Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει το πάρκο Χριστουγέννων στην Τούμπα – Δείτε το ωράριο!

Χθες Σάββατο, ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το χριστουγεννιάτικο χωριό στην Τούμπα, στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού. Είναι η δεύτερη χρονιά που η περιοχή της Τούμπας αποκτά το δικό της σημείο αναφοράς για τα Χριστούγεννα μία ιδέα που υλοποίησε και πέρσι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
Σπιτάκια για δραστηριότητες και ψυχαγωγικά παιχνίδια, γεύσεις και μυρωδιές αγαπημένες και ο απαραίτητος Άγιος Βασίλης περιμένουν παιδιά... κάθε ηλικίας. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη προκειμένου να τονωθεί η αγοραστική κίνηση της περιοχής Το άναμμα του δέντρου αναμένεται στις 7 Δεκεμβρίου, ενώ θα λειτουργεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης, ενημερώνοντας τους δημοτικούς συμβούλους υποστήριξε πως «στόχος είναι να δημιουργηθεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2018 μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, σε μια μεγάλη αγορά, την οποία προσπαθούμε να την συγκρατήσουμε με νύχια και με δόντια σε αυτή την δύσκολη εποχή».
Όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, φέτος θα υπάρχει το σπίτι του Άγιου Βασίλη,  φάντη, 23 ξύλινα σπιτάκια, και παιχνίδια για τα παιδιά. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Τις πρωινές ώρες το κόστος για τα παιχνίδια θα είναι στα 2 ευρώ, και τις απογευματινές ώρες έως 3 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και ορισμένα με κόστος 0,50 λεπτά. Το Πάρκο θα λειτουργεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2018 τις ώρες 10:00 - 22:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου