Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Καιρός:για Κυριακή 5-3-2017



Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, αναμένονται αραιές νεφώσεις στα βόρεια και δυτικά οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Οι Έλληνες έχουν ΙΧ και σπίτι, αλλά δεν έχουν μετρητά!



Mία από τις μεγαλύτερες απομειώσεις βιοτικού επιπέδου σε καιρό ειρήνης έχουν υποστεί τα τελευταία χρόνια τα ελληνικά νοικοκυριά, τα οποία μπορεί σε μεγάλο βαθμό να έχουν δικό τους σπίτι και αυτοκίνητο, οι τραπεζικές τους καταθέσεις όμως είναι πολύ χαμηλές και δυσκολεύονται να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, αναφέρει ο ΣΕΒ στην εβδομαδιαία επισκόπηση της οικονομίας, με τίτλο «Νοικοκυριά σε απόγνωση», που κυκλοφόρησε χθες.

Απίστευτες ανοησίες θλιβερών γερο-ξεκούτηδων, που δεν έχουν την ελάχιστη σχέση με την πραγματική οικονομία.



Αγαπητοί φίλοι, μετά την κοινοποίηση του άρθρου του κ.Σπύρου Λαβδιώτη «Αλήθειες και Μύθοι για την Έξοδο από το Ευρώ» ετέθησαν ερωτήματα για το πως θα πραγματοποιηθεί η μετάβαση σε εθνικό νόμισμα.
Στα ερωτήματα αυτά μου απάντησε ο κ. Λαβδιώτης και σας παραθέτω την απάντηση του. θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμα τον κ. Λαβδιώτη για την εμπεριστατομένη και ολοκληρωμένη παρουσίαση του θέματος.

Μασόνοι στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, κάντε τα σπίτια σας Κρυφά Σχολειά.


Ομιλεί ο κ. Δημήτριος Νατσιός.

Υπάρχει όμως μια ομάδα, το βαθύ κράτος ακόμη, κρατάει από παλιά, το οποίο κάνει κουμάντο στο Υπουργείο Παιδείας. Το δε Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, πριν από τέσσερα χρόνια ο π. Γεώργιος Μεταλληνός κατήγγειλε και γράφτηκε σε πρωτοσέλιδο μιας Αθηναϊκής, πανελλαδικής σε κυκλοφορία, εφημερίδας, από τα 9 μέλη τα 5 είναι μασόνοι, και δεν το διέψευσαν ποτέ.

Πώς θα πεθάνει το ντίζελ;

Το ντίζελ κινδυνεύει. Πνέει τα λοίσθια. Αρρώστησε βαριά με το σκάνδαλο της VW και τώρα ετοιμάζεται να το αποτελειώσει η νέα νομοθεσία για αυστηρότερους ρύπους. Είναι όμως οι νόρμες που θα το σκοτώσουν ή μήπως οι νέες τεχνολογίες;

Μπορεί το ντίζελ να είναι ότι καλύτερο συνέβη στην ελληνική αυτοκινητιστική πραγματικότητα τα τελευταία 5 χρόνια, όμως, όπως και σε ένα σωρό άλλους τομείς, είμαστε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι. Γιατί ενώ στην Ελλάδα το ντίζελ είναι βασιλιάς, στην Ευρώπη όλοι ετοιμάζονται για τον εκθρονισμό του.

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι βενζινοπώλες



Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται οι βενζινοπώλες, οι οποίοι καταγγέλλουν εκμηδενισμό του εισοδήματός τους λόγω μεταξύ άλλων της υψηλής φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών.
Η κατάσταση είναι τραγική και οι υποχρεώσεις είναι εκτός ελέγχου, αφού συνολικά ξεπερνάνε το ετήσιο εισόδημα, αναφέρει η ομοσπονδία.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Ξεπουλιέται η ελληνική περιουσία έναντι χάρτινου χρήματος που εκδίδουν οι Βρυξέλλες


Σε εντυπωσιακό ρεπορτάζ της Russia ToDay, αποκαλύπτεται το σατανικκά σχέδιο του Βερολίνου που έχει στόχο την υφαρπαγή όλης της ελληνικής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και ειδικότερα του χρυσού και των υποδομών, σε αντάλλαγμα για την έκδοση χάρτινου χρήματος από τις Βρυξέλλες και στην πραγματικότητα από την Φραγκφούρτη. Σχετικά αναφέρονται στο ίδιο ρεπορτάζ τα ακόλουθα.

Η Ελλάδα είναι η τέταρτη πιο «οικονομικά μίζερη» χώρα στον κόσμο


Η Ελλάδα είναι η τέταρτη πιο «οικονομικά μίζερη» χώρα στον κόσμο

Ως η τέταρτη πιο «οικονομικά μίζερη» χώρα στον πλανήτη αναδεικνύεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τον δείκτης «Μιζέριας» του πρακτορείου Bloomberg, ο οποίος βασίζεται στις προοπτικές του πληθωρισμού και της απασχόλησης.
Συγκεκριμένα, η επίδοση της Ελλάδα ανέρχεται στις 23,2 μονάδες για το 2017 έναντι 22,7 μονάδων το 2016 παραμένοντας σταθερή στην τέταρτη θέση.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν την Τρίτη οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό



Ζητούν την ακύρωση των σχεδιασμών παραχώρησης της Οδού και την άμεση εγκατάσταση καθολικού ηλεκτρονικού αναλογικού συστήματος διοδίων
Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται την Τρίτη 7 Μαρτίου, ημέρα διεξαγωγής διαγωνισμού για νέους σταθμούς διοδίων, οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό ΑΕ, ζητώντας την ακύρωση των σχεδιασμών παραχώρησης της Οδού και την άμεση εγκατάσταση, εντός του 2017, καθολικού ηλεκτρονικού αναλογικού συστήματος διοδίων.

Απορρίπτεται 1 στις 5 αιτήσεις για συνταξιοδότηση

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για την πορεία των αιτήσεων συνταξιοδότησης, καθώς απομακρύνεται ο χρόνος έκδοσης των οριστικών αποφάσεων (ιδίως για όσους υπέβαλαν αιτήσεις μέχρι 12/5/2016), έχουν παγώσει οι αναγνωρίσεις πλασματικών ετών ακόμη και για όσους επιθυμούν να καταβάλουν χωρίς χρονοτριβή το κόστος εξαγοράς για να αποχωρήσουν άμεσα και να μην επιβαρυνθούν από τις αυξήσεις ορίων ηλικίας, ενώ το πιο ανησυχητικό είναι ότι σε ποσοστό 18% έως 20% των αιτήσεων οι οριστικές αποφάσεις που βγαίνουν από το γκισέ των Ταμείων είναι απορριπτικές.

Αυτά είναι τα μέρη που μπορείτε να μπείτε δωρεάν με την κάρτα ανεργίας

Κάντε την ανεργία σύμμαχο σας, και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας επωφεληθείτε από την δωρεάν είσοδο σε διάφορους πολιτισμικούς και μη χώρους.

Της Φαίδρας Μαυρογιώργη

Οι άνεργοι, κάτοχοι κάρτας ανεργίας, εκτός από το μειωμένο εισιτήριο που πληρώνουν στα περισσότερα θέατρα και σινεμά, έχουν την δυνατότητα να μην πληρώσουν καθόλου. Που; 

Οι πολιτικές εφημερίδες 4/3/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων