Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Αντί ευχών παρέμβαση του Επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Σ. Φράγκου για την αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος, που αφορά το Δημογραφικό πρόβλημα

Αγαπητοί φίλοι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
Απανταχού Έλληνες αντί ευχών για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και με δεδομένο την κρατούσα αδιαφορία, για το μέγιστο πρόβλημα, που είναι το δημογραφικό, και την δραματική μείωση των γεννήσεων που παρουσιάζουν υστέρηση έναντι των θανάτων, ώστε το έτος 2100 να μειωθεί δραματικά στα. τρία περίπου εκατομμύρια ο πληθυσμός της Ελλάδος (Η ομιλία του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ παρατίθεται στην ιστοσελίδα "ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ")



Προτείνεται να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την προσοχή σας στο κείμενο, που παρατίθεται και στην πρόταση που αφορά αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος της Ελλάδος



Η τραγικότητα της κατάστασης όσον αφορά το δημογραφικό εμφαίνεται στους δυο πίνακες της ΕΛΣΤΑΤ, όπου οι γεννήσεις έχουν υστέρηση και η κατάσταση αναστρέφεται, εάν έστω αποκτήσουν ένα παιδί που λόγω ένδειας και μνημονίων αδυνατούν , τότε έχουμε αύξηση 10% του πληθυσμού!!



Το 2015, όπου σημειώθηκαν 29.368 περισσότεροι θάνατοι (91847) από γεννήσεις (121212).
Το 2016 καταγράφηκαν 25.894 περισσότεροι θάνατοι (118792) από γεννήσεις (92898).
Το 2017 έως 28 Νοεμβρίου καταγράφηκαν 31.397 περισσότεροι θάνατοι (113247) από γεννήσεις (81850).


Κυρίες και κύριοι, το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες είναι το δημογραφικό. Ένα πρόβλημα που εσείς θα κρίνετε, αν ηθελημένα ή αθέλητα έχει ξεφύγει της προσοχής της πολιτείας, με αποτέλεσμα να διογκώνεται επιβαρυμένο από τη διαρκούσα οικονομική κρίση και την έκρηξη που παρουσίασε από τις αρχές του 2015 το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα.

Προτείνεται στο άρθρο 21 του Συντάγματος να προστεθούν ως ξεχωριστές παράγραφοι 4 & 5 με ρητή διατύπωση να τηρούνται απαρέγκλιτα και να μην αναθεωρούνται από κυβερνήσεις με ιδεολογία, που δεν εμφορούνται από αρχές και αξίες για την διάσωση-επιβίωση του Χριστεπώνυμου Έθνους των Ελλήνων!!

• Σύσταση ειδικού Ταμείου Αρωγής Οικογενειών, με κάλυψη εξόδων από τον τοκετό έως την ενηλικίωση των τέκνων, αναλογικά με τον αριθμό τους, με πρωτοστάτη την Εκκλησία, τους εθνικούς ευεργέτες που δυστυχώς έχουν εκλείψει και δημόσιους πόρους διασφαλισμένους.
Ειδική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη Θράκη και σε ακριτικά νησιά κατά τα πρότυπα του Μακαριστού Χριστοδούλου.


Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ
Φραγκούλης Φράγκος
Στρατηγός ε.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου