Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Σιωνιστές, Οικουμενιστές, Παγκοσμιοποιητές…

Θα σας θυμίσω πως, την Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Ορθοδόξου Εκκλησίας που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στην Κρήτη την υποστήριξε το Υπουργείο Εξωτερικών της Πατρίδος μας! Η οποία πρέσβευε τον Οικουμενισμό!



Σε αυτήν την “Οικουμενική Σύνοδο”, αρνείται πεισματικά να γίνει μέλος της ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος γιατί θεωρεί πως είναι όργανο της παγκοσμιοποίησης! 

Σε αυτήν την “Οικουμενική Σύνοδο” όμως, συμμετείχαν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, πιστός υποστηριχτής της Οικουμενικότητας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που δεν φρόντισε ακόμη να πει μια λέξη για τον κόκκινο δαίμονα που έστησαν στο Παλαιό Φάληρο εν μέσω των Χριστουγέννων και ο Πάπας Φραγκίσκος (σ.σ. ο Άγιος Κοσμάς είχε πει: “Τον Πάπα να καταράσθε γιατί αυτός θα είναι η αιτία…”)! Να μην ξεχάσουμε πως, την Οικουμενική αυτή Σύναξη χαιρέτησε ο παραδομένος στον Διεθνή Σιωνισμό Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας! 

Έτσι, ο ΥΠΕΞ μας Νίκος Κοτζιάς έστειλε τα συγχαρητήριά του στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο (σ.σ. συμμετείχε στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο της Κρήτης), για την απόκτηση της αλβανικής υπηκοότητας μετά από απόφαση του Προέδρου της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα!

Θεέ μου τι παιχνίδια παίζουν εις βάρος της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, όλοι αυτοί που ισχυρίζονται ότι προστατεύουν τα συμφέροντα Πατρίδος και Θρησκείας μας;

Να ξέρουν όμως πως, σύντομα θα αποκαλυφθούν (το πότε το ορίζει μόνο ο Χριστός Θεός μας) και δεν θα μπορούν να σταθούν πουθενά! Μέχρι τότε, δεν θα σας ακολουθήσουμε στον κατήφορό σας!!




Άθεοι και αντίχριστοι συριζαίοι…









Είναι γνωστό σε όλους μας ότι, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος! Δεν δυσκολεύεται να to δηλώνει, αλλά ταυτόχρονα ισχυρίζεται πως είναι φίλος με τον “αριστερό” Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Πάπα Φραγκίσκο (Economist)! Ο άνθρωπος που έχει αλλεργία προς τον Χριστιανισμό και δεν έχει κάνει Ορθόδοξο γάμο! Ο “τύπος” που έχει δώσει στο παιδί του το όνομα Ερνέστο προς τιμήν (;;;) του Τσε Γκεβάρα με ονοματοδοσία και όχι με κανονική Ορθόδοξη βάφτιση! 

Αυτόν τον άθεο λοιπόν, ο ελληνικός λαός τον επέλεξε πειραματικά για Πρωθυπουργό και τώρα χτυπάει το κεφάλι του, και ο οποίος μας έστειλε από τη Σερβία τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το νέο Έτος: “χρόνια πολλά σε όλες και όλους”! 

Πουθενά το “Καλά Χριστούγεννα”! Όπως και σε όλες τις ευχετήριες κάρτες των Συριζαίων βουλευτών απουσιάζει η λέξη Χριστούγεννα! 

Αλλά θα ήθελα να τους ρωτήσω! Βρε “τομάρια”, γιορτάζετε αυτές τις ημέρες! Τι γιορτάζετε βρε νεοταξίτες – παγκοσμιοποιητές; Τι γιορτάζετε βρε αντίχριστοι; Γιατί δεν είστε άθεοι, όπως σας θεωρούν! Είστε αντίχριστοι! Και έχει διαφορά! 

Ο άθεος δεν είναι κατ΄ εξοχήν πολέμιος της Θρησκείας μας και του Χριστού μας! 

Ο αντίχριστος όμως, είναι ο διάβολος, ο σατανάς!! 




Καλά Χριστούγεννα Έλληνες…












Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζήτησε την κατάργηση του “Happy Holidays” που καθιέρωσε τα προηγούμενα χρόνια στην Αμερική η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Παγκοσμιοποίηση! Μια ευχή που προσπάθησαν να την επιβάλλουν στις χριστιανικές κοινωνίες κρατών, από την στιγμή που “φιλοξενούν” χιλιάδες Μουσουλμάνους! Όμως, που ακούστηκε να επιβάλλει το Νόμο στα ήθη και τα έθιμα ενός κράτους ο μουσαφίρης, ο “φιλοξενούμενος”, εις βάρος του ιδιοκτήτη;

Ας το καταλάβουν οι παγκοσμιοποιητές πως, ο σπιτονοικοκύρης κάνει το κουμάντο και όχι ό ακάλεστος μουσαφίρης!

Έτσι, ο Ντόναλντ Τραμπ, απεύθυνε σε όλους τους Αμερικανούς την ευχή: “Καλά Χριστούγεννα”! Και έβαλε στο στόχαστρό του όλες εκείνες τις εταιρείες που παράγουν στα ΜΜΕ διαφημίσεις περί μιας άσχετης εορτής και όχι της γέννησης του Θεανθρώπου! 

Αμήν και πότε και στην Πατρίδα μας, που έχει απόλυτα κυριευθεί από τη ΝΤΠ και την Παγκοσμιοποίηση! Στην οποία είναι φίλοι, ο αντίχριστος Πρωθυπουργός με τον Προκαθήμενο της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας!! 




Από το …σοφό διαδίκτυο…









Καλήν ημέρα άποροι κι αν είναι ορισμός μας

το σπίτι που διαμένετε να γίνει πια δικό μας!

Με απάτη εκλεχτήκαμε με λόγια και φανφάρες

κι ύστερα καταλάβατε πως κυβερνούν παπάρες!

Μετά παραδεχτήκαμε ότι είχαμε αυταπάτες

μα τρώμε εμείς τον σολομό

κι εσείς βραστές πατάτες!

Τσίπρας, Φωτίου και Παπάς κι άλλοι πολλοί γελοίοι

την χώρα ξεπουλήσανε και χαίρονται οι αχρείοι!

Όσο εσείς κοιμόσαστε, αυτοί γλεντοκοπάνε,

αλλά όταν έρθουν εκλογές στον διάολο θα πάνε!!




Καλή χρονιά Έλληνες!

Χρόνια πολλά κι ευλογημένα!!

http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου