Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Καιρός:για Δευτέρα 16-1-2017



Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στη Δυτική Ελλάδα, στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Θεσσαλία θα εκδηλώνονται κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Αιγαίο. Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά ορεινά, σε ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας με ακόμη χαμηλότερο υψόμετρο.

Αφήστε τα παιδιά σας να «ταλαιπωρηθούν» γιατί τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή.



Η μητέρα μου ξέσπασε σε αναφιλητά, όταν ένα πρωινό, γύρω στα είκοσί μου χρόνια, της ανακοίνωσα την απόφασή μου να φύγω από το σπίτι και να μείνω μόνος. Ο πατέρας μου με σκυθρωπό ύφος μου έδωσε να καταλάβω πως δε θα με δεχόταν πίσω αν το έκανα. Δεν ενέδωσα στον πλάγιο εκβιασμό, ήμουν αποφασισμένος να πάρω τη ζωή στα χέρια μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το κλαμένο βλέμμα της μάνας, το πρωινό που μετακόμιζα.

Στο στόχαστρο του ΥΠΟΙΚ τα Ι.Χ. με ξένες πινακίδες



Το φαινόμενο των Ελλήνων που αγοράζουν πολυτελή αυτοκίνητα και τα κυκλοφορούν με ξένες πινακίδες, ειδικά βουλγαρικές, έχει
πάρει διαστάσεις με αποτέλεσμα, να χάνονται σημαντικά έσοδα για το κράτος.
Όσοι θέλουν να κυκλοφορούν με πολυτελή οχήματα χωρίς να πληρώνουν φόρο πολυτελείας και υψηλά τέλη κυκλοφορίας και ασφάλισης προχωρούν στην ίδρυση εικονικής εταιρείας στη Βουλγαρία και ακολούθως αποκτούν το πολυτελές όχημα το οποίο δηλώνουν ως περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας. 

Θαύμα σε ένα ποτήρι! Αν πίνετε αυτόν το χυμό για 5 ημέρες, θα ευεργετήσετε το σώμα σας.



Αν θέλετε να χάσετε τρία κιλά σε 5 ημέρες, πίνετε αυτό το χυμό που παρασκευάζεται από ένα μικρό κομμάτι μαϊντανό, 300 ml νερό και ένα λεμόνι.

Αυτό το πρωτοφανές ρόφημα θα σας βοηθήσει να χάσετε τα υπερβολικά κιλά.
Ο φρέσκος χυμός μαϊντανού έχει ιδιότητες που βοηθούν την ροή του οξυγόνου στον οργανισμό και είναι απαραίτητες για την φυσιολογική λειτουργία των επινεφριδίων και του θυρεοειδούς αδένα.

«Γροθιά» στο στομάχι η έκθεση του 12χρονου Άγγελου από το 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων που κέρδισε στον πανελλήνιο διαγωνισμό του «Θεόφιλου»


Άγγελος Χριστοδουλάκης, μαθητής, Α΄Γυμνασίου, τρίο βραβείο, πανελλήνιος διαγωνισμός, πολύτεκνη οκογένεια, "Θεόφιλος"

Έκλεισε όλα τα συναισθήματά του στις λίγες γραμμές μιας έκθεσης και κέρδισε το τρίτο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του «Θεόφιλου -Στήριξη στην Πολύτεκνη Οικογένεια» με θέμα τα προβλήματα της σύγχρονης πολύτεκνης οικογενείας στην Ελλάδα. Ο Άγγελος, μαθητής της Α’ τάξης στο 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, ως παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ζει σε ένα σπίτι όπου δεν κυριαρχούν μόνο οι παιδικές φωνούλες και τα χαμόγελα αλλά κυρίως η δυσκολία, η στέρηση, ακόμα και η πείνα.

Σαν τον κοινοτάρχη της Κάτω Ραχούλας


του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου

Ως τι πήγατε κύριε Αναστασιάδη στην Γενεύη; Ως κοινοτάρχης της Κάτω Ραχούλας; Γιατί η προεδρική σας λιμουζίνα στην Γενεύη δεν έφερε τη σημαία του ανεξάρτητου Κράτους του οποίου ηγείσθε; Γιατί η πινακίδα μπροστά σας, στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, δεν αναφέρει την αληθινή σας ιδιότητα, παρά σας αποκαλεί μόνο «εξοχότατο», όπως και τον Ακιντζί; Αν και, κατά τη γνώμη μου, η πινακίδα δεν θα έπρεπε να γράφει «εξοχότατος», αλλά «αθλιότατος!» και μάλιστα με θαυμαστικό.

Χαλκιδική: Άδειες παραμονής για Ρώσους μέσω αγοράς ακριβών ακινήτων



Με αγορές εξοχικών άνω των 250.000 οι ενδιαφερόμενοι εξασφαλίζουν διαμονή στην Ελλάδα για πέντε χρόνια
Όλο και περισσότεροι είναι οι Ρώσοι που αγοράζουν ακίνητα στη Χαλκιδική προκειμένου να εξασφαλίσουν την πενταετή άδεια διαμονής στην Ελλάδα, που συνοδεύει τις αγορές ή δεκαετείς χρονομισθώσεις. Την εκτίμηση αυτή διατύπωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Δαμιανός Σαχμπαζίδης, υποδιευθυντής της «Grekodom Development», εταιρείας αξιοποίησης ακινήτων του ομίλου Μουζενίδη.

ΟΑΕΔ: Όλες οι εκπτώσεις για ανέργους για την χρονική περίοδο 2016-2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Όλες οι εκπτώσεις για ανέργους για την χρονική περίοδο 2016-2017Διάβασε τον αναλυτικό μας οδηγό με προνόμια και εκπτώσεις για ανέργους για τα έτη 2016-2017. Ήξερες ας πούμε ότι μπορείς να χρησιμοποιείς εντελώς δωρεάν τα μέσα μαζικής
μεταφοράς αν έχεις κάρτα ανεργίας; Τώρα το ‘μαθες!

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
Δωρεάν Απεριόριστη Χρήση σε όλα τα μέσα ΜΜΜ της Αττικής

Αλλάζουμε 2 ή 4 λάστιχα;

To ξέρατε ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη οι 3 στους 4 αλλάζουν λάστιχα στο αυτοκίνητό τους ανά δυο και όχι ολόκληρη την τετράδα; Εσείς σε ποιους ανήκετε;

Αλλάζετε τα λάστιχά σας σε τετράδες; Ή σε ζευγάρια; Και που βάζετε τα καινούργια; Εμπρός που είναι η κίνηση, ή πίσω που δεν είναι; Μήπως κάνετε την αλλαγή ελαστικών σας λάθος;

Νέες ελπίδες στη μάχη με τον καρκίνο: Βρέθηκε το γονίδιο που προκαλεί τις μεταστάσεις


Νέες ελπίδες στη μάχη με τον καρκίνο: Βρέθηκε το γονίδιο που προκαλεί τις μεταστάσεις

Ερευνητές στη Βρετανία ανακάλυψαν ένα νέο βιολογικό στόχο για τα αντικαρκινικά φάρμακα, καθώς εντόπισαν 23 γονίδια που εμπλέκονται στην εξάπλωση των καρκινικών όγκων.
Ιδίως ένα από αυτά, το Spns2, φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο στις μεταστάσεις και η απενεργοποίησή του μπορεί να «φρενάρει» σημαντικά την επέκταση του καρκίνου σε άλλα σημεία.

Τι να πληρώνετε με πλαστικό χρήμα για φοροαπαλλαγές έως 2.100€

Τελικά επελέγη η ευκολότερη οδός για το κτίσιμο του αφορολόγητου με πλαστικό χρήμα.
Αυτό προκύπτει από την απόφαση της υφυπουργού οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, σύμφωνα με την οποία για το αφορολόγητο θα λαμβάνονται υπόψη και οι δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, τηλέφωνα και φροντιστήρια, που οι αρχικές πληροφορίες εξαιρούσαν.

Οι πολιτικές εφημερίδες 15/1/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων