβδομήντα (70) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ)

Οι προσλήψεις αφορούν αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) και συγκεκριμένα τους κλάδους και τις ειδικότητες: ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΔΕ Δομικών Έργων, ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Προσωπικού Η/Υ, ΔΕ Συγκολλητή Μετάλλων και Μεταλλικών Συσκευών, ΔΕ Τεχνικού (τομέα Ηλεκτρολογικού), ΔΕ Τεχνικού (τομέα Ηλεκτρονικού), ΔΕ Τεχνικού (τομέα Μηχανολογικού), ΔΕ Υδραυλικού, ΔΕ Χειριστών Χωματουργικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του ΑΣΕΠ.
Η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (ΕΥΑΘ Α.Ε.) έχει σκοπό την ύδρευση, αποχέτευση και αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής της αρμοδιότητάς της, στο πλαίσιο της διαχείρισης του πλήρους κύκλου εκμετάλλευσης του νερού, από το σύστημα υδροφορίας μέχρι του αποδέκτη των προϊόντων χρήσης του. Στο πλαίσιο αυτό αποσκοπεί στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στη διασφάλιση της τροφοδοσίας με εξαιρετικής ποιότητας πόσιμο νερό, στη βελτίωση των οικονομικών της μεγεθών και στην αποτελεσματικότερη προστασία του περιβάλλοντος.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 26 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 10 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π..
Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου