Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017



Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες. Βροχές αναμένονται στην Πελοπόννησο, στη Στερεά Ελλάδα, στην Ανατολική Θεσσαλία, και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Χιόνι η χιονόνερο θα πέσει στα ορεινά και ημιορεινά των παραπάνω περιοχών, με υψόμετρο άνω των 700 μέτρων. Η ορατότητα στα ορεινά και ημιορεινά όλης της χώρας θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -6 έως 6 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 0 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 11, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 8, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 8 έως 13, και στην Ρόδο και στην Κρήτη από 10 έως 16.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Σημειώνεται ότι από το απόγευμα στη θάλασσα των Κηθύρων και στο Λιβυκό θα επικρατήσουν βορειοανατολικοί άνεμοι που κατά τόπους θα φτάνουν τα 8 έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, ενώ χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 700 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 8 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 3 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου