Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Καιρός:για Σάββατο 4-2-2017



Το Σαββάτο 4 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται αραιές νεφώσεις σε όλη σχεδόν τη χώρα. Οι νεφώσεις θα είναι κατά τόπους αυξημένες κυρίως στην δυτική ηπειρωτική χώρα, το Ιόνιο, και το νότιο και ανατολικό Αιγαίο, όπου και θα σημειωθούν και ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα στην κεντρική και βόρεια χώρα θα είναι τοπικά περιορισμένη κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς το τέλος της ημέρας. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

20 σημάδια που δείχνουν ότι το συκώτι σας είναι γεμάτο τοξίνες και σας κάνει να βάζετε κιλά!


1

Το συκώτι μας είναι ένα από τα πιο σημαντικά όργανα στο σώμα μας και δουλεύει αδιάκοπα. Ευτυχώς για εμάς, ξεπλένει όλες τις τοξίνες μέσω των κινήσεων του εντέρου μας και μάλιστα με έναν ασφαλή και υγιεινό τρόπο!
Αλλά όταν το συκώτι αρχίζει να περιβάλλεται με λιπώδη ιστό, που οφείλεται στην κακή διατροφή, αρχίζει να δυσλειτουργεί επικίνδυνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ρυθμίσει και να εξαλείψει όλες τις τοξίνες από το σώμα μας όπως όταν ήταν υγιές.

Μην εγκαταλείπεις ποτέ...!


Μην εγκαταλείπεις. Υπάρχουν πολλοί αρνητικοί άνθρωποι εκεί έξω που θα προσπαθήσουν να σε αποθαρρύνουν. Μην τους ακούς. Ο μόνος που μπορεί να σε κάνει να τα παρατήσεις είναι ο εαυτός σου.

Ποτέ μην τα παρατάς: Ποιος είπε ότι ο δρόμος των πετυχημένων είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα; Μερικοί από τους ανθρώπους που σήμερα θεωρούνται είτε αυθεντίες, είτε απόλυτα πετυχημένοι σ’ αυτό που αποφάσισαν να ακολουθήσουν, ήταν απλά πολύ… επίμονοι.

10 περίεργοι νόμοι για τους ταξιδιώτες στον κόσμο- τι απαγορεύεται στην Ελλάδα

Τους 10 περίεργους νόμους που ισχύουν σε χώρες από όλο τον κόσμο για τους ταξιδιώτες που τις επισκέπτονται, εντόπισε η αμερικανική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Smarter Travel.

Aνάμεσα στις περιοχές με τους "παράλογους" κανονισμούς είναι και η χώρα μας, καθώς απαγορεύεται η πρόσβαση σε αρχαιολογικά μνημεία με... γόβα στιλέτο, με το επιχείρημα οτι μπορεί να προκληθεί φθορά.

Δείτε τις 10 περιοχές...

Έτσι θα λειτουργεί η λοταρία της εφορίας για αγορές με πλαστικό χρήμα

Επιβράβευση μέσω εκπτώσεων σε επόμενες αγορές τους και κληρώσεων με πλούσια δώρα, ετοιμάζει για τους φορολογούμενους που κάνουν χρήση καρτών, το ΥΠΟΙΚ.

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης της εφορίας θα προσομοιάζει με αυτά των τραπεζών, καθώς ο καταναλωτής επιλέγοντας το πλαστικό χρήμα στις αγορές τους, θα κερδίζει με δύο τρόπους:
- Θα συλλέγει πόντους που θα αντιστοιχούν σε έκπτωση για επόμενες αγορές του με την κάρτα
- Θα συμμετέχει αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσει τη συναλλαγή που πραγματοποίησε ή την επόμενη

Οι πεσόντες αξιωματικοί των Ιμίων απουσιάζουν από τα σχολικά βιβλία! - Θα μας απαντήσει κάποιος γιατί ..;;


Οι απόντες αξιωματικοί Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός από το σχολικό εγχειρίδιο ιστορίας της Γ΄ Γυμνασίου

Θ. Μαλκίδης


Έχουμε αναφέρει πολλές φορές το ζήτημα των σχολικών εγχειριδίων που διανέμονται στα Ελληνόπουλα και των όσα καταγράφονται εκεί.

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας: «Είμαστε ήδη σε έναν παγκόσμιο ασύμμετρο πόλεμο»


Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας: «Είμαστε ήδη σε έναν παγκόσμιο ασύμμετρο πόλεμο»

Μιλώντας στο CNN Greece ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος αναφέρθηκε στις ευθύνες της Δύσης για την έξαρση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι η Δύση δεν έχει δώσει τη δέουσα προσοχή στην αντιμετώπιση της αδικίας και που μπορεί να οδηγήσει τους λαούς όταν συνδυάζεται με τη φτώχεια.
«Θα σας πω κάτι προκλητικό. Έχω την εντύπωση ότι η Δύση δεν έχει προσέξει τί σημαίνει αδικία και τί σημαίνει ανέχεια και που μπορεί να οδηγήσει τους λαούς η φτώχεια», είπε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αλβανίας,

ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ



Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Υπάρχουν λοιπόν πολιτικά κόμματα που χρωστούν σε τράπεζες κ.λ.π. εκατοντάδες εκατομμύρια. Και όχι μόνο δεν πληρώνουν τα χρέη τους, αλλά θέλουν και να μας σώσουν και από πάνω. Τα ίδια κόμματα που μας χρεοκόπησαν, μας εξαθλίωσαν και παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας σε άλλα κράτη.

Η οικονομική κρίση έφερε και εικονικά διαζύγια!

Ζευγάρια χωρίζουν "στα χαρτιά", ωστόσο συνεχίζοντας να ζουν μαζί στην ίδια στέγη... προκειμένου να αποφύγουν την εφορία, να περιορίσουν τις φορολογικές υποχρεώσεις, ή να αποφύγουν κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων.
Είναι ο νέος τρόπος ζωής που έχουν υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα και αρκετά ανδρόγυνα στην Πάτρα και την ευρύτερη Περιφέρεια.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναμένει νέο γύρο κακοκαιρίας

Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπει για το δεύτερο δεκαήμερο του Φλεβάρη ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ3, Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook.

Ο κ. Αρναούτογλου εμφανίζεται επιφυλακτικός ως προς το πόσο θα πέσει η θερμοκρασία. Αντίθετα, καλεί όσους τον διαβάζουν στο κοινωνικό δίκτυο να προετοιμαστούν...

Ξέρετε τι σημαίνει το χρωματιστό σημάδι στον πάτο της οδοντόκρεμας;

Εσείς όταν ψωνίζετε στο super market ξέρετε τι βάζετε στο καλάθι σας η ψωνίζετε..γουρούνι στο σακί; Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό χρώμα στο κάτω μέρος της συσκευασίας κάθε οδοντόκρεμας;

Ξέρετε τι σημαίνουν αυτά τα χρώματα;

Οι πολιτικές εφημερίδες 3/2/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων