Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Καιρός: για Κυριακή 15-1-2017



Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 αρχικά θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση το Ανατολικό Αιγαίο όπου θα εκδηλώνονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση. Ωστόσο από τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και νότια ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική επιδείνωση με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές στα πεδινά, τις καταιγίδες κυρίως πάνω από τη θάλασσα και τις χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Ζεις σ’ έναν Παράδεισο και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι


Υπάρχουν άνθρωποι που γαλουχήθηκαν με την νοοτροπία πως η αγάπη τα λύνει όλα. Υπάρχουν κι άλλοι, που από τα πρώτα τους κιόλας βήματα, έμαθαν πως ευτυχία είναι να έχεις ένα δυνατό μέλλον, πολλά υποσχόμενο στο κομμάτι δουλειάς και, κατά συνέπεια, πολλά χρήματα.

Ο πιο έξυπνος στον κόσμο είναι Θεσσαλονικιός ψυχίατρος

Τον τίτλο του πιο έξυπνου ανθρώπου στον κόσμο πουλάει για ένα δισεκατομμύριο ευρώ ο «Ελληνας Αϊνστάιν» που σήμερα φιγουράρει στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας με τους πιο ευφυείς ανθρώπους. Ο Ευάγγελος Κατσιούλης, πτυχιούχος της Ιατρικής Πληροφορικής και της Φιλοσοφίας, σύμφωνα με τον παγκόσμιο διαγωνισμό Cerebrals Society έχει IQ 205, την ώρα που ο αντίστοιχος του γνωστού σε όλους μας Αλμπερτ Αϊνστάιν έφτανε μόλις το 160!

Ορίστε κόλπο να μη θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου



Οσες και όσοι από εσάς έχετε αυτοκίνητο και κινείστε στην πόλη με αυτό, θα έχετε συνηθίσει στο γεγονός, ότι τα τζάμια θολώνουν, με αποτέλεσμα η οδήγηση να γίνεται δύσκολη, κουραστική και φυσικά επικίνδυνη για τη σωματική σας ακεραιότητα.
Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε λόγω της υγρασίας είτε λόγω της θερμοκρασίας, όταν η εσωτερική διαφέρει από την εξωτερική, ενώ ακόμα και η αναπνοή μπορεί να γίνει αιτία εμφάνισης του φαινομένου.

ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ…



ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ; ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ!!! ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

Είστε αγρότης που έχετε υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία; Σας ενδιαφέρει



Οδηγίες προς τους αγρότες που έχουν υποστεί ζημίες από τις πρόσφατες χιονοπτώσεις και τους ισχυρούς παγετούς δίνει ο ΕΛΓΑ προκειμένου να προχωρήσει τάχιστα η αποτίμησή τους.
Ειδικότερα, όσοι είναι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ και έχουν υποστεί ζημιές στο ζωικό κεφάλαιό τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με το αρμόδιο για την περιοχή τους Υποκατάστημα του ΕΛΓΑ ή τον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ του Δήμου τους.

«Σκοτώνει» την Ελλάδα η μείωση των γεννήσεων..καλά τα λέει η ΕΛΣΤΑΤ ...αλλά πως θα ζήσει μια οικογένεια μπορεί να μας το πει;


Τον κώδωνα του κινδύνου για την υπογεννητικότητα που οδηγεί στη μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας έκρουσε ο προϊστάμενος του Τμήματος Φυσικής και Μεταναστευτικής Κίνησης Πληθυσμού της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Κωνσταντίνος Βούλγαρης. Μάλιστα έκανε λόγο για «μη αναστρέψιμη σε έναν βαθμό» εικόνα, προσθέτοντας ωστόσο ότι η μετανάστευση και η αύξηση των γεννήσεων ενδεχομένως να μπορούν να αντισταθμίσουν εν μέρει την κατάσταση. 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 140.000 ΛΙΤΡΑ! ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΖΑΜΠΑ; ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!


Ύστερα από αίτημα του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής θα χορηγηθούν άμεσα από τα Ελληνικά Πετρέλαια 140.000 λίτρα πετρελαίου στις Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών, όπου τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι ανάγκες είναι αυξημένες εξαιτίας του δριμύτατου ψύχους.

ΑΣΕΠ: “Τρέχουν” τρεις προκηρύξεις για 1.839 μόνιμες προσλήψεις (δικαιολογητικά)

Tην Τρίτη 10 Ιανουαρίου δόθηκε το σήμα εκκίνησης για
σειρά προλήψεων μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ. Οι ενδιαφερόμενοι θα δώσουν «μάχη» για 1.839 θέσεις σε  ΕΥΑΘ, ΕΚΑΒ και φορείς του υπουργείου Υγείας.
Δείτε αναλυτικά:
Από 10 Γενάρη οι αιτήσεις για 80 προσλήψεις στην ΕΥΑΘ
Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου ξεκινά η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικό αιτήσεων για την πλήρωση ογδόντα (80) θέσεων προσωπικού στην ΕΥΑΘ.

Έρχεται το e-περιουσιολόγιο - Τι θα δηλώνουν όλοι οι φορολογούμενοι στο νέο ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο της εφορίας



Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την πρώτη φορά που οι φορολογούμενοι άκουσαν ότι το υπουργείο Οικονομικών δρομολογεί τις διαδικασίες δημιουργίας ηλεκτρονικού περιουσιολογίου και κατά καιρούς, αρκετοί υπουργοί να έχουν αναφερθεί στο επικείμενο έργο, ως μέσο αποτύπωσης και ελέγχου της συνολικής περιουσιακής κατάστασης κάθε Έλληνα.

Αποδείξεις: Τελικά… θα μετρούν στο αφορολόγητο λογαριασμοί ΔΕΚΟ

Συγνώμη λάθος! Κάπως έτσι φαίνεται ότι θα κινηθεί το
υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με το ποιες δαπάνες θα εξαιρεθούν τελικά από το «χτίσιμο» του αφορολογήτου, καθώς ο σχετικός κατάλογος που είχε ανακοινωθεί πριν από λίγες ημέρες, θα πρέπει να θεωρηθεί ως μη γενόμενος!

Οι πολιτικές εφημερίδες 14/1/2017

           

                         Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων