Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 14-3-2017



Βροχές τοπικού χαρακτήρα στο Αιγαίο, οι οποίες στην Κρήτη θα είναι περισσότερες, και στην υπόλοιπη χώρα κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στη Θράκη και στα ανατολικά ηπειρωτικά, κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 9 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 13 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο από 2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 16 και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Η Ελλάδα πεθαίνει: Μειώθηκε κατά 6% ο πληθυσμός της το 2015!



Eνα δημογραφικό θρίλερ βιώνει η Ελλάδα, τα στοιχεία του οποίου συγκροτούν ένα ανησυχητικό μέλλον για την χώρα και την επιβίωσή της!

Το τρομακτικό αυτό σκηνικό θρίλερ συνθέτουν τα παρακάτω στοιχεία που αφορούν  μόνο το 2015:

- Ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε κατά 6%

- Ο δείκτης γονιμότητας βρίσκεται στο 1,3  

Ξεφτίλα “αλληλέγγυων”: Μόνο ένας στην Αθήνα και έξι στην Θεσσαλονίκη έχουν πάρει “προσφυγάκια” στα σπίτια τους!!

Το… αντιρατσιστικό σύνθημα των κομμουνιστών είναι γνωστό:
«Καλωσορίζουμε τους πρόσφυγες στις πόλεις και στις γειτονιές μας». Αλλά όχι στα σπίτια τους…

    Έτσι, αφού είδε κι αποείδε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ότι τα κομμούνια δεν συγκινούνται να πάρουν «προσφυγάκια» στα σπίτια τους, αποφάσισε την μείωση «των θέσεων φιλοξενίας προσφύγων μέσω συγκατοίκησης με οικογένειες Ελλήνων», οι οποίες θα ανέλθουν το 2017 στις 200.

Δείτε πως μπορούν και κλέβουν τα PIN με θερμικές κάμερες - Διαβάστε αναλυτικά (vid)


Νέο τρόπο υποκλοπής του κωδικού PIN στα «έξυπνα κινητά» έχουν πλέον ανακαλύψει οι απατεώνες. Αφού κάποιος πληκτρολογήσει τον κωδικό του δια της αφής, οι υποψήφιοι θύτες είναι σε θέση να έχουν τον κωδικό μέσω εικόνας από θερμική κάμερα. Το παράδοξο είναι πως οι κλέφτες μπορούν να γνωρίζουν την ακριβή σειρά, με την οποία κάποιος πληκτρολόγησε τα ψηφία του κωδικού του επειδή κάθε σημείο χάνει θερμότητα σταδιακά με την πάροδο του χρόνου.

Ετσι γυρίζουν τα χιλιόμετρα σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα... (βίντεο)

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε γνωστό μη εξουσιοδοτημένο έμπορο αυτοκινήτων από την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, ουσιαστικά ανέδειξε αυτό που γνωρίζουν όλοι οι «παροικούντας την Ιερουσαλήμ»: οτι οι περισσότεροι κατεβάσουν τα χιλιόμετρα στα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για να γίνουν πιο ελκυστικά και να πιάσουν καλύτερη τιμή.

Όταν ο Ξενοφών Ζολώτας μίλησε “Aγγλικά” στο ΔΝΤ μόνο με ελληνικές λέξεις (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ζολώτας καταπλήσσει τους ξένους όταν μιλά στο ΔΝΤ αγγλικά με ελληνικές λέξεις !

Όταν το 2001, σαράντα ακαδημαϊκοί εξέφραζαν την ανησυχία τους για τους κινδύνους που διατρέχει η ελληνική γλώσσα από την κακοποίηση της με την καθιέρωση της φωνητικής ορθογραφίας που εισηγούντο στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο φιλόλογοι και καθηγητές πανεπιστημίων,

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας: Ένα παιδί μας ανοίγει τα μάτια

Μαρία Κωνσταντοπούλου
Τον προηγούμενο μήνα, η Tedx Kids@Ilissos έδωσε το βήμα και σε παιδιά! Αν και όλοι οι ομιλητές ήταν αξιόλογοι, εμείς ξεχωρίσαμε την Βιολετίνα Μπούχλα, ένα κοριτσάκι που αποφάσισε να μας μιλήσει για την αξία της ιστορίας. Μέσα σε 10 λεπτά, η Βιολετίνα μας μεταφέρει στα όνειρά της και παραδίδει ένα ξεχωριστό μάθημα ιστορίας.

Προκλητικά προνόμια των βουλευτών: Αφορολόγητο έως το 77% του εισοδήματός των - - Στοιχεία και παραδείγματα



Απίστευτα προκλητικά είναι τα φορολογικά προνόμια που απολαμβάνουν οι Έλληνες βουλευτές. Ποσά που αντιστοιχούν σε ποσοστά 25% έως και 77% των καθαρών εισοδημάτων που λαμβάνουν ετησίως οι βουλευτές από τις δραστηριότητές τους στο Κοινοβούλιο απαλλάσσονται από το φόρο εισοδήματος.

Το αποτέλεσμα είναι οι βουλευτές να πληρώνουν, τελικά, πολύ χαμηλά ποσά φόρων για ετήσια ποσά εισοδημάτων για τα οποία οι απλοί πολίτες υπερφορολογούνται.

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑΣ



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Όλα τα κηρύγματα των Οικουμενιστών, που σαν «επιδημία» έχουν κατακλύσει την ελληνική εκκλησιαστική ιεραρχία, κάνουν λόγο μόνο για αγάπη, αγάπη, αγάπη, αλλά στην πραγματικότητα είναι υποκρισία, υποκρισία, υποκρισία. Η αγάπη τους φαίνεται με το μένος και την κακιά που κυνηγούν όποιον τολμά να αντισταθεί σε αυτή την δαιμονική θύελλα.

Προσέλαβαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης 67χρονο τραυματιοφορέα και βοηθό νοσηλευτή χωρίς εμπειρία



H προσπάθεια της κυβέρνησης να ενισχύσει με προσωπικό το ΕΣΥ με την πρόσληψη περίπου 4.000 συμβασιούχων μέσω ΟΑΕΔ δεν στέφεται με επιτυχία. Άτομα προχωρημένης ηλικίας και άσχετων ειδικοτήτων καλούνται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες ενός απαιτητικού και νευραλγικού τομέα. Φορτηγατζήδες, κομμώτριες, βιοτέχνες, οικοδόμοι μέχρι και... σαλεπιτζήδες, των οποίων η ηλικία σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνά τα 60 και 65 έτη, συμπεριλαμβάνονται στους καταλόγους των προσλήψεων.

Αυτό είναι το ισχυρότερο διαβατήριο στον κόσμο

Οι κάτοχοι αυτού του διαβατηρίου είναι οι πιο "ισχυροί" ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Αυτό υποστηρίζει η εταιρεία συμβούλων Nomad Capitalist, η οποία σύγκρινε και κατέταξε τα διαβατήρια 199 χωρών με βάση συγκεκριμένα κριτήρια, όπως την ανάγκη βίζας για να ταξιδέψει κανείς, τη φορολογία, τη συνολική αντίληψη για τη χώρα προέλευσης, τη διπλή υπηκοότητα και την ελευθερία στη χώρα προέλευσης.

Οι πολιτικές εφημερίδες 13/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων