Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Καιρός: για Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017



Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα δυτικά και πιθανόν τα βόρεια τμήματα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με βαθμιαία βελτίωση στη συνέχεια και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 10 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 12 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Σαρωνικό ισχυροί 6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών και γρήγορη βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου