Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2017



Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Ανατολικό Αιγαίο. Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει στα ορεινά των παραπάνω ηπειρωτικών περιοχών, με υψόμετρο άνω των 1200 μέτρων. Έως τις πρώτες πρωινές ώρες αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση κυρίως στα βόρεια, και θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 0 έως 16 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 4 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 17, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 12 έως 20 βαθμούς. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νοτιοδυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από νωρίς το πρωί θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 16, με την ελάχιστη να σημειώνεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων έως και τις πρωινές ώρες. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς, με την ελάχιστη να σημειώνεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου