Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός:για Τρίτη 7-2-2017



Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε όλη σχεδόν την χώρα. Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά, στην ανατολική Θεσσαλία, στη Μακεδονία, στη Θράκη, και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Έλα ρε, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων φρέναρε το ηλεκτρονικό εισιτήριο!!!



Όταν εμείς και κάποιες ακόμα σελίδες το φωνάζουμε 2 χρόνια τώρα ότι όπως είναι διαμορφωμένο το σύστημα ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ θα γνωρίζει που είσαι, πότε μπήκες, πότε βγήκες ήμασταν τρελοί συνωμοσιολόγοι…
Τώρα που το λέει ΑΠΠΔ το σκέφτονται…
Το φελέκι σας μέσα… να δω τώρα ποίος θα πληρώσει τα κάτι εκατομμύρια ΠΟΥ ΗΔΗ δαπανήθηκαν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ!

Πόσο μας προστατεύουν τα ηλεκτρονικά στο αυτοκίνητο;

Θυμάστε το ABS; Όχι, γιατί πλέον υπάρχει παντού. Το ESP, το σύστημα ευστάθειας; Πιο πρόσφατο, αλλά πλέον υποχρεωτικό και αυτό. Και στη λίστα των τεχνολογιών ασφαλείας ετοιμάζονται να μπουν μια σειρά νέες. Εσείς νομίζετε θα έχουν αποτέλεσμα;

Η Ευρωπαική Επιτροπή μελετά έναν αριθμό τεχνολογιών για να μειώσει τις συγκρούσεις και τους θανάτους στους δρόμους.  Στόχος της επιτροπής είναι το 2020 οι θάνατοι στους δρόμους της Ευρώπης να περιοριστούν στις 15.000 από 26.000 στα τέλη της περασμένης χρονιάς.

9 βότανα που ηρεμούν τα νεύρα και μειώνουν την ανησυχία


Στην εποχή μας, είναι εύκολο να πελαγώνουμε με όλα τα προβλήματα, τις υποχρεώσεις, το άγχος, την πίεση στη δουλειά, τον ανταγωνισμό και τα ερεθίσματα που δεχόμαστε κάθε στιγμή της ημέρας. Ενώ μπορεί να μοιάζει ιδανικό το να δραπετεύσουμε στην εξοχή και να αφήσουμε πίσω μας τη δουλειά, κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για την τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων σήμερα. Τουλάχιστον, όμως, μπορείτε να αξιοποιήσετε τα βότανα για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας και να μειώσετε την ανησυχία. Στο σημερινό άρθρο, μάθετε ποια είναι τα καλύτερα από αυτά!

Πόσο… ΠΑΣΟΚ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ; (πίνακας)



Έναν πολύ ενδιαφέροντα πίνακα με 40 κορυφαία ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ παρουσίασε ο βουλευτής Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου.

Δείτε τον πίνακα με υπουργούς, στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ, σε πολλές και διάφορες θέσεις, από ευρωβουλευτές και βουλευτές μέχρι υπουργοί και γενικοί γραμματείς.

Τα Σκόπια συνειδητοποιούν ότι πρέπει να ξεχάσουν το όνομα «Μακεδονία»



«Οι Βρυξέλλες μας ζητούν ευρεία κυβέρνηση με συνταγματική πλειοψηφία για να αλλάξουμε το όνομα», ανέφερε σε κεντρικό πρωτοσέλιδό της δημοσίευμα η Σκοπιανή εφημερίδα DNEVNIK την Πέμπτη.
Η εφημερίδα αναφέρεται στις δηλώσεις της Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάγια Κοτσίγιαντσιτς (Maja Kocijancic), περί ανάγκης ύπαρξης «ευρείας πολιτικής συναίνεσης και ευρέως συνασπισμού», ώστε η ΠΓΔΜ να μπορέσει να αντιμετωπίσει «τις πολλές προκλήσεις που επίκεινται».

Όταν η Κομισιόν βιάζεται να καταργήσει τα μετρητά, κάτι βρωμάει



του Μιχάλη Γιαννεσκή

Η σταδιακή χειραγώγηση της κοινής γνώμης


Κάθε φορά που προετοιμάζεται μια αμφιλεγόμενη οικονομική πολιτική, το πρώτο βήμα για την προετοιμασία της κοινής γνώμης είναι οι ομοβροντίες από «ειδικούς», οι οποίοι παρουσιάζουν την εν λόγω πολιτική ως αναγκαία και αναπόφευκτη. Οι αρχι-οικονομολόγοι της Τράπεζας της Αγγλίας και του ομίλου Citigroup, ο Γερμανός «γκουρού» οικονομολόγος Peter Bofinger, και στελέχη τραπεζών της Δανίας, Σουηδίας, και Νορβηγίας, και πολλοί άλλοι, άρχισαν να επιχειρηματολογούν υπέρ της κατάργησης των συναλλαγών με μετρητά από το 2015.

Οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χαρίζουν χρέη στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά τσακίζουν συνταξιούχους και μισθωτούς


Πρωτοφανές στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας - Χτυπούν τη διαπλοκή «καλύπτοντας» τα χρέη της – Η κυβέρνηση «σώζει» το Μέγαρο Μουσικής με τα λεφτά των πολιτών

Την ώρα που η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει με τους δανειστές για την επιβολή νέων μέτρων βαριάς φορολογίας, απολύσεων στο δημόσιο και νέων περικοπών στις συντάξεις, παράλληλα βρίσκει τρόπο να καλύψει τα χρέη των διαπλεκόμενων που... δήθεν θα τσάκιζαν!

Φιλόλογοι: Αρχαία και Ιστορία δέχθηκαν καίρια χτυπήματα τα δύο χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ



  • Η Εταιρεία Ελλήνων Φιλολόγων καλεί τον υπ. Παιδείας να άρει όλα τα μέτρα που είχε αποφασίσει ο Νίκος Φίλης
  • «Συνέπεια η πλήρης αποξένωση των μαθητών από τις αξίες της δημοκρατίας και του ορθού πολιτικού βίου» σημειώνουν στο ομόφωνο ανακοινωθέν τους

Το αφορολόγητο στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη

Το θέμα του αφορολογήτου βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης. Το ΔΝΤ πιέζει για μείωσή του, οι ευρωπαίοι εταίροι δεν φέρνουν αντίρρηση, η ελληνική κυβέρνηση «δεν ανοίγει τα "χαρτιά" της μέχρι να κάνει το ίδιο και η άλλη πλευρά», όπως ανέφερε το υπουργείο Οικονομικών.

Η Ελλάδα με την κατασκευή του ΤΑΡ θα τροφοδοτεί με φυσικό αέριο 12 χώρες


Η Ελλάδα με την κατασκευή του ΤΑΡ θα τροφοδοτεί με φυσικό αέριο 12 χώρες

Δίαυλος τροφοδοσίας με φυσικό αέριο για 12 ευρωπαϊκές χώρες, από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία γίνεται η χώρα μας με την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ που έχει ξεκινήσει και προβλέπεται να ολοκληρωθεί το 2020.
Υφιστάμενες και νέες διασυνδέσεις των συστημάτων φυσικού αερίου των χωρών της περιοχής θα επιτρέψουν στο φυσικό αέριο του Αζερμπαϊτζάν που θα τροφοδοτεί σε πρώτη φάση τον αγωγό να φτάσει στην κατανάλωση, στην Ανατολική, Κεντρική και Δυτική Ευρώπη.

Οι πολιτικές εφημερίδες 6/2/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων