Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Πέμπτη 30-3-2017



Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, το νότιο Ιόνιο και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο, ενώ και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Πιθανότητα για σποραδικούς όμβρους ή καταιγίδες υπάρχει στο νότιο Αιγαίο από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, όμως από το απόγευμα στη Μακεδονία και τη Θράκη να αναπτυχθούν νεφώσεις, και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο της τάξης των 2 έως 3 βαθμών. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.

Ένα σύγχρονο μηχανικό θαύμα


1

Ο τροχός του Φολκέρκ είναι μέρος ενός φιλόδοξου σχεδίου της Σκωτίας για την ένωση δύο από των πιο γνωστών υδάτινων καναλιών της, το Forth & Clyde Canal και το Union Canal.
Τα κανάλια αυτά 
πλησιάζουν μεταξύ τους κοντά στην πόλη Falkirk, αλλά έχουν αρκετά μεγάλη υψομετρική διαφορά αφού το Union Canal βρίσκεται περίπου 24 μέτρα ψηλότερα από το επίπεδο του Forth & Clyde Canal.

Έπεσαν οι μάσκες: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζει τη Θρησκεία από την Πολιτεία


Πρόταση της κυβέρνησης για πλήρη διακριτότητα κράτους και Εκκλησίας – Επιχειρούν να καταργήσουν εικόνες από δημόσια κτήρια, θρησκευτικό όρκο και την προσευχή από τα σχολεία

Από την αρχή της κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να φουντώνουν οι συζητήσεις περί χωρισμού Εκκλησίας και Κράτους (οικονομικής φύσεως ζήτημα), αλλά και διαχωρισμού θρησκείας - πολιτείας.

SOS! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ TA ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ TA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ



Δυστυχώς ο σύγχρονος τρόπος καλλιέργειας φρούτων και λαχανικών είναι άρρηκτα συνυφασμένος με την χρήση φυτοφαρμάκων, με τα “βιολογικά προϊόντα” να αποτελούν, φυσικά, εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα.


Τα φυτοφάρμακα μπορεί να αποδειχθούν βλαβερά για την υγεία, αν δεν πλένουμε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά που αγοράζουμε, προτού τα καταναλώσουμε.

Ελπίδες για χιλιάδες γυναίκες: Πειραματική μέθοδος έλληνα γυναικολόγου επέτρεψε σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες να μείνουν έγκυες με δικά τους ωάρια

Ελπίδες για χιλιάδες γυναίκες: Πειραματική μέθοδος έλληνα γυναικολόγου επέτρεψε σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες να μείνουν έγκυες με δικά τους ωάρια
Δύο γυναίκες που θεωρούνταν ότι δεν ήσαν γόνιμες, λόγω πρόωρης εμμηνόπαυσης, έμειναν έγκυες χάρη στη χρήση μιας πειραματικής μεθόδου ενός έλληνα επιστήμονα, του γυναικολόγου Κωνσταντίνου Σφακιανούδη, επιστημονικού υπεύθυνου της ιδιωτικής Κλινικής «Γένεσις» Αθηνών, η οποία φαίνεται πως αναγεννά τις ωοθήκες. Είναι η πρώτη φορά που μια θεραπεία επέτρεψε σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες να μείνουν έγκυες με δικά τους ωάρια και όχι από δωρήτριες.

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΕΚΤΑΚΤΟ! ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ!! Καταδρομικές Επιχειρήσεις!!!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η NOVARTIS: ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΤΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ !!!

ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ στις εγκαταστάσεις ακόμα επτά πολυεθνικών φαρμακευτικών κολοσσών ετοιμάζουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν έφοδο και στην εθνική σχολή Δημόσιας Υγείας, κατάσχοντας σκληρούς δίσκους υπολογιστών και

Έρχεται το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ

Από τις 4 Απριλίου θα αρχίσει να κυκλοφορεί το νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, το οποίο θα αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον που έχει συμπληρώσει ήδη 15 χρόνια κυκλοφορίας.

Το νέο τραπεζογραμμάτιο παρουσιάστηκε επίσημα στην έδρα της ΕΚΤ τον περασμένο Ιούλιο. Πρόκειται για το τέταρτο τραπεζογραμμάτιο της σειράς «Ευρώπη» μετά τα τραπεζογραμμάτια των 5, των 10 και των 20 ευρώ που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.

Έρχονται 70 μόνιμες προσλήψεις στην ΕΥΑΘ

Στο Εθνικό Τυπογραφείο έφτασε η προκήρυξη του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού για 70 μόνιμες θέσεις στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.).

Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό του 10 διοικητικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τέσσερις θέσεις ειδικότητας ΔΕ δομικών έργων, πέντε οδηγούς ΔΕ και δέκα τεχνικούς (ηλεκτρολογικού) ΔΕ.

Υπό πειθαρχικό έλεγχο η Ελένη Ράικου μετά την παραίτησή της



Υπό πειθαρχικό έλεγχο ετέθη η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, για τις καταγγελίες που είχε κάνει με την παραίτησή της, αλλά και η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, Ηλιάνα Ζαμανίκα, σχετικά με την καθυστέρηση στην αποστολή εγγράφων από τις δικογραφίες κατά Παπαντωνίου και Λιακουνάκου, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Απίστευτη κατάρρευση: Μείωση 73% στην αγορά αυτοκινήτου από το 2004

Απίστευτη κατάρρευση: Μείωση 73% στην αγορά αυτοκινήτου από το 2004
Την απόλυτη... καταστροφή έχει ζήσει η αγορά του αυτοκινήτου από το 2004 και μετά καθώς, σύμφωνα με έρευνα της Deloitte, καταγράφηκε μείωση στις ταξινομήσεις νέων Ι.Χ.που άγγιξε το 73%.
Σύμφωνα με την έκθεση, η οποία βασίστηκε μεταξύ άλλων και σε στοιχεία του Economist Intelligence Unit (ΕIU), η συνολική πτώση της ελληνικής αγοράς είναι η μεγαλύτερη μεταξύ των υπόλοιπων χωρών της Ευρώπης.

Λουκέτο έως και ένα μήνα για μη έκδοση αποδείξεων -Τι αλλάζει στα χρηματικά πρόστιμα



Πρόστιμα έως 5.000 ευρώ για μη έκδοση αποδείξεων σε επιχειρήσεις για τις οποίες κρίνεται δυσχερής η επιβολή "λουκέτου" προβλέπει τροπολογία του ΥΠΟΙΚ
Πρόστιμα έως 5.000 ευρώ θα μπορεί να επιβάλλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για μη έκδοση αποδείξεων σε κατηγορίες επιχειρήσεων που θα προσδιοριστούν με αποφάσεις της.

Οι πολιτικές εφημερίδες 29/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων