Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 12-3-2017



Για την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες μετά το απόγευμα στα βόρεια, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν τη Βόρεια Εύβοια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αρχικά παροδικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησιά του Αιγαίου, με τοπικές καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο.

Πως να καταπολεμήσετε το παιδικό άσθμα χωρίς φάρμακα!


Αποτέλεσμα εικόνας για Πως να καταπολεμήσετε το παιδικό άσθμα χωρίς φάρμακα!


Το άσθμα είναι μία χρόνια πάθηση του αναπνευστικού συστήματος που κύριο χαρακτηριστικό της είναι η δύσπνοια.

Το άσθμα, γενικά ορίζεται ως οφείλεται σε φλεγμονή των αεραγωγών, η επιστημονική κοινότητα δεν έχει καταλήξει στα ακριβή αίτια που το προκαλούν και διακρίνεται σε:

Οι «πισίνες» της Ηπείρου σμιλεμένες από τη φύση



Η γενναιόδωρη φύση της Ηπείρου δεν επιφυλάσσει μόνο επιβλητικές απόκρημνες κορφές, γραμμές που σημαδεύουν τον ορίζοντα, όπως τα Τζουμέρκα, ή πετρόχτιστους οικισμούς σκαρφαλωμένους σε πλαγιές, όπως τα πολλά πανέμορφα χωριά της.
Στον πλούτο της περιλαμβάνονται οι παράξενες «πισίνες» της. Κοντά στο Πάπιγκο, οι ταξιδιώτες αντικρίζουν ένα από τα πιο όμορφα δημιουργήματα της φύσης, τις περίφημες Κολυμπήθρες. Πρόκειται για φυσικούς σχηματισμούς, κοιλώματα που λαξεύτηκαν από το νερό.

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Απριλίου 2017

Από τις 30 Μαρτίου μέχρι τις 04 Απριλίου, θα καταβληθούν στους συνταξιούχους οι συντάξεις του Απριλίου του 2017.

Αναλυτικά:
- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017 ημέρα Πέμπτη.
- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Μαρτίου 2017 ημέρα Πέμπτη.

7 φράσεις που πρέπει να λέτε στο παιδί σας πριν ξεκινήσει για το σχολείο



Γράφει η Δρ Λίζα Βάρβογλη, Ph.D. Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Νευροψυχολόγος


Οι 7 παρακάτω φράσεις είναι κάτι σαν μαγικά κλειδιά, που ξεκλειδώνουν την ψυχή και το μυαλό του παιδιού σας! Όταν τις λέτε, ειδικά το πρωί, είναι σαν να «κουρδίζετε» το μυαλό του παιδιού σας να ανοίξει, να ρουφήξει νέες εμπειρίες, να πιστέψει στον εαυτό του, να γίνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί να γίνει!

Δώσαμε ως χώρα €240 δισ. σε μια 5ετία για να εισάγουμε προϊόντα που παράγουμε και στην Ελλάδα


Πλ. Μαρλαφέκας: Δώσαμε ως χώρα €240 δισ. για εισαγόμενα προϊόντα σε μια 5ετία

Του Απόστολου Σκουμπούρη
«Να εισάγουμε αυτοκίνητα, ελικόπτερα και άλλα προϊόντα από χώρες που έχουν σαφές τεχνολογικό προβάδισμα, μπορούμε να το συζητήσουμε. Αλλά τι μπορούμε να συζητήσουμε για τα 33 εκατ. που δαπανήσαμε για να εισάγουμε ιταλικό χαρτί υγείας, τα 122 εκατ. σε ισπανικά ρούχα και παπούτσια, τα 16,5 εκατ. σε γαλλικές προτηγανισμένες πατάτες; Για εισαγωγές μοσχαρίσιου κρέατος δαπανήσαμε 1 δισ. ετησίως!»

«Βόμβα» για τα Ταμεία οι χαμηλοί μισθοί: Εισφορές 10 εργαζομένων για μία σύνταξη!



  • Eνώ τα προηγούμενα χρόνια για την πληρωμή της σύνταξης ενός συνταξιούχου αρκούσαν οι εισφορές από τέσσερις εργαζόμενους, πλέον, λόγω της συρρίκνωσης των εισοδημάτων και της επικράτησης ευέλικτων μορφών απασχόλησης, θα πρέπει να πληρώσουν 10 εργαζόμενοι!

Αυτό είναι το νέο έντυπο της εφορίας για τις φορολογικές δηλώσεις. Οι νέοι κωδικοί

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, καθώς πριν το Πάσχα θα ανοίξει η ηλεκτρονική πύλη του Taxis και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τον τύπο και το περιεχόμενο των δηλώσεων φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2016 (έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, Κ.Φ.Α., Ε16).

Στο Δημόσιο τα 110 εκατ. ευρώ που δέσμευσαν οι εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις Energa και Hellas Power


EUROS


Στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων διατάσσει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να μεταφερθεί το ποσό των περίπου 110 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν δεσμευτεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς εμπλεκομένων στην υπόθεση των εταιριών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος Energa και Hellas Power, προκειμένου αμέσως μετά την καθαρογραφή της πρόσφατης απόφασης για την υπόθεση, να ξεκινήσει η διαδικασία απόδοσης των χρημάτων που αναλογούν στο Δημόσιο και στους Δήμους.

Συντάξεις 152 ευρώ με διάταξη-βόμβα



Συντάξεις ντροπής των 152 ευρώ το μήνα έφερε η κυβέρνηση με το τρίτο Μνημόνιο μέσα από μια διάταξη-βόμβα, τα αποτελέσματα της οποίας είναι οδυνηρά και γίνονται σήμερα αντιληπτά από χιλιάδες συνταξιούχους, που παίρνουν στα χέρια τους τις οριστικές αποφάσεις συνταξιοδότησης μετά από ενάμιση χρόνο και δεν πιστεύουν στα μάτια τους, βλέποντας ποσά σύνταξης στα 152 και 156 ευρώ το μήνα!

Οι πολιτικές εφημερίδες 11/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων